Lager eller depotrum på Islands Brygge, beliggende i kælderen på den kendte Bygning A-Huset.

Lejemålet har nemme adgangsforhold 24/7 via af rampe til parkeringskælder med port.

Selv planløsningen er meget funktionel og regulær, og der er tale om en nyrenoveret bygning med en tør kælder.

Der er kort afstand til motorvejsnettet og til indre by, kort sagt en nem løsning for en virksomhed med behov for pluklager eller anden opbevaring af materiel eller lignende.

Højloftede Lagerrum i den gamle TV Byen 10 min. Fra Rådhuspladsen.

Gode og regulære lagerrum i forskellige størrelser fra 86 m2 og til 1145 m2

Lagerrummene er beliggende i kælderen på den gamle TV Byen i Søborg, Hvor DR tidligere opbevarende alt fra kostumer, rekvisitter og til teknisk udstyr.

De enkelte lagerrum er med betongulve, vægge og lofter, som alle er malede hvide. Loftshøjden er på imponerende 3,91 meter, og lejemålene er knastørre, så ingen fugt. Hertil er der varmekilder i alle lagerrum.

Der er en meget stor vareelevator som adgang til kælderen, og herudover starter der byggeri af endnu en vare elevator i efteråret, så det bliver endnu hurtigere at komme til og fra med vare.

Det er også oplagt til showroom eller andre relateret anvendelser.

Der er adgang til Hillerød motorvejen indenfor 300 meter.

BELIGGENHEDEN:
Attraktivt lejemål beligger i en pæn kontor/lagerejendom på Naverland som er et etableret erhvervsområde i Glostrup tæt på København og omegn.

Lejemålet har en størrelse på 57 m2 og er perfekt til kontor, showroom eller mindre pluklager. Indretning er fordelt på to rum et stort rum med direkte indgang ude fra, hvor der også er mulighed for at åbne en skydedør så større ting kan levere ind og ud af lejemålet, herudover er der et mindre rum som er køkkenet hvor der også er spise plads. Der er udgang fra det store rum til fælles areal med Toilet.

Kort sagt perfekt lejemål til den mindre virksomhed der har brug for kontor/-showroom eller mindre lager til deres webshop.

Lejemålet er perfekte til den virksomhed der ønsker at bo til en attraktiv leje helt tæt på UBS Logistiks der gør det muligt at afsende og modtage pakker sent og tidligt, hvilket vil reducere leveringstiden til deres kunder.

Lejemålets placering i smørhullet mellem motorringvej 3 & 4 samt motorvej E47/E55. Dette gør det nemt og hurtigt at komme rundt i Storkøbenhavn eller ud til kunderne på Sjælland.

NYHED: 278 m2 Butik/Showroom/lager

Butik/Showroom/lager beliggende i markant og nyere renoveret ejendom på kongevejen i Holte.

Lejemålet er placeret lige overfor Holte Midtpunkt, og med kun 600 meter til Holte station.

Ejendommen er nyrenoveret med nymalet facade og nyere indgangspartier, hvilket gør at dine kunder bliver mødt af en præsentabel ejendom når de ankommer.

Lejemålets 278 m2 er indrettet som et Butik/showroom samt lager, hvor den nuværende lejer har benytte den ene halvdel til butik, showroom og værksted, og den anden halvdel har været lager.
Der er betongulv samt rå beton og murstensvægge som er malede. Herudover er der toilet i lejemålet.

Der er adgang til lejemålet i jordplan via to dobbeltdøre i glas.  så det er nemt at opdele lejemålet med indgang til kunder og med en vare ind/udlevering, hvor der
kan parkeres lige ude foran lejemålet ved afhentning.

Der er adskillige p-pladser både bagved ejendommen samt på siden af ejendommen. Der er kort til Holte station, lyngbyvejen og Helsingør motorvejen.

NYHED: Lager eller kreativ legeplads!

Lager, produktion eller kreativ legeplads til dit firma, beliggende i et af de ældste erhvervsområder Tåstrup. Lejemålet er beliggende i en Præsentabel og funktionel erhvervsejendom.

lageret, produktion eller kreative space er på 280 m2, lejemålet har tidligere været anvendt til lager og kontor for service virksomhed.

Lejemålet er opdelt med et stort lager/produktionsrum, hvorfra der er adgang til kontor samt omklædning og toilet med bad. Lejemålet er beliggende på 1 sal og adgangen med vare foregår via truck som ejendommen stiller til rådighed for lejerne. Loftshøjden i lejemålet ligger på ca. 3,86 meter. Adgang for kunder foregår via ejendommens trappeopgang.

Lad din virksomhed placere sig tæt på København, med kort afstand til motorvejsnettet. Det kan næsten ikke blive nemmere for kunder og medarbejdere. Der er desuden gåafstand til S-tog og gode busforbindelser.

1166 m2 Kontor, Showroom og lager, vær med til at indrette dit nye lejemål!

Ejendommen og lejemålet er beliggende i Hersted Industripark i Glostrup i kendt erhvervskvarter.

Lejemålet er fordelt på 2 etager med stueetagen på 525 m2 som et stort åbent areal, og 1 sal som er på 641 m2 med masser af dagslys og et stort åbent areal. Lejemålet funktionelle planløsning er lige til at indrette efter jeres behov.

Når du træder ind i stuetagen, møder du det store åbne areal med masser af dagslys, herfra er der en bred trappe op til 1 salen, hvor du igen mødes af et stort åbent areal på 525 m2 med masser af dagslys fra vinduer og ovenlys. Her kan du på begge etager, være med til skabe din virksomheds nye rammer sammen med medarbejderen til nyt Kontor, Showroom eller lager.

Der findes toilet faciliteter på begge etager, og du kan være med til at placere jeres køkken og te køkkener på de to etager.

Der er meget gode parkeringsforhold foran ejendommen, hvor der også er et antal el-lade standere.

Der er gode offentlige transportmuligheder til erhvervsområdet, og letbanen er på vej og forventer at være klar i 2025. Ligeledes er området centralt beliggende i forhold til E47 Motorvejen, Ring 4 og Frederikssundmotorvejen.

BELIGGENHEDEN:  Præsentabelt og funktionelt Lager og kontor lejemål beliggende i større erhvervsejendom med mange p-pladser og gode tilkørselsforhold.

Erhvervsejendommen er beliggende tæt på motorvejsnettet, hvor du hurtigt kan komme i alle retninger, såsom Helsingør, Rødby, Frederikssund, Sjællandsodde samt til lufthavnen. Der er ligeledes kort til indre by.

Det ledige lejemål er beliggende med lager i stueplan og kontor på 1. sal, og har en super funktionel planløsning til Lager, showroom og kontor.

Lejemålets lager er forbundet via intern trappe til 1 sals fællesgang, og har en god størrelses fordeling. Alle kontorer har store vinduer med masser af dagslys. Lageret er indrettet som et stort lagerrum med store vinduer der giver masser af dagslys, hertil mindre lagerrum til montering, pakning eller kontor, hvor der er mindre the køkken. Lejemålets toilet er på 1 sal.

Lad din virksomhed placere sig tæt på indre København, få hundrede meter til motorvejsnettet, så kan det næsten ikke blive nemmere for kunder og medarbejdere i bil. Der befinder sig desuden også gode busforbindelser og i 2025 kommer den nye letbane til at køre tæt forbi på ringvejen.

Skynd dig at sikre dig dette super lejemål, med en god beliggenhed.

Lager lejemål med masser af dagslys og super regulær planløsning!

Lageret er beliggende i en præsentabel og funktionel erhvervsejendom i det ældste erhvervsområder Taastrup.

Lageret er på 465 m2, og overtages med en stor åben planløsning, som gør det nemt at indrette sig.

Lejemålet har en loftshøjde under dragerne på 3,87 meter i hallen. Vare adgangen til lageret sker via dør, som lejer kan udskifte til mindre port i str. B. 195 cm*H. 224 cm.

Der er adgang til spisekøkken samt toilet og bad, hvilket deles med naboen.

Ejendommen stiller en fælles truck til rådighed for lejerne.

Lad din virksomhed placere sig tæt på København, med kort afstand til motorvejsnettet. Det kan næsten ikke blive nemmere for kunder og medarbejdere.

Der er desuden gåafstand til S-tog og gode busforbindelser.

50 m2 effektivt indrettet lejemål med mange anvendelses muligheder på Birkerød Kongevej 90.

Lejemålet er beliggende i en ejendom med en synlig facade ud mod Birkerød kongevej, der gøre det nemt at skabe synlighed i forholde kunder etc.

Lejemålet benyttes i dag som lager. Planløsningen er indrettet med et storrum, hvor der er store facade vinduer ud mod kongevejen, og med en stor dobbelt glasdør i gavlen, der gør det nemt mht. til vare etc. herudover er der et mindre kontor med tekøkken samt toilet.

Lejemålet er oplagt showroom eller mindre kursus/yoga center, de store facade vinduer giver rigtigt godt lysindfald, hvilket gør det behagligt og indbydende både til kursus virksomhed eller som showroom. Alternativt kan det forsat benyttes som lager som den nuværende lejer.

Kort sagt effektivt indrettet lejemål uden spild plads, der passer perfekt til den mindre selvstændige virksomhed. Udlejer har et mindre kontor i ejendommen.

Skynd dig! – Bedste beliggenhed til Pop-up lager butik eller lagersalg centralt i Hillerød.

Der er tale om et lejemål anvendt til lagerbutik, som nu flytter til ny adresse.  Lejemålet har en fantastisk planløsning med et stort salgsareal/lager som er næste helt kvadratisk og med en imponerende lofthøjde på 5,3 meter. Der er vinduer på to af sider af lagerhallen, hvilket giver lejemålet masser af dagslys og åbner rummet yderligere op. Foran lejemålet er der stort parkeringsareal, hvor kunderne altid kan finde plads.

Lejemålet er lyst og præsentabelt og klar til jeres koncept!!!

Anvendelsesmulighederne er mange, men vil være oplagt til salgsformål som den har været brugt til i en årrække!

Den kendte ejendom i krydset af københavnsvej og Helsingørgade, er beliggende i et område i det centrale Hillerød har været og er under udvikling, da byen forsat vokser, og derfor er der planer for ejendommen til videre udvikling i nærmere fremtid. derfor kan butikken lejes på gode vilkår ring og hør nærmere.