BELIGGENHEDEN:  Præsentabelt og funktionelt Lager og kontor lejemål beliggende i større erhvervsejendom med mange p-pladser og gode tilkørselsforhold.

Erhvervsejendommen er beliggende tæt på motorvejsnettet, hvor du hurtigt kan komme i alle retninger, såsom Helsingør, Rødby, Frederikssund, Sjællandsodde samt til lufthavnen. Der er ligeledes kort til indre by.

Det ledige lejemål er beliggende med lager i stueplan og kontor på 1. sal, og har en super funktionel planløsning til Lager, showroom og kontor.

Lejemålets lager er forbundet via intern trappe til 1 sals fællesgang, og har en god størrelses fordeling. Alle kontorer har store vinduer med masser af dagslys. Lageret er indrettet som et stort lagerrum med store vinduer der giver masser af dagslys, hertil mindre lagerrum til montering, pakning eller kontor, hvor der er mindre the køkken. Lejemålets toilet er på 1 sal.

Lad din virksomhed placere sig tæt på indre København, få hundrede meter til motorvejsnettet, så kan det næsten ikke blive nemmere for kunder og medarbejdere i bil. Der befinder sig desuden også gode busforbindelser og i 2025 kommer den nye letbane til at køre tæt forbi på ringvejen.

Skynd dig at sikre dig dette super lejemål, med en god beliggenhed.

Lager lejemål med massere af dagslys og med rigtigt god planløsning!

Lageret er beliggende i en præsentabel og funktionel erhvervsejendom i det ældste erhvervsområder Taastrup.

Lageret er på 465 m2, og kan overtages med den nuværende indretning, alternativt vil udlejer gerne fjerne de eksisterende kontorer, så lageret bliver et stort areal.

Lejemålet har en loftshøjde under dragerne på 3,87 meter i hallen, der er adgang til hallen via dør som lejer kan udskifte til mindre port i str. b. 195 cm* h. 224 cm. Der er adgang til spisekøkken samt toilet og bad, hvilket deles med naboen. Ejendommen stiller en fælles truck til rådighed for lejerne.

Lad din virksomhed placere sig tæt på København, med kort afstand til motorvejsnettet. Det kan næsten ikke blive nemmere for kunder og medarbejdere. Der er desuden gåafstand til S-tog og gode busforbindelser.

50 m2 effektivt indrettet lejemål med mange anvendelses muligheder på Birkerød Kongevej 90.

Lejemålet er beliggende i en ejendom med en synlig facade ud mod Birkerød kongevej, der gøre det nemt at skabe synlighed i forholde kunder etc.

Lejemålet benyttes i dag som lager. Planløsningen er indrettet med et storrum, hvor der er store facade vinduer ud mod kongevejen, og med en stor dobbelt glasdør i gavlen, der gør det nemt mht. til vare etc. herudover er der et mindre kontor med tekøkken samt toilet.

Lejemålet er oplagt showroom eller mindre kursus/yoga center, de store facade vinduer giver rigtigt godt lysindfald, hvilket gør det behagligt og indbydende både til kursus virksomhed eller som showroom. Alternativt kan det forsat benyttes som lager som den nuværende lejer.

Kort sagt effektivt indrettet lejemål uden spild plads, der passer perfekt til den mindre selvstændige virksomhed. Udlejer har et mindre kontor i ejendommen.

Eksklusiv istandsat ejendom og lejemål som tidligere var domicil for tøjfirma med kontor, showroom og lager.

Ejendommen er beliggende for enden af sneppevang og med bagsiden ud mod Frederiksborgvej. Med placeringen i Allerød og i erhvervsområdet Borupgård bliver det ikke mere centralt for området.

Ejendommen og lejemålet fremstår yderst præsentable og meget eksklusiv i sit udtryk både udvendig og indvendigt.

Lageret/showroom er beliggende i underetagen/kælderen, og er indrettet som et stort åbent areal, hvor der kun er to mindre betonsøjler og fin loftshøjde. Lejemålet er istandsat i samme tråd som resten af ejendommen, med vægge i sort farve og gulvet i beton med epoxy udtryk.

Der er port ud til rampe område i det ene hjørne, hvor nedkørsel til underetagen tilgår. Det gør det nemt med vare ind-/udlevering. I denne side findes der også en række vinduer der giver lysindfald. Toiletter er placeret i trappeopgangen til lejemålet.

Placere din virksomhed i eksklusivt lejemål i Nordsjælland, hvor det er nemt at komme til og fra med en beliggenhed tæt på motorvejsnettet, og med busforbindelse nr. 335 fra Gydevang til Allerød, Hillerød og Farum S-tog station.

Skynd dig! – Bedste beliggenhed til Pop-up lager butik eller lagersalg centralt i Hillerød.

Der er tale om et lejemål anvendt til lagerbutik, som nu flytter til ny adresse.  Lejemålet har en fantastisk planløsning med et stort salgsareal/lager som er næste helt kvadratisk og med en imponerende lofthøjde på 5,3 meter. Der er vinduer på to af sider af lagerhallen, hvilket giver lejemålet masser af dagslys og åbner rummet yderligere op. Foran lejemålet er der stort parkeringsareal, hvor kunderne altid kan finde plads.

Lejemålet er lyst og præsentabelt og klar til jeres koncept!!!

Anvendelsesmulighederne er mange, men vil være oplagt til salgsformål som den har været brugt til i en årrække!

Den kendte ejendom i krydset af københavnsvej og Helsingørgade, er beliggende i et område i det centrale Hillerød har været og er under udvikling, da byen forsat vokser, og derfor er der planer for ejendommen til videre udvikling i nærmere fremtid. derfor kan butikken lejes på gode vilkår ring og hør nærmere.

Kontor og lager ejendom opført i beton, og er opdelt i forskellige størrelser af kontorer.

Ejendommen er beliggende i Hersted Industripark i Glostrup og består af flere individuelle ejendomme. med kort afstand og nem adgang til Motorvejen.

Lejemålet er beliggende i stuen og 1 sal med masser af dagslys. Lejemålets meget funktionelle planløsning giver mange anvendelsesmuligheder.

Når du træder ind i stuetagen, møder du et stort åbent showroom med åbenkøkken, herfra er der en bred fordelings gang, der giver adgang til kontorerne som, fordeler sig med en, to eller 4 personers kontorer samt depotrum. Udlejer kan rydde stuetagen og skabe et nyt stort samlet lager eller showroom.

Herudover finder du toiletter. på 1 salen er der også en bred fordelingsgang med adgang til kontorerne, mødelokaler og depotrum.

Udlejer ser positivt på at planløsningen tilpasses jeres virksomheds behov.

Der er gode offentlige transportmuligheder til erhvervsområdet, og letbanen er på vej og forventer at være klar i 2025. Ligeledes er området centralt beliggende i forhold til E47 Motorvejen, Ring 4 og Frederikssundmotorvejen.

Ejendommen er en klassisk kontor og lager ejendom opført i beton, og er opdelt i forskellige størrelser af kontorer. Ejendommen er beliggende i Hersted Industripark i Glostrup og består af flere individuelle ejendomme. med kort afstand og nem adgang til Motorvejen.

Lejemålet er beliggende i stuen og har massere af dagslys. Lejemålets meget funktionelle planløsning giver mange anvendelses muligheder, når du træder ind møder du et stor åbent showroom med åbenkøkken, herfra er der en bred fordelings gang, der giver adgang til kontorene som fordeler sig med en, to eller 4 personers kontorer samt depotrum. Herudover finder du toiletter.

Udlejer ser positivt på at planløsningen tilpasses jeres virksomheds behov.

Der er gode offentlige transport muligheder til erhvervsområdet, og letbanen er på vej og forventer at være klar i 2025. Ligeledes er området centralt beliggende i forhold til E47 Motorvejen, Ring 4 og Frederikssundmotorvejen.

Kontor, Butik og lager på Tempovej i Ballerup

Spændende lejemål der kan anvendes som butik og/-eller lager. Lejemålet har i mange været butik og lager for kendt VVS-grossist.

Lejemålet er indrettet med et stort salgsareal/lager på ca. 825 m2, og med vare ind/udlevering på  ca.175 m2 samt personale faciliteter med kontor, mødelokale, køkken og 3 toiletter, omklædning og Bad.

Kontor delen er indrettet med et  flot indgangsparti i stueplan, med en hall med en bredtrappe op til lejemålet 1 sal.  planløsningen er fordelt på storrums kontorer der kan benyttes som showroom, samt mindre kontorer der passer til mødelokale eller som 2 eller 4 mands kontorer. Der er toiletter samt Bad i lejemålet, udlejer vil installere køkken i lejemålet.

Der er parkeringsareal til kunder umiddelbart foran lejemålet, og vare ind/udlevering er på siden af ejendommen med port i jordplan.

Lejemålet er oplagt til lager eller butik for f.eks. webshop eller anden form for grossist eller speciel vare virksomhed.

Der er kort afstand til motorvejsnettet samt Ballerup Boulevard og Ballerup Byvej, og kun ca. 1,8 km til Ballerup centrum og kun 800 meter til malmparken S-tog station.

BELIGGENHEDEN:

Lejemålet er placeret i en pæn kontor-/lagerejendom på Naverland med stor synlighed. Området er et etableret erhvervsområde i Glostrup tæt på København og omegn.

Lejemålet er opdelt med 310 m2 lager og 191 m2 kontor.

Kontordelen indeholder:

Lagerdelen indeholder:

Udeareal:

Dette lejemål er perfekt til den virksomhed der ønsker at bo til en attraktiv leje med stor synlighed og som er nem at finde for kunder. Herudover er placeringen tæt på UBS Logistiks fordelagtig idet det gør det muligt, at afsende og modtage pakker sent og tidligt.

Lejemålene ligger i smørhullet mellem motorringvej 3 & 4 samt motorvej E47/E55. Dette gør det nemt og hurtigt at komme rundt i Storkøbenhavn eller ud til kunderne på Sjælland.

Produktion og lager lejemål, med rigtigt god planløsning!

Produktion eller Lager med kontor, beliggende i et af de ældste erhvervsområder Tåstrup. Lejemålet er beliggende i en Præsentabel og funktionel erhvervsejendom.

Produktionen og lageret er på 260 m2, lejemålet har tidligere været anvendt til lager for chokolade fabrikant.

Lejemålet er 260 m2 og beliggende på 1 sal. Adgangen med vare foregår via truck som ejendommen stiller til rådighed for lejerne. Loftshøjden i lejemålet ligger medlem 3,25 meter og op til 3,86 meter.

Lad din virksomhed placere sig tæt på København, med kort afstand til motorvejsnettet. Det kan næsten ikke blive nemmere for kunder og medarbejdere. Der er desuden gåafstand til S-tog og gode busforbindelser.