Fantastisk smukt istandsat butikslejemål på indre Østerbro beliggende i smuk klassisk ejendom.

Lejemålet er beliggende i Classensgade tæt på søerne, Dag Hammarskjölds Allé, kort sagt en beliggenhed som stort set alle kender.

Lejemålet er smagfuldt istandsat inden for de senere år til brug for klinik og fremstår derfor meget præsentabelt og eksklusivt.

Planløsningen på de 227 m2 er indrettet med et stort entreareal som kunderne træder direkte ind i. Dette område kan benyttes til butik, showroom eller reception.

Herfra er der adgang til resten af lejemålet via gangareal, som er fordelt med 4 selvstændige rum, hvor to er beliggende ud mod Classensgade med store facadevinduer, og to ud mod gården med godt lysindfald.

Der er yderligere et storrum som er opdelt med halvvægge til 3 behandlerpladser, også med facadevinduer mod Classensgade.

Der er pænt køkken med spiseplads placeret ud mod gården. Herudover er der et toilet samt et mindre depotrum.

Lejemålet har mange anvendelsesmuligheder og en stor synlighed, og med Creativ Space som nabo.

Kort afstand til busforbindelser samt til Østerport station og trianglen, derudover er der gode parkeringsmuligheder for kunder i gaden.

Nyt lejemål i Sølvgade!

Meget præsentable og istandsat lejemål i Sølvgade lige overfor Kongens Have!

Lejemålet er beliggende i Sølvgade og er istandsat indenfor de seneste par år, og fremstår derfor meget præsentabelt, med hvidevægge og flisegulve, samt toilet m. bad.

Planløsningen er yderst funktionel med 4 rigtigt gode Rum/lokaler, hvor du fra Sølvgade træder ind i lejemålet til butikslokale/kontor eller venteværelse. Herfra er der adgang til to yderligere lokaler i gode størrelser til kontor eller andet.

Bagerst i lejemålet er der et større lokale, hvorfra du finder køkkenet samt toilet med bad. Der er også udgang til charmerende gård.

Sølvgade har de senere år fået en blanding af kontorer indenfor kreative fag, gallerier, Cafe og skønhedsklinikker der giver en attraktiv kundestrøm gennem Sølvgade.

Skal dette være dit nye sted?

Til Afståelse – Momsfrit Lejemål.

Selskabslokale/cafe, med stor gårdhave og tilhørende Take Away, til afståelse

Beliggenheden er attraktiv mellem Dyssegård og Emdrup og med utterslevmose i nærheden. Der er tale om en beliggenhed med et stort opland af boliger i form af villaer og lejligheder, så kunde grundlaget er lige uden for døren.

Lejemålet er indrettet med et stort cafe-/selskabslokale med godkendelse til 150 personer, hvorfra der er adgang til separat legeområde til de gæsternes børn. Der er udgang til stor gårdhave fra lejemålet, hvor gæsterne også kan rykke udenfor til forplejning. Der er flere toiletter til gæsterne.

Der er adgang til lejemålet fra Søborg hovedgade som er beliggende i synlig ejendom, og hvorfra der også på siden af ejendommen ligeledes er direkte adgang til gårdhaven.

Køkkenet anvendes også som Take Away, hvor der allerede i dag drives som en ret efterspurgt Take Away, hvilket den nye indehaver kan forsætte ved siden af Cafeen/selskabslokalet.

Kort sagt er der tale om en sjælden mulighed i Storkøbenhavn.

Nyhed til leje! skråt over for Charlottenlund S-station.

Butik, showroom eller Kontor med en fantastisk beliggenhed lige ved stationen og med Jægersborg alle lige rundt hjørnet.

Lejemålet er indrettet, som et stort rum med store facadevinduer/døre i lejemålets fulde bredde ud mod Rådhusvej. Der er ligeledes vinduer ud mod ejendommens åbne gårdareal på bagsiden, så der er masser af dagslys. Køkkenet med spiseplads er placeret bagerst i lejemålet, med vinduer mod den åbne gård. Der er direkte udgang til gården fra dette plan, så man kan nyde en kaffepause i solen.

Fra stueplan er der via intern trappe nedgang til istandsat kælder, hvor der er indrettet et rigtigt godt og funktionelt mødelokale. På dette plan finder du også toilet samt depotrum.

Den nuværende lejer har beboet lejemålet i en lang årrække, og fraflytter da de har vokseværk.

Der er rullegitter på butiksfacadens vinduer og døre, hvis en ny lejer har behov for dette.

Med parkering lige uden for døren, 50 meter til S-station, 100 meter til Jægersborg Alle, men masser af shopping, så bliver det ikke logistik nemmere for kunderne og medarbejderne.

Momsfrit butikslejemål i Thorshavnsgade tæt på Bryggen.

Lejemål er beliggende på Thorshavnsgade tæt på bryggen, med en strøm af gående og cyklende der skal til og fra indre København. 

Her er muligheden for butik, klinik, lager eller kreativt værksted, hvor naboerne spænder vidt fra take away over landmålere og til en skrædder. Kort sagt masser af liv omkring dig.

Lejemålets planløsning er med et stort areal som du træder direkte ind i, herfra er der adgang til et mindre areal i forlængelse heraf. Der er herfra adgang til mindre baglokale-/depotrum.

Lejemålet har ikke adgang til toilet, men der er mulighed for at lejer kan etablere dette for egen regning.

Lejemålet er beliggende i en højkælder med et godt lysindfald. 

Der er busser indenfor 100 meter og kort afstand til metroen. 

NB! kan ikke anvendes til varm mad eller take away

Momsfrit butikslejemål med hjørnebeliggenhed i sidegade til Bryggen.

Lejemål er beliggende på lille torv lige for Andersen Bakery, med en strøm af gående og cyklende forbrugere der skal til og fra bryggen eller indre Kbh.

Her er muligheden for butik, klinik eller kontor, hvor naboerne er primært indenfor skønhed og sundhed.

Lejemålets planløsning er med et stort salgsareal/kontor som du træder direkte ind i, herfra er der adgang til baglokale med the køkken samt toilet. hertil er der mindre depotrum. Lejemålets trænger til en opfriskning, men det giver muligheden for at sætte dit eget præg.

Lejemålet er beliggende i en højkælder på et hjørne med et rigtigt godt lysindfald.
Der er busser indenfor 100 meter og kort afstand til metroen.

NB! kan ikke anvendes til varm mad, take away etc.

 

UDLEJET!!!!!!!!!!!!!

Jagtvej 193 – Momsfri Butik med mulighed for “Varmt Køkken” eller produktion, alternativt /showroom/værksted etc..

Lejemålet er beliggende på jagtvej lige ud for busstoppe sted i en klassik Østerbro ejendom. Selve lejemålet med to store facade vinduer og indgang med 4 trin ned i en højkælder med masser af lys fra de store vinduer. Synlige facade meter ud mod Jagtvej og med en blomster butik og skrædder som nabo der allerede har en god kundestrøm.

Lejemålet er rigtigt godt disponeret med et stort butikslokale/-Showroom som du træder direkte ind i fra jagtvej, i forlængelse af dette er baglokale med mulighed for køkken produktion og med flise belagt gulve samt klinker på væggen. Der er mindre opbevaringsdepot. Der er ligeledes adgang til to toiletter fra det store butikslokale.

Lejemålet er beliggende på jagtvej ud for et busstoppested lige over for fælledparken, Der er gode parkerings muligheder på jagtvej og langøgade for kunderne i dagtimerne.

Skal dette lejemål huse dit nye koncept?

Nyhed!  Momsfri Butik på Vesterbro tæt på Hovedbanegården med god størrelse og beliggenhed.

Her er muligheden for en butik med en attraktiv beliggenhed på Istedgade i den gode ende af Istedgade, hvor trafikken af cyklende og gående potentielle kunder er størst.

Butikken er beliggende i en meget præsentable ejendom og med en god synlighed for de forbipasserende kundegrundlag. Den tidligere lejer havde stor succes i lokalet og er flyttet til et større lejemål.

Butikken har en effektiv planløsning, hvor du træder ind i et stort regulært salgsareal, som fremstår præsentabelt med frilagt murstensvægge. Herfra er der adgang til baglokale med tekøkken og plads til bord og opbevaring.

Der er mindre depotrum og gangareal i baglokalet der kan bruges til opbevaring. Herudover er der pænt toilet og udgang til pænt gårdareal.

Der er parkerings muligheder lige udenfor butikken og med mindre end 300 meter til hovedbanegården og metro, bliver det ikke mere centralt for kunderne.

NB. Udlejer ønsker ikke følgende butiks koncepter i lejemålet, Mad (kold-/varm), kiosk, Frisør eller pakkeshop.

Momsfrit butikslejemål – Charmerende butik på Gl. Kongevej 127 til leje!Butikken fremstår istandsat og har de seneste 10 år været galleri med salg af kunst.

Butikken er beliggende lige ved hjørnet af Madvigs Alle og Gl. Kongevej. Butiksfacaden er placeret med fronten direkte ud til fodgængerfeltet, og der er således tale om en attraktiv beliggenhed med meget stor synlighed for den gående, cyklende, løbende og ikke mindst kørende trafik.

Butikkens planløsning er effektivt indrettet, idet man træder direkte ind i salgsarealet. Her er der betongulv med en firkant i midten af klinker samt hvide vægge og loft med stuk. Hele arealet kan overskues fra salgsarealet, hvor der er en mindre halvvæg, der giver fornemmelsen af en mindre adskillelse til den bagerste del af butikken. I denne bagerste del af butikken er der i dag et kreativt værksted/kontor, samt mindre køkkenlignende forhold med bordplade og skabe.

Der er et mindre rum der er forberedt med afløb og vand til etablering af toilet. Dette benyttes dog i dag som depotrum, idet der er toilet i gården som den nuværende lejer har valgt at benytte. Det skal dog bemærkes, at den nye lejer nemt kan færdiggøre toilettet i selve butikken.

Der er således tale om en spændende butik med en rigtigt god beliggenhed, som ikke er for stor, således at der er mange anvendelsesmuligheder. Desuden er der kun 3oo meter til Frederiksberg Alle Metrostation.

Momsfrit lejemål, KBH Ø, Østerbrogade, Kendt take away butik med spise plads og ret til varm mad afstås!

Butikken har i en årrække været Is butik og efterfølgende blev konceptet udvidet i 2023, med take away i form af varme retter fra Homemate. Homemate/Paradis konceptet har nu fundet en ny form, og derfor passer denne butik ikke længere til konceptet. Så nu er det blevet mulig at overtage, så skynd jer!

Butikken har perfekt planløsning med salgslokale med bredden som giver 2 store facade vinduespartier der kan åbnes helt op, dette giver synlighed og bedste præsentationen af jeres mad koncept. Der er plads til nogle spisende gæster også.

Fra selve butikken er der adgang til baglokalet, hvor der har været isproduktion og i dag er en række køleskabe samt fryserum og køkkenbordplads. Bagerst i lejemålet finder du to toiletter samt mindre depotrum. Der er udgang til grønt gårdmiljø, som er perfekt til en rolig kaffepause.

Der er ret til Varm mad i lejemålet og nuværende lejer har motoren til aftrækket til tag, men selve rørføringen skal der investeres i af den nye lejer.

Skal jeres koncept placeres centralt på Østerbrogade?