Nyt lejemål i Sølvgade!

Meget præsentable og istandsat lejemål i Sølvgade lige overfor Kongens Have!

Lejemålet er beliggende i Sølvgade og er istandsat indenfor de seneste par år, og fremstår derfor meget præsentabelt, med hvidevægge og flisegulve, samt toilet m. bad.

Planløsningen er yderst funktionel med 4 rigtigt gode Rum/lokaler, hvor du fra Sølvgade træder ind i lejemålet til butikslokale/kontor eller venteværelse. Herfra er der adgang til to yderligere lokaler i gode størrelser til kontor eller andet.

Bagerst i lejemålet er der et større lokale, hvorfra du finder køkkenet samt toilet med bad. Der er også udgang til charmerende gård.

Sølvgade har de senere år fået en blanding af kontorer indenfor kreative fag, gallerier, Cafe og skønhedsklinikker der giver en attraktiv kundestrøm gennem Sølvgade.

Skal dette være dit nye sted?

BELIGGENHEDEN: Præsentabelt og funktionelt kontorlejemål beliggende i større erhvervsejendom med mange p-pladser og gode tilkørselsforhold.

Erhvervsejendommen er beliggende tæt på motorvejsnettet, hvor du hurtigt kan komme i alle retninger, såsom Helsingør, Rødby, Frederikssund, Sjællandsodde samt til lufthavnen. Der er ligeledes kort til indre by.

Det ledige lejemål er beliggende på 1. sal og har en super funktionel planløsning til kontor/-showroom eller kursusvirksomhed.

Lejemålets kontorer er forbundet via fællesgang, og de har en god størrelses fordeling. Alle kontorer har store vinduer med masser af dagslys oplagt til kontor, showroom/-kursusvirksomhed. Der separat køkken med spise område, og der er adgang til 2 toiletter.

Lad din virksomhed placere sig tæt på indre København, få hundrede meter til motorvejsnettet, så kan det næsten ikke blive nemmere for kunder og medarbejdere i bil. Der befinder sig desuden også gode busforbindelser og i 2025 kommer den nye letbane til at køre tæt forbi på ringvejen.

Skynd dig at sikre dig denne gode beliggenhed.

1166 m2 Kontor, Showroom og lager, vær med til at indrette dit nye lejemål!

Ejendommen og lejemålet er beliggende i Hersted Industripark i Glostrup i kendt erhvervskvarter.

Lejemålet er fordelt på 2 etager med stueetagen på 525 m2 som et stort åbent areal, og 1 sal som er på 641 m2 med masser af dagslys og et stort åbent areal. Lejemålet funktionelle planløsning er lige til at indrette efter jeres behov.

Når du træder ind i stuetagen, møder du det store åbne areal med masser af dagslys, herfra er der en bred trappe op til 1 salen, hvor du igen mødes af et stort åbent areal på 525 m2 med masser af dagslys fra vinduer og ovenlys. Her kan du på begge etager, være med til skabe din virksomheds nye rammer sammen med medarbejderen til nyt Kontor, Showroom eller lager.

Der findes toilet faciliteter på begge etager, og du kan være med til at placere jeres køkken og te køkkener på de to etager.

Der er meget gode parkeringsforhold foran ejendommen, hvor der også er et antal el-lade standere.

Der er gode offentlige transportmuligheder til erhvervsområdet, og letbanen er på vej og forventer at være klar i 2025. Ligeledes er området centralt beliggende i forhold til E47 Motorvejen, Ring 4 og Frederikssundmotorvejen.

Lejemålet har en fantastisk beliggenhed i Frederiksstaden, på hjørnet af Fredericiagade og Store Kongensgade med kun 150 meter til metroen ved marmorkirken.

Oplagt til Kontor eller undervisning for mindre virksomhed som har brug for city nærhed i forhold til kunderne samt medarbejderne.

Lejemålets planløsning er effektivt indrettet, idet man træder ind i reception/forkontor, så dine gæster føler sig hurtigt mødt når de ankommer. Herfra er der adgang til storrumskontor, som er blevet benyttet af den nuværende lejer til undervisning. Der er ca. 6 til 10 kontorpladser afhængig af bordstørrelse

Herudover finder du et mødelokale samt mindre depotrum, der kan benyttes til opbevaring eller printerrum etc. Derudover er der køkken samt et toilet og separat bad for de kollegaer, der cykler på arbejde.

Ejendommen planlægger en facaderenovering med nye vinduer samt facade, der bliver bragt tilbage til sit historiske udseende. Dette vil gøre ejendommen endnu mere præsentabel. Til dette planlægges at bygge terrasse i gården, hvor man kan nyde en kop kaffe eller sin frokost. Renoveringen er på tegnebrættet, men ikke endeligt besluttet.

Placeringen er noget nær perfekt med kun 150 meter til metroen, buslinjer lige uden for døren og kun 900 meter til Østerport station med regionaltog, S-tog og metro. Desuden er der kun 400 meter til kastellet, som er oplagt til walk and talk møder i historiske omgivelser.

Lejemål til kontor, Showroom eller klinik.

Lejemålet er beliggende i Rødovre tæt på Rødovre centret og i et mindre erhvervsområde omgivet af boliger kvarterer.

Ejendommen er en kontorvilla med en synlig beliggenhed på hjørnet af Rødovrevej og Gunnekær.

Når du træder ind i lejemålet, mødes du af et storrumskontor, hvorfra der er adgang til et mindre kontor samt mødelokale og køkken. Der er to toilettet hvoraf det ene har bad.

Der er fra stuetagen nedgang til kælderen der er istandsat med hvidevægge og med klinkegulv og er yderst anvendelig til lager eller showroom.

Lejemålet overtages som det fremstår.

Placering er kun 10 min fra København C og med kort afstand til ring 3 motorvejen, så placeringen er både central, og med mulighed for at komme nemt rundt om Storkøbenhavn og til møder på Sjælland etc.

NYHED Til leje:
Kontorer beliggende i markant og nyrenoveret ejendom på kongevejen i hjertet af Holte. Kontorerne er
desuden placeret lige overfor Holte Midtpunkt, med kun 600 meter til Holte station.

Ejendommen er nyrenoveret med nymalet facade, indgangsparti og trappearealer, hvilket gør at både dine
kunder og medarbejdere bliver mødt af en præsentabel ejendom når de ankommer.

Lejemålet er på 153 m2 og fremstår nyistandsat yderst præsentabelt.

Lejemålene er indrettet med entre i fordelingsgang der giver adgang til de 5 kontorer i forskellige størrelser, herudover er der et mindre arkiv/telefonrum. Der er køkken med hvide køkken elementer, køleskab og opvaskemaskine. Der er trægulve i hele lejemålet udtagen på toilettet hvor der er klinke gulv. Der er hvide malede vægge og lofter samt stuklofter.

Der er adskillige p-pladser både bagved ejendommen samt på siden af ejendommen. Der er kort til Holte station, lyngbyvejen og Helsingør motorvejen.

Momsfrit lejemål til Klinik eller kontor placeret i
hjertet af gågaden i Hørsholm.

Perfekt beliggenhed til en klinik eller et kontor som vil
placeres centralt og praktisk med hovedgaden lige
nedenfor døren og som ligeledes har fine
parkeringsmuligheder i umiddelbar nærhed af
ejendommen.

Lejemålet er beliggende på 2. sal i en charmerende og
klassisk ejendom, hvor indgang findes i den åbne og
synlige port fra hovedgaden. Trappeopgangen er pæn
og præsentabel, men er uden elevator.

Lejemålet har et godt lysindfald med sin placering på 2
sal. samt godt med luft omkring sig.

Lejemålet er indrettet med 4 rum til kontorer/klinik
hvoraf det største kan opdeles. Herudover er der
entre/venteværelse, køkken samt to toiletter og et
separat bad.

Der er kort afstand til Helsingørmotorvejen samt
offentligt transport.

Lejemål til kontor, psykologpraksis eller klinik.

Lejemålet er beliggende i Rødovre tæt på Rødovre centret og placeret i et mindre erhvervs område med masser af boliger omkring.

Lejemålet er beliggende i en kontorvilla på 1 sal, og med en synlig hjørneplacering med parkerings mulighed lige uden for døren.

Når du træder ind i lejemålet fra opgangen, mødes du af entre/reception, hvorfra der er adgang til de 4 kontorer/rum, herudover er der et større fælles areal, der kan opdeles i et kontor mere. Der er køkken samt bad og toilet i lejemålet.

Lejemålet overtages som det fremstår, og lejeren har derfor mulighed for at sætte sit eget præg.

Placering er kun 10 min fra København C og med kort afstand til ring 3 motorvejen, så placeringen er både central, og med mulighed for at komme nemt rundt om Storkøbenhavn og til møder på Sjælland etc.

 

Kontor til leje i hjertet af København.

Drømmer du om et flot og rummeligt kontor inde i et idyllisk renoveret pakhus på 4 sal.?

Kontoret er beliggende i hjertet af København K, i forlængelse af Inderhavnsbroen ved Krøyers Bassin og bærer præg af et kunstnerisk miljø lige uden for døren.

Kontoret er beliggende i en del af Færøernes Repræsentation, og er indrettet af deres arkitekt minimalistisk og smukt med respekt for omgivelserne og det gamle pakhus.

Kontoret udlejes møbleret, og med glasvægge for at give det bedste lysindfald. Det er beregnet til maksimum 3 personer og er med elektronisk adgangskort til bygningen samt kontoret.

Inspirer jeres dagligdag og dine kunder med denne beliggenhed i Strandgade på Christianshavn.

Der er 800 meter gåafstand fra henholdsvis Christianshavns/Metro samt Kongens Nytorvs/Metro.

Kontakt gerne udlejer direkte på tlf. 32833770, hverdage ml. kl. 10.00 til kl.14.00

Duntzfelts Alle 6, parterre.

MOMSFRIT LEJEMÅL.

Nyistandsat kontor i klassisk udlejningsejendom fra starten af år 1900, ejendommen er gennemgribende renoveret de seneste par år, og er beliggende på kendt og eftertragtet villavej midt i Hellerup. Der er gåafstand til Strandvejens handelsstrøg, Hellerup Station, Hellerup Havn, Charlottenlund Skov.

Lejemålet har de sidste par år været anvendt til kontorfællesskab for psykologer og coaches, hvilket er et oplagt formål, da det er momsfrit.

Kontorlejemålet er på 138 m2, og er gennemgribende renoveret med nye plankegulve og gulvvarme, nyt toilet m. bad, nyt køkken, samt alle installationer i lejemålet er nye.

Der er direkte adgangen til lejemålet på siden af ejendommen, hvor man udfor lejemålet finder egen terrasse med have møbler. der er ligeledes en lille overdækket terrasse th. for indgangen.

Planløsningen for de 138 m2 er  fordelt således, at du træder ind i stort køkken/alrum der fungere som venteværelse, herfra er der adgang til 1 af de 4 kontorer samt adgang til et stort kontor/mødelokale og en fordelingsgang, hvor du finder yderligere 2 kontorer samt toilet og bad.

At lejemålet er momsfrit, gør det oplagt til erhverv indenfor sundhedssektoren (psykologer, læger etc.), undervisning, kunstnerisk virksomhed og velgørende aktiviteter, som alle er erhverv, der ikke kan få momsen retur/tilbage.

Lejemål med en beliggenhed tæt på alt, og alligevel diskret og med en meget høj kvalitet.