Nyhed:

Stemningsfuld domicil lejemål beliggende tæt på Christiansborg i en fredet ejendom i indre København på Dybensgade.

Dybensgade er noget helt særligt, hvilket også afspejler dette lejemål som indeholder charme, skævhed, historie og københavneridyl fra øverste hylde.

I kan således få jeres eget domicil på 213 m2 i 4 forskudte plan med enkelte rum med 2 etager loftshøjde.

De 4 plan indeholder flere arbejdsstationer, som er placeret på forskellige etager og indeholder ligeledes mulighed for at indrette forskellige mødelokaler.

Denne ejendom er svær at beskrive og bør uden tvivl opleves.

Den nuværende lejer er et arkitektfirma som også har holdt flere workshops i de fantastiske højloftede rum. Kort sagt er der her tale om et unikt lejemål i smukke historiske lokaler med mange muligheder for den virksomhed som bliver ejendommens næste beboer.

Lejemålet overtages med nymalede hvide vægge, flotte trægulve og mange vinduer, som bidrager til en lys og indbydende atmosfære i lejemålet.

Med ejendommens placering tæt på Christiansborg får du både ro og byens puls lige uden for døren, og med kun 200 meter til metroen ved enten Gammelstrand eller på Kongens Nytorv, så bliver det ikke mere centralt.

Nyhed:

Attraktivt lejemål på 1 sal med lysindfald fra 3 sider og udsigt til området. Lejemålet er beliggende i en pæn kontor/lagerejendom på Naverland som er et etableret erhvervsområde i Glostrup tæt på København og omegn.

Kontor lejemålet har en størrelse på 163 m2, og er perfekt til kontor eller showroom. Indretning er fordelt på 4 kontorer samt nyere køkken og toilet til både herre og damer det ene med separat bad.

Kontoret fremstår meget præsentabelt og har lys fra 3 sider samt udsigt til grønt område samt naverland. Du træder ind i et storrums kontor hvorfra der er adgang til et stort kontor/møde lokale samt mindre kontor/mødelokale og et arkiv/printerrum der kan anvendes til kontor også. I forlængelse af storrums kontoret finder du køkken med køleskab og ovn.

Kort sagt perfekt lejemål på 1 sal med et fantastisk lysindfald til den mindre virksomhed, der har brug for præsentabelt kontor/-showroom.

Den største lejer i ejendommen er UBS Logistiks, der gør det muligt at afsende og modtage pakker sent og tidligt.

Lejemålets placering i smørhullet mellem motorringvej 3 & 4 samt motorvej E47/E55. Dette gør det nemt og hurtigt at komme rundt i Storkøbenhavn eller ud til kunderne på Sjælland.

 

Nyhed:

Stemningsfuldt kontorlejemål i historisk ejendom i indre København.

Allerede inden du er trådt ind i ejendommen kan man mærke, at Ny Adelgade er noget helt særligt. Dette lejemål indeholder charme, skævhed og københavneridyl fra øverste hylde. Du kan således forvente et stemningsfuldt lejemål, der nu kan blive jeres kontor.

På ejendommens 1. sal får du 289 kvadratmeter fordelt på 2 storrums kontorer med udsigt ud til gaden, samt 5 kontorer/mødelokaler i forskellige størrelser. Derudover er der et stort køkken med spiseplads, som er oplagt til afholdelse af fælles møder etc. samt med dertilhørende toiletfaciliteter med bad.

Lejemålet overtages med nymalede hvide vægge, flotte trægulve og mange vinduer som bidrager til en lys og indbydende atmosfære i lejemålet.

Lejemålet er perfekt til virksomheden, der ønsker at være placeret midt i Københavns gader med byens puls lige uden for døren, og med kun 200 meter til metroen på kongens Nytorv, så bliver det altså ikke mere centralt.

Showroom/kontor i helt nyistandsat kontorejendom i det hyggelige Trørød/vedbæk. Ejendommen er ny renoveret med ny klimaskærm/facade samt indvendig med nye gulve, køkken, toiletter samt varmeanlæg etc. Kort sagt meget præsentable ejendom.

Lejemålet er fordelt på tre selvstændige kontorer i forskellige størrelse, hvor der kan etableres fra 2 til 6 arbejdsstationer i de enkelte kontorer. Det ene kontor er også oplagt til at bruge til showroom. Lejemålet er beliggende i stueetagen th, der er adgang til fælleskøkken/mødelokale der deles med lejeren i st. tv. der er fælles bad og toilet til lejemålet.

Der er gode parkeringsmuligheder på og ved ejendommen, så det er nemt for dine kunder og medarbejdere.

Ejendommen er placeret tæt på Helsingør motorvejen og med busforbindelser i nærheden og kystbanen inden for rækkevidde.

2 personers kontor i helt nyistandsat kontorejendom i det hyggelige Trørød/vedbæk. Ejendommen er ny renoveret med ny klimaskærm/facade samt indvendig med nye gulve, køkken, toiletter samt varmeanlæg etc. Kort sagt meget præsentable ejendom.

Lejemålet er fordelt på tre selvstændige kontorer i forskellige størrelse, hvor der kan etableres fra 2 til 6 arbejdsstationer i de enkelte kontorer. Det ene kontor er også oplagt til at bruge til showroom. Lejemålet er beliggende i stueetagen th, der er adgang til fælleskøkken/mødelokale der deles med lejeren i st. tv. der er bad og toilet til lejemålet.

Der er gode parkeringsmuligheder på og ved ejendommen, så det er nemt for dine kunder og medarbejdere.

Ejendommen er placeret tæt på Helsingør motorvejen og med busforbindelser i nærheden og kystbanen inden for rækkevidde.

NYHED:  Sjældent udbudt kontorlejemål i baghus, placeret i hjertet af Hellerup.

Beliggenheden er med 2 minutters gåafstand til strandvejen og med 5 minutters gåafstand til Hellerup station.

Lejemålet er istandsat og beliggende i et charmerende baghus i stueetagen med egen direkte indgang samt et godt lysindfald.

Lejemålet er effektivt indrettet og der kan være 6 til 8 arbejdsstationer, der alle kan placeres i nærheden af hinanden i det semi åbne kontormiljø. Der er lyst sandfarvet gulvtæpper i lejemålet og hvide vægge. Gården og selve baghuset giver en fornemmelse af den hyggelige stemning og historie.

Lejemålet er velindrettet med mødelokale bagerst i lejemålet, og kontor pladserne placeret fremme ved indgangen, herudover er der mindre køkken samt toilet.

Der er p-pladser til kundeparkering i gården, således at jeres kunder altid kan finde en p-plads.

Ejendommen har fælles rengøring 1 gang ugentligt, denne ydelse er obligatorisk.

Solgt! – 2 Unikke Erhvervslejlighed i smukt baghus til strøget.

Nyhed, Her er muligheden for nye rammer i hjertet af København, med Strøget og byens puls lige uden for døren. De 2 Erhvervsejerlejligheder på 1.sal med en stille beliggenhed i et smukt charmerende baghus tilbagetrukket fra strøget, og med ankomst gennem en smuk smøge.

Ejerlejlighederne i er beliggende på 1 sal. tv & th og benyttes som en enhed i dag. Afstanden til naboejendommene er god, hvilket betyder masser af lysindfald, luft, omkring ejendommen og ejerlejlighederne.

Ejerlejligheden 1.sal.tv. er indrettet med et storrumskontor/showroom med åbent køkken. Herudover er der depotrum samt adgang til toilet med bad.

Ejerlejligheden 1.sal.th er indrettet med et storrumskontor/showroom som nemt kan opdeles, herudover er der køkken samt adgang til toilet med. Bad.

Ejerlejlighedernes grundplan, gør det nemt at opdele den i de oprindelige to enheder. Alternativt indrette flere kontorer, samt ændre adgangen til toiletfaciliteten. Kort sagt flere spændende indretningsmuligheder.

Ejendommen er istandsat og velvedligeholdt med en nyere fælles tagterrasse, der er drevet af en sund Ejerforening med lave ejerudgifter.

Der er mulighed for at leje p-plads i gården samt kælderrum i ejendommen.

300 meter til metroen, 500 meter til Rådhuspladsen og Kongens Nytorv.

NB! Lejlighederne kan ikke konverteres til bolig.

Nyhed

2-værelses erhvervslejlighed beliggende i høj kælder, som egner sig perfekt til virksomhedsskatteordningen eller den mindre investor.

Der er selvstændig udvendig adgang via trappe, hvor du træder ind i entréen, hvorfra der er adgang til toilet med bad samt adgang til det første kontor/alrum hvor der også er et mindre køkken. Fra dette rum går du direkte videre ind i yderligere rum, hvorfra der er udgang til ejendommens trappeopgang.

Ejerlejligheden er pt. udlejet til en håndværker, men har mange alternative anvendelses muligheder, da planløsningen er god og man fornemmer ikke det er kælder.

Området byder på gode indkøbsmuligheder samt naturen kan nydes ved Nymosen eller ved en god løbetur rundt om Gentofte Sø. I vil være tæt forbundet Gentofte, Lyngby, DTU og København via. de nærtliggende muligheder for offentlig transport eller ved en kort tur på cykel.

Nem investering til den passive investor eller til vedligeholdelse af virksomhedsskatteordningen.

NYHED:

Kontorer beliggende i markant og nyrenoveret ejendom på kongevejen i hjertet af Holte. Kontorerne er desuden placeret lige overfor Holte Midtpunkt, med kun 600 meter til Holte station.

Ejendommen er renoveret inde for de sidste par år med nymalet facade, indgangsparti og trappearealer, hvilket gør at både dine kunder og medarbejdere bliver mødt af en præsentabel ejendom når de ankommer.

Kontoret er på 170 m2 og indrettet med åben gang receptions/kontor areal, herudover findes der 4 store kontorer. Der er køkken med mindre spiseplads samt toilet med bad faciliteter. De enkelte lejemålet er nymalede samt istandsat og fremstår yderst præsentabelt.

Lejemålet er indrettet med trægulve, hvidevægge, nedsænkede lofter, hvide køkkenelementer og toilet-/badefaciliteter med hvidevægge og klinker.

Der er adskillige p-pladser både bagved ejendommen samt på siden af ejendommen.

Showroom, Butik eller Kontor i hjertet af København

Lejemålet er beliggende i en smuk klassisk ejendom på Valkendorfsgade 30. Lejemålet er placeret i en højstue samt i underetagen med kig over til Helligåndskirken og ned til strøget. Lejemålets mange vinduespartier sikrer et skønt lysindfald, der giver lyse og venlige lokaler.

Lejemålet har to indgange, det ene fra opgangen Valkendorfsgade 30 til høj stueplan, og den anden direkte fra gadeniveau til underetagen.

Lejemålet indeholder to etager som er forbundet med interntrappe. Den nedre etage indeholder køkken, toilet og et storrum til kontor, showroom eller butik.

Den øvre del (højstuen) har et fantastisk lysindfald og er fordelt med et storrum som den nuværende lejer har benyttet til showroom for deres tøjkollektioner. Der er desuden et mindre mødelokale bagerst i lokalet med glasvæg.

Lejemålet er beliggende lige i smørhullet af København tæt på Gråbrødretorv, nabo til Helligåndskirken og et stenkast fra Strøget og Købmagergade. Lejemålet er desuden placeret kun 700 m fra Nørreport station og 400 m fra Gammel Strand metro.

Information: