Momsfrit butikslejemål beliggende i Toldbodgade lige ved Nyhavn og Sankt Annæ Plads.

Der er tale om et lejemål anvendt til butik for en tatovør, som nu flytter til ny adresse i København. Beliggenheden i Toldbodgade er placeret på stykket mellem Nyhavn og Sankt Annæ Plads, hvilket giver stort kunde fundament fra den daglige trafik af biler, cykler og gående.

Lejemålet er indrettet særdeles åbent, lyst og præsentabelt. Når du træder ind i lejemålet kommer du ind i et stort butiksareal, der i dag er indrettet med en reception og halvvægge til nuværende lejers behandlinger. Herfra er der adgang til yderligere en butik-, behandler- eller salgslokale, og bagerst finder du lager/personalerum med køkken. Der er et rigtigt pænt toilet med mulighed for garderobe.

Lejemålet har mange anvendelsesmuligheder, hvor den bl.a. er ideel til sundhed, galleri, produktion og showroom. Kort sagt indeholder dette lejemål mange muligheder.

Den kendte beliggenhed tæt på metrostationen på Kgs. Nytorv, havnebussen ved Nyhavn, buslinjer lige uden for døren samt parkeringskælderen på Ofelia Plads, gør det nemt for kunder der kommer udefra.

Falkoner Alle 49 – Hjørnebeliggenhed – Cafe/-restaurant, take away, eller butik med meget synlig beliggenhed.

Lejemålet er beliggende i en smuk klassisk Frederiksberg ejendom på den gode del af falkoner Alle og på et hjørne.

Lejemålet har i et par årtier været restaurant og beliggenheden er derfor kendt for dette, som vil gøre det lettere for en ny ejer at opbygge sin egen kundekreds.

Lejemålet er på samlet 205 m2 og  smagfuldt indrettet med entre og barområde samt stort åbent restaurant område til de spisende gæster i en L-form ud mod ejendommens facade. fra dette område er der i begge ender af restauranten adgang til køkkenet som er opdelt i to områder, der forefindes også kølerum. Herudover er der fra restaurantområdet adgang til 2 toiletter.

Så kom med dit koncept, og lad os se om der er et match. køkkenmaskiner, hårde hvidevare og inventar kan købes i forbindelse med overtagelsen.

Butik og lager på Tempovej i Ballerup

Spændende lejemål der kan anvendes som butik og/-eller lager. Lejemålet har i mange været butik og lager for kendt VVS-grossist.

Lejemålet er indrettet med et stort salgsareal/lager på ca. 825 m2, og med vare ind/udlevering på  ca.175 m2 samt personale faciliteter med kontor, mødelokale, køkken og 3 toiletter, omklædning og Bad.

Der er parkeringsareal til kunder umiddelbart foran lejemålet, og vare ind/udlevering er på siden af ejendommen med port i jordplan.

Lejemålet er oplagt til lager eller butik for f.eks. webshop eller anden form for grossist eller speciel vare virksomhed.

Der er kort afstand til motorvejsnettet samt Ballerup Boulevard og Ballerup Byvej, og kun ca. 1,8 km til Ballerup centrum og kun 800 meter til malmparken S-tog station.

Bedste hjørne beliggenhed til butik, showroom eller kontor centralt i Hillerød.

Der er tale om et lejemål anvendt til Kontor/butik for ejendomsmægler, som nu flytter til ny adresse i Hillerød.  Lejemålet har store facadevinduer ud mod Helsingørsgade/københavnsvej, hvilket både giver lejemålet masser af lys, men også stor synlighed fra den daglige trafik af biler, cykler og gående., foran lejemålet er der stort parkeringsareal, hvor kunderne altid kan finde plads.

Lejemålet er meget lyst og præsentabelt, lejemålet er indrettet med et meget stort og lyst butik/showroom/kontor, Som i dag er kontor/showroom for nuværende lejer. I forlængelse af dette er der adgang til mødelokale, samt adgang til baglokale med yderligere et kontor samt køkken med spiseplads samt printrum. I forlængelse af dette finder du bagerst i lejemålet toilet m. bad, og adgang til kælder lager.

Anvendelsesmulighederne er mange, og du kan nemt tilpasse det til dit forretningskoncept.

Den kendte ejendom i krydset af københavnsvej og Helsingørgade, er beliggende i et område i det centrale Hillerød har og er under udvikling, da byen forsat vokser, og derfor er der planer for ejendommen til videre udvikling i nærmere fremtid. derfor kan butikken lejes på gode vilkår ring og hør nærmere.

Cafe/restaurationslejemål på Banegårdspladsen

Haages Estate har fornøjelsen af præsentere 4 flotte lejemål i nyopført ejendom i hjertet af Ballerup.

Beliggenhed:

Ejendommen i bymidten af Ballerup lige over for S-stationen. Beliggenhed på den nye etableret og forskønnede banegårdsplads er yderst attraktiv og kan ikke blive mere central i byen. Der er masser af gående til og fra stationen og buspladsen, samtidig er Banegårdspladsen beliggende i enden af Ballerups gågade.

Selve ejendommen er et bæredygtigt arkitekttegnet byggeri med fokus på det sociale miljø. På den gamle banegårdsplads i Ballerup og er opført med 30 boliger og 4 butikker i stueetagen med mulighed for ude servering.

Cafe og restaurantlejemålet der er ledigt, er på 260 m2, hvor der tidligere har været restaurant indrettet med en et stort område til spisende gæster og med en bar placeret midt i rummet. Hertil er der separat køkken område med egen vareindlevering. Der er lige ledes toilet kerne med 3 toiletter, hvor af det ene er handicap toilet. Der er store flotte glaspartier i facaden både ud mod pladsen og mod gaden.

Anvendelse:

Lejemålene kan anvendes til mange former for butik, café, restaurant, liberalt erhverv, klinik

Til afståelse! Helt unikt lejemål til events og arrangementer beliggende i Adelgade kun 150 meter fra Gothersgade.

Den nuværende lejer har de sidste 7 år afholdt events, firmaarrangementer og udviklet et specielt esport event sted. Stedet har også være lejet ud til flere fotosessions for internationale brands.

Beliggenheden i stueplan på en offentlig betonbygning tilbagetrukket fra indkørsel til p-anlægget, skaber en helt speciel stemning der skal opleves. Lejemålet har i dag 3 porte der skal åbnes, så diverse effekter til events har nemt ved at komme ind i lejemålet.

Lejemålet er indrettet med to store åbne rum, som ligger i forlængelse af hinanden. Du træder ind i et åbent areal, hvor man  bliver mødt af en stor bar, hvilket fungere som stedets velkomstareal. Herfra er det lejemålets planløsning der naturligt trækker gæsternes opmærksomhed videre i lejemålet, og ind til det område der i dag benyttes til e-sport, men har været anvendt til både dinning område og produkt præsentationer etc.. Herudover finder du kontor samt toilet faciliteter i lejemålet.

Skynd jer! dette er en sjælden unik mulighed, og ved hurtigt overtagelse er der rabat på afståelsen.

Nyhed! Momsfrit Butikslejemål centralt på Falkoner Alle

Lejemålet er beliggende på Falkoner Allé 44, kun 250 meter fra Frederiksberg centret. Her finder du Butikken med stort facade vindue placeret mellem Skousen hvidevare og en frisør.

Placeringen er blandt Frederiksbergs bedste, hvor butikken med en åben planløsning og en hyggelig størrelse er klar til dit koncept. Butikken har mange anvendelsesmuligheder og har seneste været anvendt til salg af hjemmelavet is. – faktisk er alle former for kold mad en mulighed bagel, sandwich, bagværk etc.

Den røde murstensejendom præsenterer sig med et væld af forskellige forretninger i stueplan, Salgsarealet i butikken har et åbent salgsareal med en rigtigt god loftshøjde og er klar til aptering. Til butikken hører også et lagerrum i kælderen samt et renoveret toilet.

Biler, busser, cyklister og fodgængere passerer hver dag butiksfacaden i hobetal, og du kan ikke bede om en butik med bedre synlighed og eksponering til den daglige trafik.

NYHED! Butik Fremleje

Jagtvej 193/langøgade 2 – Butik/showroom/værksted eller kontor (fremleje).

Lejemålet er beliggende på hjørnet i en klassik Østerbro ejendom. Selve lejemålet med egen indgang direkte er beliggende med 4 trin ned i en højkælder med store vinduer og gode synlige facade meter ud mod Langøgade.

Lejemålet er rigtigt godt disponeret med et stort butikslokale/-Showroom som du træder direkte ind i fra jagtvej, i forlængelse af dette baglokale til lager/værksted og opbevaring.

Lejemålet er en fremleje og ligger i forlængelse af en eksisterende og velfungerende Blomster butik, hvilket man har fælles toilet med.

Lejemålet er beliggende på hjørnet af jagtvej og Langøgade lige over for fælledparken, lejemålet har to indgangen og med masser af parkeringsmuligheder for kunder etc. i dagtimerne.

For fremvisning kontakt Kongsbro Blomster, Juli Rasmussen på mobil 20733141.

BELIGGENHEDEN:

Momsfrit butikslejemål placeret i hjertet af Hørsholm gågade.

Perfekt beliggenhed til en butik eller klinik som vil placeres centralt på hovedgaden, samt praktisk i forhold til kunder som kommer i bil. Gode parkeringsforhold 30 meter fra lejemålet.

Lejemålets beliggenhed midt på hovedgaden tilbyder en god strøm af kunder. Med kulturhuset for enden af gågaden og Hørsholm midtpunkt, er kundestrømmen konstant.

Lejemålets facade indeholder store vinduer på samlet 9 meter, hvilket giver store muligheder for synlighed af varesortimentet, samt at friste potentielle kunder.

Butikken er indrettet med et stort salgsareal i hele facadens brede, salgsarealet forsætter i dybden i højre del af butikken. Bagerst er der nedgang til kælderlager via intern trappe. Herudover er der i stueplanen personaleområde med køkken samt toiletter.

Lejemålet overtages med nymalede hvide vægge.

 

UDLEJET !

Butik med stor og synlig facade beliggende i markant ejendom på kongevejen i Holte. Butikken er placeret overfor Holte Midtpunkt med parkering lige uden for butikken med kun 600 meter til Holte station.

Butikken har en imponerende loftshøjde på over 4 meter samt store facadevinduer ud mod kongevejen i hele sin bredde. Butikken er indrettet som et stort salgslokale med store industrilamper. Butikkens nuværende lejer er en eksklusiv køkkenbutik.

Med butikkens placering ved Holte Midtpunkt, en high end forretning som nabo og et fitnesscenter som genbo, er der altså tale om en ejendom, hvor forudsætningerne for et godt kundegrundlag er til stede. Ligeledes er der tale om en butik de lokale kender samt en placering der giver god synlighed fra kongevejen. Hvor der dagligt passere 21.175 køretøjer ifølge trafikmålingen fra 2019.

Ifølge ”lokalplan 19” kan butikken anvendes til centerlignende formål såsom butik, restaurant, klinik etc.

Der er i butikken en indvendig trappe der går ned til toiletfaciliteterne.