Nyhed:

Helt nyistandsat kontorlejlighed beliggende centralt i købehavn lige ved latinerkvarteret.

Kontorlejligheden er indrettet med et stort kontor med køkken, herfra er der adgang til mindre kontor/mødelokale samt toilet med bad, ligeledes er der adgang til mindre altan.

Kontorlejligheden er perfekt for den mindre virksomhed inden for Coaching eller som psykolog praksis med base i København.

Med kun 400 til Nørreport station, hvor alle metro linjer, S-tog samt regionaltog køre fra bliver det ikke mere centralt, herudover er der kun 500 meter til Rådhuspladsen. Parkeringen klares nemt på Israels plads eller på selve Nørre Voldgade

NB: Den oplyste lejer er gældende det første år, hvor udlejer har ydet 15% lejerabat, Herefter betales normal basisleje. Udlejer ønsker at lejemålet benyttes af maks. 2 medarbejdere.

NYHED:

Kontor beliggende i markant og synlig ejendom på kongevejen i hjertet af Holte. Lejemålet er desuden placeret tæt på Holte Midtpunkt, og med kun 600 meter til Holte station.

Ejendommen er i gang med at blive renoveret, så den overtages istandsat.  hvilket gør at både kunder og medarbejdere bliver mødt af et meget præsentabel lejemål samt ejendom.

Lejemålet er på 194 m2 beliggende på 1 sal. De 194 m2 på 1 sal er fordelt med 2 storrums kontorer samt 2 mindre kontorer/mødelokaler samt køkken og toilet.

Placer din virksomhed så det er nemt for jeres kunder og samarbejdspartnere tæt på motorvejsnettet samt S-tog. Der er adskillige p-pladser på kongevejen og umiddelbart på sidevejen udfor lejemålet.

BELIGGENHEDEN:

Attraktivt lejemål beligger i en pæn kontor/lagerejendom på Naverland som er et etableret erhvervsområde i Glostrup tæt på København og omegn.

Lejemålet har en størrelse på 57 m2 og er perfekt til kontor, showroom eller mindre pluklager. Indretning er fordelt på to rum et stort rum med direkte indgang ude fra, hvor der også er mulighed for at åbne en skydedør så større ting kan levere ind og ud af lejemålet, herudover er der et mindre rum som er køkkenet hvor der også er spise plads. Der er udgang fra det store rum til fælles areal med Toilet.

Kort sagt perfekt lejemål til den mindre virksomhed der har brug for kontor/-showroom eller mindre lager til deres webshop.

Lejemålet er perfekte til den virksomhed der ønsker at bo til en attraktiv leje helt tæt på UBS Logistiks der gør det muligt at afsende og modtage pakker sent og tidligt, hvilket vil reducere leveringstiden til deres kunder.

Lejemålets placering i smørhullet mellem motorringvej 3 & 4 samt motorvej E47/E55. Dette gør det nemt og hurtigt at komme rundt i Storkøbenhavn eller ud til kunderne på Sjælland.

NYHED:

299 m2 inkl. 40 m2 kælder Showroom og kontor beliggende i markant og synlig ejendom på kongevejen i hjertet af Holte. Lejemålet er desuden placeret tæt på Holte Midtpunkt, og med kun 600 meter til Holte station.

Ejendommen er i gang med at blive renoveret, så den overtages istandsat.  hvilket gør at både kunder og medarbejdere bliver mødt af et meget præsentabel lejemålt.

Lejemålet på 299 m2 inkl. 40 m2, hvor de 259 m2 er beliggende i stueetagen, hvor man mødes af stort dørparti af glas, og træde herfra direkte ind i et stort showroom eller kontor. I forlængelse heraf er der 3 kontorer eller mødelokaler som forbindes via fordelingsgang. Der er køkken og toilet.

Synlig placering i markant ejendom så det er nemt for jeres kunder og samarbejdspartnere. Der er adskillige p-pladser på kongevejen og umiddelbart på sidevejen ved ejendommen.

NYHED:

Showroom og kontor beliggende i markant og synlig ejendom på kongevejen i hjertet af Holte. Lejemålet er desuden placeret tæt på Holte Midtpunkt, og med kun 600 meter til Holte station.

Ejendommen er i gang med at blive renoveret, så den overtages istandsat.  hvilket gør at både kunder og medarbejdere bliver mødt af et meget præsentabel lejemål når de er i ejendommen.

Lejemålet er på samlet 437 m2 i 2 plan. Stuetagen er på 243 m2, hvor man gennem et stort dørparti af glas træde direkte ind i et stort showroom/kontor, i forlængelse af dette er der 3 kontorer-mødelokaler, der er en fordelingsgang der samler lejemålet. Der er ligeledes køkken og toilet. De 194 m2 på 1 salen er fordelt med 2 storrums kontorer samt 2 mindre kontorer/mødelokaler samt køkken og toilet.

Synlig placering af din virksomhed så det er nemt for jeres kunder og samarbejdspartnere. Der er adskillige p-pladser på kongevejen og umiddelbart på sidevejen udfor lejemålet.

NYHED: 111 m2 kontor

Kontor i N.Y stil  beliggende i markant og nyrenoveret ejendom på kongevejen i hjertet af Holte. Kontoret er desuden placeret lige overfor Holte Midtpunkt, med kun 600 meter til Holte station.

Ejendommen er nyrenoveret med nymalet facade, indgangsparti og trappearealer, hvilket gør at både dine kunder og medarbejdere bliver mødt af en præsentabel ejendom når de ankommer.

Kontorets 111 m2 er velindrettet med et storrumskontor og i forlængelse af dette et kontor/mødelokale i glas. Herudover er der yderligere et kontor samt et mindre samtalerum og et lille depotrum. Der er tekøkken med spiseplads og toiletfaciliteter. lejemålet er nymalede og overtages istandsat og yderst præsentabelt.

Lejemålet er indrettet med trægulve, hvidevægge og lofter med frit læggende bjælker, hvide køkkenelementer og toilet-/badefaciliteter med hvidevægge og klinker på gulvet.

Der er adskillige p-pladser både bagved ejendommen samt på siden af ejendommen.

Nyhed: UDLEJET

Stemningsfuld domicil lejemål beliggende tæt på Christiansborg i en fredet ejendom i indre København på Dybensgade.

Dybensgade er noget helt særligt, hvilket også afspejler dette lejemål som indeholder charme, skævhed, historie og københavneridyl fra øverste hylde.

I kan således få jeres eget domicil på 213 m2 i 4 forskudte plan med enkelte rum med 2 etager loftshøjde.

De 4 plan indeholder flere arbejdsstationer, som er placeret på forskellige etager og indeholder ligeledes mulighed for at indrette forskellige mødelokaler.

Denne ejendom er svær at beskrive og bør uden tvivl opleves.

Den nuværende lejer er et arkitektfirma som også har holdt flere workshops i de fantastiske højloftede rum. Kort sagt er der her tale om et unikt lejemål i smukke historiske lokaler med mange muligheder for den virksomhed som bliver ejendommens næste beboer.

Lejemålet overtages med nymalede hvide vægge, flotte trægulve og mange vinduer, som bidrager til en lys og indbydende atmosfære i lejemålet.

Med ejendommens placering tæt på Christiansborg får du både ro og byens puls lige uden for døren, og med kun 200 meter til metroen ved enten Gammelstrand eller på Kongens Nytorv, så bliver det ikke mere centralt.

Nyhed:

Attraktivt lejemål på 1 sal med lysindfald fra 3 sider og udsigt til området. Lejemålet er beliggende i en pæn kontor/lagerejendom på Naverland som er et etableret erhvervsområde i Glostrup tæt på København og omegn.

Kontor lejemålet har en størrelse på 163 m2, og er perfekt til kontor eller showroom. Indretning er fordelt på 4 kontorer samt nyere køkken og toilet til både herre og damer det ene med separat bad.

Kontoret fremstår meget præsentabelt og har lys fra 3 sider samt udsigt til grønt område samt naverland. Du træder ind i et storrums kontor hvorfra der er adgang til et stort kontor/møde lokale samt mindre kontor/mødelokale og et arkiv/printerrum der kan anvendes til kontor også. I forlængelse af storrums kontoret finder du køkken med køleskab og ovn.

Kort sagt perfekt lejemål på 1 sal med et fantastisk lysindfald til den mindre virksomhed, der har brug for præsentabelt kontor/-showroom.

Den største lejer i ejendommen er UBS Logistiks, der gør det muligt at afsende og modtage pakker sent og tidligt.

Lejemålets placering i smørhullet mellem motorringvej 3 & 4 samt motorvej E47/E55. Dette gør det nemt og hurtigt at komme rundt i Storkøbenhavn eller ud til kunderne på Sjælland.

 

Nyhed:

Stemningsfuldt kontorlejemål i historisk ejendom i indre København.

Allerede inden du er trådt ind i ejendommen kan man mærke, at Ny Adelgade er noget helt særligt. Dette lejemål indeholder charme, skævhed og københavneridyl fra øverste hylde. Du kan således forvente et stemningsfuldt lejemål, der nu kan blive jeres kontor.

På ejendommens 1. sal får du 289 kvadratmeter fordelt på 2 storrums kontorer med udsigt ud til gaden, samt 5 kontorer/mødelokaler i forskellige størrelser. Derudover er der et stort køkken med spiseplads, som er oplagt til afholdelse af fælles møder etc. samt med dertilhørende toiletfaciliteter med bad.

Lejemålet overtages med nymalede hvide vægge, flotte trægulve og mange vinduer som bidrager til en lys og indbydende atmosfære i lejemålet.

Lejemålet er perfekt til virksomheden, der ønsker at være placeret midt i Københavns gader med byens puls lige uden for døren, og med kun 200 meter til metroen på kongens Nytorv, så bliver det altså ikke mere centralt.

Showroom/kontor i helt nyistandsat kontorejendom i det hyggelige Trørød/vedbæk. Ejendommen er ny renoveret med ny klimaskærm/facade samt indvendig med nye gulve, køkken, toiletter samt varmeanlæg etc. Kort sagt meget præsentable ejendom.

Lejemålet er fordelt på tre selvstændige kontorer i forskellige størrelse, hvor der kan etableres fra 2 til 6 arbejdsstationer i de enkelte kontorer. Det ene kontor er også oplagt til at bruge til showroom. Lejemålet er beliggende i stueetagen th, der er adgang til fælleskøkken/mødelokale der deles med lejeren i st. tv. der er fælles bad og toilet til lejemålet.

Der er gode parkeringsmuligheder på og ved ejendommen, så det er nemt for dine kunder og medarbejdere.

Ejendommen er placeret tæt på Helsingør motorvejen og med busforbindelser i nærheden og kystbanen inden for rækkevidde.