placeholder

Om os

Om HAAGES estate

HAAGES estate ApS rådgiver virksomheder og ejendomsaktører på det danske ejendomsmarked indenfor salg, udlejning, lejerådgivning og værdiansættelse. Mine værdier i en dynamisk verden er omhu, ordentlighed, erfaring og ansvarlighed. Min målsætning er at levere værdiskabende ydelser af høj faglig kvalitet i forhold til opgaven. Jeg vil som professionel rådgiver bestræbe mig på at overgå klientens forventninger. Jeg løser rådgivningsopgaver på et højt kvalitetsniveau baseret på såvel en mæglerfaglig som en akademisk tilgang.

Om HAAGES estate

Om HAAGES estate

Jeg betragter din virksomheds fysiske rammer som et aktiv. De fysiske rammer er virksomhedens rygrad og vigtige for medarbejdernes trivsel. Derfor har de fysiske rammer en direkte sammenhæng til virksomheds produktivitet. HAAGES estate hjælper med at synliggøre behov og efterfølgende identificere en række løsningsmuligheder.

Nogle gange er den rigtige løsning ikke at flytte virksomheden fysisk. Måske er der blot behov for et tjek af dine nuværende lokaler og lejevilkår. I tæt samarbejde med dig og din virksomhed guider og supporterer HAAGES estate hele processen fra udvikling af behovsanalyse til færdiggørelse af en lejekontrakt med de optimale vilkår. HAAGES estate gør processen nemmere for dig.

Om os

Vi hjælper med

  • Afsøgning af markedet og identificering af de potentielle lejemål.
  • Gennemgang af kontrakter og aftaler, så du sikres de bedst mulige vilkår.
  • Rådgivning om ejendomsmarkedet.
  • Konsulentbistand ved genforhandling af lejeaftaler.
  • Kort sagt: jeg tager hånd om dine søgeopgaver, lejeaftaler og lokaler. Du bruger tiden på din virksomhed.

Lad os tage et uforpligtende møde for at se, hvor jeg kan hjælpe.

Stig Haages 245 online

Om os

I tæt dialog

Jeg arbejder i tæt dialog med mine kunder via et 360 graders perspektiv, hvor jeg i hver enkelt sag arbejder opsøgende, vedholdende og kreativt. Herved udvikles og optimeres den enkelte sag, og jeg finder gennem kundens behov de løsninger, der er rigtige for den aktuelle ejendom. Min erfaring er, at denne tilgang resulterer i størst mulig succes for kunderne.

DSC00047

Om os

Primært Storkøbenhavn

Jeg arbejder primært i Storkøbenhavn samt Nordsjælland, hvor jeg siden 2013 har haft succes med at løse opgaver inden for salg, udlejning, søgeopgaver samt rådgivning for private ejendomsbesiddere og ejendomsselskaber af forskellig størrelse og karakter.

Jeg glæder mig til et godt samarbejde og byder samtidig velkommen til HAAGES estate.

text-image-3

Om mig

Kontakt mig og få en
uforpligtende samtale

Jeg vil meget gerne tage dialogen med dig omkring dit/jeres behov, hvilket kan være inden for salg, udlejning, værdiansættelse, udvikling eller en søgeproces. Kort sagt ser jeg på, hvad der kan skabe merværdi for dig, din virksomhed eller din investering.

Med venlig hilsen Stig Haages, Ejendomsmægler, HD, MDE.

Stig Haages 245 online