NYHED! Butik Fremleje

Jagtvej 193/langøgade 2 – Butik/showroom/værksted eller kontor (fremleje).

Lejemålet er beliggende på hjørnet i en klassik Østerbro ejendom. Selve lejemålet med egen indgang direkte er beliggende med 4 trin ned i en højkælder med store vinduer og gode synlige facade meter ud mod Langøgade.

Lejemålet er rigtigt godt disponeret med et stort butikslokale/-Showroom som du træder direkte ind i fra jagtvej, i forlængelse af dette baglokale til lager/værksted og opbevaring.

Lejemålet er en fremleje og ligger i forlængelse af en eksisterende og velfungerende Blomster butik, hvilket man har fælles toilet med.

Lejemålet er beliggende på hjørnet af jagtvej og Langøgade lige over for fælledparken, lejemålet har to indgangen og med masser af parkeringsmuligheder for kunder etc. i dagtimerne.

For fremvisning kontakt Kongsbro Blomster, Juli Rasmussen på mobil 20733141.

BELIGGENHEDEN:

Momsfrit butikslejemål placeret i hjertet af Hørsholm gågade.

Perfekt beliggenhed til en butik eller klinik som vil placeres centralt på hovedgaden, samt praktisk i forhold til kunder som kommer i bil. Gode parkeringsforhold 30 meter fra lejemålet.

Lejemålets beliggenhed midt på hovedgaden tilbyder en god strøm af kunder. Med kulturhuset for enden af gågaden og Hørsholm midtpunkt, er kundestrømmen konstant.

Lejemålets facade indeholder store vinduer på samlet 9 meter, hvilket giver store muligheder for synlighed af varesortimentet, samt at friste potentielle kunder.

Butikken er indrettet med et stort salgsareal i hele facadens brede, salgsarealet forsætter i dybden i højre del af butikken. Bagerst er der nedgang til kælderlager via intern trappe. Herudover er der i stueplanen personaleområde med køkken samt toiletter.

Lejemålet overtages med nymalede hvide vægge.

 

UDLEJET !

Butik med stor og synlig facade beliggende i markant ejendom på kongevejen i Holte. Butikken er placeret overfor Holte Midtpunkt med parkering lige uden for butikken med kun 600 meter til Holte station.

Butikken har en imponerende loftshøjde på over 4 meter samt store facadevinduer ud mod kongevejen i hele sin bredde. Butikken er indrettet som et stort salgslokale med store industrilamper. Butikkens nuværende lejer er en eksklusiv køkkenbutik.

Med butikkens placering ved Holte Midtpunkt, en high end forretning som nabo og et fitnesscenter som genbo, er der altså tale om en ejendom, hvor forudsætningerne for et godt kundegrundlag er til stede. Ligeledes er der tale om en butik de lokale kender samt en placering der giver god synlighed fra kongevejen. Hvor der dagligt passere 21.175 køretøjer ifølge trafikmålingen fra 2019.

Ifølge ”lokalplan 19” kan butikken anvendes til centerlignende formål såsom butik, restaurant, klinik etc.

Der er i butikken en indvendig trappe der går ned til toiletfaciliteterne.

Jagtvej 193 – Butik/showroom/værksted eller kontor.

Lejemålet er beliggende på hjørnet i en klassik Østerbro ejendom. Selve lejemålet er beliggende med 4 trin ned i en højkælder med store vinduer og gode synlige facade meter ud mod Jagtvej.

Lejemålet er rigtigt godt disponeret med et stort butikslokale/-Showroom som du træder direkte ind i fra jagtvej, i forlængelse af dette er der yderligere et lokale der kan bruge til butik/showroom/værksted eller kontor for den nye lejer.

I den bagerste del bag ved de to større lokaler findes to gode lagerrum, køkken samt toilet og udgang til ejendommens gård areal.

Lejemålet er beliggende på hjørnet af jagtvej og Langøgade lige over for fælledparken, lejemålet har to indgangen og med masser af parkeringsmuligheder for kunder etc. i dagtimerne.

For fremvisning kontakt gerne Vicevært Per Viberg på mobil 22735882

Nørrebrogade 22 – Cafe/-restaurant, take away, Butik, Kontor/-showroom, synlighed i hjertet af Nørrebro

Lejemålet er beliggende i en smuk klassisk ejendom på Nørrebrogade 22. Lejemålet er i to etager med en stuetage er på 222 m2 samt kælder på 193 m2. Lejemålet er placeret synligt på det sidste stykke af Nørrebrogade op mod søerne, hvor der i dag er en udpræget cafe, restaurant og kulturliv.

Lejemålet har i et par årtier været cafe, bar restaurant og dansested, og var senest udlejet til burger restaurant, som ikke genåbnede efter corona ned lukningen. Før dette var lokalerne et apotek som i dag ligger længere oppe af gaden.

Lejemålet indeholder stueetage indeholder køkkenrum uden hvidevare og elementer, flere toiletter og et storrum til butik, showroom etc. Kælder etagen tilgås udvendig fra gården og kan anvendes til lager og opbevaring.

Lejemålet trænger til nytænkning og istandsættelse efter den seneste lejer der måtte lukke sine aktiviteter. Udlejer ønsker kun en åbningstid ved take away til kl.22.00 alle ugens dage.

Lejemålet har en synlig beliggenhed i en markant ejendom på Nørrebrogade, som er kendt i lokalområdet gennem de seneste mange års aktiviteter.

Butik til afståelse på Lyngby Hovedgade.

Butikken har været drevet af den samme ejer gennem 30 år med salg af tøj, sko og accessories til den kvindelige målgruppe. Den fremtidige indehaver har mulighed for at overtage forhandlingen af eftertragtet sko mærke, som eneste forhandler i området.

Her kan du placere dit eget koncept og bruge det nuværende kundefundament til at udvikle og vækste din forretning. Du bliver placeret på det eftertragtede strøg Lyngby Hovedgade blandt relevante genboer.

Butikken er beliggende i stueplan med to store facade vinduer og er effektivt indrettet. Når du træder ind, træder du direkte ind i det store salgs-/kunde areal i fronten af butikken. Hvilket er præsentabelt indrettet med grå ensartet gulve samt hvidt loft og vægge i hvide og grå farver. Bagerst i lokalet har du disk samt nedgang til kælderlager.

Der er tale om et butikslokale med fremtidigt potentiale og kan nemt kombineres med online salg qua lager delen.

Hoved ejendommen fremstår meget elegant og præsentable, og din kommende butik er placeret i midten blandt ejendommen 3 butik lejemål.

Showroom, Butik eller Kontor i hjertet af København

Lejemålet er beliggende i en smuk klassisk ejendom på Valkendorfsgade 30. Lejemålet er placeret i en højstue samt i underetagen med kig over til Helligåndskirken og ned til strøget. Lejemålets mange vinduespartier sikrer et skønt lysindfald, der giver lyse og venlige lokaler.

Lejemålet har to indgange, det ene fra opgangen Valkendorfsgade 30 til høj stueplan, og den anden direkte fra gadeniveau til underetagen.

Lejemålet indeholder to etager som er forbundet med interntrappe. Den nedre etage indeholder køkken, toilet og et storrum til kontor, showroom eller butik.

Den øvre del (højstuen) har et fantastisk lysindfald og er fordelt med et storrum som den nuværende lejer har benyttet til showroom for deres tøjkollektioner. Der er desuden et mindre mødelokale bagerst i lokalet med glasvæg.

Lejemålet er beliggende lige i smørhullet af København tæt på Gråbrødretorv, nabo til Helligåndskirken og et stenkast fra Strøget og Købmagergade. Lejemålet er desuden placeret kun 700 m fra Nørreport station og 400 m fra Gammel Strand metro.

Information:

Til Salg – 3 Butiksejerlejligheder med stor synlighed.

Nyhed, Skal din virksomhed have nye rammer med større synlighed, som er nemt at komme til, så er muligheden her nu for begge dele med denne hjørnebeliggenhed og interessante genboer.

De 3 butiksejerlejligheder er beliggende på hjørnet af Svanemøllevej og Strandvejen i en markant palæejendom.

Butiksejerlejlighederne har 5 store facade vinduer ud mod strandvejen samt facade vindue og indgangsdør på hjørnet i det store lyskryds, der vender ud mod Svanemøllen stationen, og krydset ved Aston Martin. Der er bagindgang til butikken via gården.

De 3 Butiksejerlejligheders samlede areal på 183 m2, er fordelt på oprindeligt 3 ejerlejligheder med størrelser på henholdsvis 51, 51 og 81 m2,og er i dag et stort areal, der nemt kan opdeles på ny.

Butiksejerlejlighederne er indrettet med 5 kontorer, heraf et mødelokale, et forkontor og et alrum/gennemgangskontor, samt mindre køkken og toilet, der forefindes yderligere et toilet selvstændigt placeret på modsat kontorerne.

Her er der mange anvendelsesmuligheder, kontor for liberalt erhverv, klink, butik, showroom og meget andet, der er synlighed for kunderne ,og nem adgang med offentlig transport eller på cykel, for både kunder og medarbejdere.

NYHED:

Butik med stor og synlig facade beliggende i markant ejendom på kongevejen i Holte. Butikken er placeret overfor Holte Midtpunkt med parkering lige uden for butikken med kun 600 meter til Holte station.

Butikken har en imponerende loftshøjde på over 4 meter samt store facade vinduer ud mod kongevejen i hele sin bredde. Butikken er indrettet som et stort salgslokale samt to lokaler til møder eller showroom, samt køkken med spise plads og toilet.  I butikken er der belysning med store industrilamper, hvilket passer godt til loftshøjden.

Med butikkens placering ved Holte Midtpunkt, en eksklusiv køkkenforretning som nabo og et fitnesscenter som genbo, er der altså tale om en ejendom, hvor forudsætningerne for et godt kundegrundlag er til stede. Ligeledes er der tale om en butik de lokale kender samt en placering der giver god synlighed fra kongevejen.

Ifølge ”lokalplan 19” kan butikken anvendes til centerlignende formål etc.

Til Salg – Butiksejerlejlighed med god planløsning og synlighed..

Butiksejerlejligheden er beliggende på Frederikssundsvej i en markant rødstensejendom i to plan med dertilhørende kælder. Butikken har store facadevinduer ud mod frederikssundvej samt facadevinduer på siden, som vender ud mod sidevejen Kabbelejevej. Der er bagindgang til butikken via 1 sal. Der er ligeledes en carport med plads til en bil, der tilhører ejerlejlighed.

Butiksejerlejligheden er på samlet 426 m2 fordelt på tre plan og er tidligere anvendt til bankfilial. Der er ventilation med køl.

Stueplan er indrettet med et stort åbent areal, der har været brugt til kundemodtagelse/ekspedition samt åbent kontorfællesskab. Herudover er der to selvstændige kontorer/mødelokale samt et mindre depotrum. Bagerst i lokalet er der vinkeltrappe, som forbinder alle tre plan.

Førstesalen er blevet anvendt til personalet, hvortil der er bagindgang, toilet/bad, stort køkken-alrum samt et mødelokale til personalemøder etc.

Kælderen er blevet benyttet til opbevaring, hvilket er fordelt på to rum med fin loftshøjde. Selve kælderen er desuden tør og fri for fugt.

Indgangen til selve butiksarealet er placeret på forsiden på hjørnet af ejendommen, hvor der ligeledes er etableret handicapadgang via en lille rampe.