Solgt – 2 Erhvervslejlighed m. udsigt til Frederiksberg Rådhus.

Nyhed, Her er muligheden for nye rammer i hjertet af Frederiksberg, med Gammel Kongevej, Allégade og Frederiksbergs Alle lige uden for døren.

De 2 Erhvervsejerlejligheder beliggende på 1.sal i en klassiks Frederiksberg ejendom som fremstår velvedligeholdt. Med Frederiksbergs Rådhus overfor samt en beliggenhed med udsigt til den grønne oase på Allegade. Den store afstand til naboejendommen giver masser af lysindfald og luft omkring ejendommen samt ejerlejlighederne.

Erhvervsejerlejlighederne i er beliggende på 1 sal. tv & th som er matrikulært to selvstændige ejerlejligheder, men er i dag lagt sammen, så de benyttes som en samlet enhed for sælger til kontor.

Erhvervsejerlejlighederne frem står i dag rigtigt pæn og præsentable for den nuværende anvendelse.

Den sammenlagte Ejerlejligheden er indrettet med entre hvorfra du træder ind i et storrumskontor/mødelokale, hvilket kan rumme mange personer til møder og andre events.  Dette kontor nemt kan opdeles i mindre enheder. Herfra er der adgang til stort køkken med spiseplads samt toilet og et separat bad.

Ejerlejlighedernes grundplan har her udover 3 større kontorer/rum hvor af det ene kan laves til et mindre mødelokale, der er i denne del af erhvervslejligheden også en separat adgang fra hovedtrappen. Herudover er der et mindre toilet som er under renovering.

Den kommende ejer kan vælge at benytte ejerlejligheder til sin virksomhed eller udleje til erhverv, eller gå i gang med muligheden for konvertering til bolig enten som en lejlighed eller som de to oprindelige ejerlejligheder. Muligheden her er flere konvertere nu eller gemme denne mulighed til et senere tidspunkt.

Moder ejendommen fremstår velvedligeholdt og præsentable, og med kun 50 meter til busstoppested samt 400 meter til nærmeste Metro station ved Frederiksberg centret.

 

Gersonsvej 1, 2900 Hellerup

Investeringsejendom til salg – Stueetage samt kl. ledig til købers dissipation. Tæt på Hellerup station.

Nu udbydes denne markante investeringsejendom med central beliggenhed i Hellerup.

Ejendommen består af fire plan fordelt på kælder, stue, 1. sal samt tagetage (2 sal.), hvor alle etagerne forbindes af et smukt klassisk trappetårn.

Kælderetagen er indrettet med køkken og dertilhørende spiseplads til medarbejdere. Herudover er der mødelokale samt yderligere to disponible rum. Der er et nyrenoveret toilet i kælderen.

Stueetagen er ledig og er indrettet med en række kontorer/-mødelokaler med særdeles god loftshøjde. Herudover er der køkken samt to toiletter, hvoraf det ene er med bad.

Stueetagen fremstår med hvide vægge og lyse trægulve, som komplimenteres af store vinduer, der giver masserer af lys.

1.salen er en nyrenoveret beboelseslejlighed, som er udlejet. Lejligheden indeholder 4 værelser, 2 ny renoverede toiletter, hvoraf det ene er med bad samt helt nyt køkken fra Invita.

2.salen (tagetagen) er udlejet til erhverv på kortidskontrakt til november 2023. Det er også her at bygningens mest fantastiske rum, kaldet ”tårnværelset”, befinder sig, hvorfra der er en fantastisk udsigt ud over Hellerup med lysindfald fra alle sider. Der er i 2020 etableret toilet på denne etage.

Ejendommens Facade er nyrenoveret med reparation af murværk, afrensninger, nye fuger og tagrender.

Ejendommens brandtrappe på bagsiden er fjernet. Der opsættes ny trappe med balkon på 1 sal & afsats på 2 sal. Sælger afholder udgiften til dette

Grundarealet er ligeledes ny anlagt med fliser på hele grunden med henblik på parkering bag ved ejendommen. Der er ligeledes nyt plankeværk der afgrænser grunden.

Med denne investeringsejendom får du en markant ejendom tæt på Hellerup station.

Til salg:

Markant investeringsejendom med central og synlig placering i Holte over for Holte midtpunkt og med kun 600 meter til Holte Station. Ejendommen har gennemgået en løbende gennemgribende renovering de sidste 4 år, og der er i følge den nuværende ejer investeret et to-cifret millionbeløb i løftet af ejendommen.

Ejendommen indeholder 10 lejemål, hvoraf de 8 af lejemålene er udlejet. Lejemålene fordeler sig med 6 kontorlejligheder, 2 butikker samt 2 mindre butik/showroom placeret i kælderen (det ene uden vand/toilet), men med adgang i jordplan på bagsiden af ejendommen fra Røjelskær. Alle lejemålene har nye køkkener og alle fremstår nyrenoverede i en høj standard.

Ejendommens lejere tæller to eksklusive lejere af butikkerne i stueplan inden for køkkener,  samt en lejer med salg af klassiske møbler og en lejer med salg af ski tøj i de nederste butikker. Herudover er der tale om lejere inden for IT, administration, investering og konsulentbranchen.

De kun to ledige kontorlejemål er på hhv. 154 m2 og beliggende på 1. sal. med stuklofter, køkken og toilet. samt 170 m2 beliggende på 2.sal med køkken, toilet samt bad.

Spændende investerings mulighed i en markant og synlig ejendom.

Der er gode parkeringsmuligheder ved ejendommen, idet der er p-pladser både på siden af ejendommen samt adskillige p-pladser bag ved ejendommen.

Nyhed

Markant og synlig fuldt udlejet investeringsejendom i Gentofte.

Der er tale om en klassik industribygning i røde mursten med en god kombination af showroom, kontor og lager, fordelt på 2 matrikler med et samlet grundareal på 4.642 m2. Grundarealet er bebygget med 4 bygninger med et samlet udlejningsareal på 2386 m2.

Ejendommen er placeret med stor synlighed med mange facade meter mod nybrovej, der er indkørsel via port til gården bagved ejendommen, som er befæstet med asfalt og bruges til parkeringen for lejerne og deres kunder. Der er på siden af ejendommen yderligere en vareindlevering til en stor del af lageret.

Ejendommen er løbende vedligeholdt med tagudskiftning, nye vinduespartier samt nyindretning af lejemålene. Ejendommen har haft samme ejer familie i flere årtier.

Ejendommen er beliggende meget tæt på motorvejsnettet, hvor du hurtigt kan komme i alle retning København, Helsingør, Avedøre og Rødby etc. der er busforbindelser lige uden for døren. Ligeledes er det tæt på Ikea, Elgiganten, Jysk og McDonalds Gentofte etc.

Jf. Lokalplanen er der en bebyggelsesmulighed på ejendommen.

Magstræde 16, 1204 København K

Unik Investeringsejendom/byhus beliggende i historisk Gade.

Unik byejendom beliggende i hjertet af København i et af de ældste stræder. Investeringsejendommen er fredet og opdelt i 2 ejerlejligheder. Den smukke blå ejendom har kort til byens puls samt muligheder, og alligevel en stille og diskret beliggenhed.

Erhvervslejligheden som er i 3 etager kl., stue og 1. sal er udlejet til solid erhvervslejer, hvilket er Gorm´s som i dag er en high end pizza kæde med flere restauranter. De starter i 2009 deres første restaurant i Magstræde 16.

Restauranten er indrettet med toilet, teknik samt opbevaring faciliteter i kældere, i stuen plan finder du køkken samt bar og spisepladser til gæster, 1 salen er ligeledes indrettet til spisende gæster, alle 3 plan bindes sammen via indvendige trapper.

Beboelseslejligheden (ledig for køber) er en sand perle med den københavner charme mange drømmer om, lejligheden er i 4 plan og med en opdeling der gør den nem som delelejlighed til 3 eller perfekt til et par/familie.

I det nederst plan (2.sal) finder du entre med toilet samt stue og åbent køkken med spiseplads. På det næste niveau (3.sal) finder du et værelse, stue/alrum samt et toilet.

Lejligheden 3 niveau (4.sal) finder du værelse/stue, mindre køkken, nyistandsat bad og udgang til den mest charmerende overdækket terrasse hvor eftermiddagssolen kan nydes. På det øverste niveau (5.sal) finder du et stort værelse meget charmerende med fritlæggende bjælker og udsigt til rådhustårnet.

300 meter til metroen gl. strand. Rådhuspladsen og Kongens Nytorv ligger indenfor få minutters gang.

Til Salg – Fuldt udlejet erhvervsejendom med mulighed for etablering af 94 m2 bolig.

Spændende erhvervsejendom beliggende i Kastrup og med stor synlighed ud til Amager Landevej. Der er tale om en grund som støder op til lufthavnen og med en placering i et kombineret bolig- og erhvervsområde.

Der er to fuldt udlejet bygninger på grunden med en nem opdeling i forhold til deres placeringer på grunden.

Bygning 1.

Denne bygning er en tidligere produktions bygning og er i 2 etager med fuld kælder, i dag er ejendommen udlejet til en lejer der er har indrettet den i mindre enheder.

Der er i denne bygning en ret til at etablere en bolig på 92 m2.

Bygning 2.

Denne bygning anvendes til autoværksted og har været udlejet til dette formål i mange år og til samme lejer, og der er et godt grundareal til parkering af biler etc. i forbindelse med værkstedet.

Der er et realiseret potentiale i ejendommen både med hensyn til boligen og leje niveauet som vurderes at at lægge i den nedre kvartil.

Til Salg, Udlejet Garage centralt i Odense C med et afkast på 5,34 %.

Her er muligheden for en ejendomsinvestering der giver et godt afkast i forhold til at have pengene stående i banken.

Garagen har en beliggenhed der gør den nem at udleje ved tomgang, og samtidig har den på nuværende et markedskonformt leje niveau.

Garagen er opført i røde mursten og med tag med tagpap og derfor er den løbene vedligeholdelse minimal.

kort sagt en ejendomsinvestering til den passive investor.

Der er et stigende behov for opbevaring generelt blandt både private og mindre erhvervsvirksomheder.

Daginstitution sælges

Institutions benyttet til dagpleje og udlejet til Roskilde kommune siden 1970.

Ejendommen har rigtigt god planløsning, hvor du har køkken/grupperum med udgang til udendørsarealerne, herudover er der en række hobby/grupperum, garderobe, toilet til børene, depot og tørreskab, og kontor samt toilet faciliteter til personalet.

Det store fælleslokale med køkkenniche har stort facadevindue samt dørparti til ude arealerne. Alle opholds- og aktivitetsrum har vinduer i rummets brede og derfor rigtigt god lysindfald.

Dagplejen har adgang til udeareal hvor der er plads til leg med stier, sandkasser, gynger, rutsjebane og lejehuse. Herudover findes der en

overdækning hvor børnene kan sove til middag og et skur til opbevaring af diverse leje materialer. Udearealet er indhegnet

Der er parkering tæt på institutionen samt offentlig transport.

Ejendommen er beliggende i stort boligområde tæt på kommuneskole samt gåafstand til grønne områder og Roskilde centrum.

Helsingørsvej 5 A-E.

Idyllisk og gennemgribende renoveret boligudlejningsejendom sælges.

Ejendommens klimaskærm og lejligheder er renoveret i 2019/2020.

Ejendommen er beliggende i hjertet af Fredensborg tæt på gågaden, Fredensborg Slot og slotsparken med gode indkøbsmuligheder inden for en afstand af 100 meter. Ejendommen er ligeledes beliggende tæt på offentlig transport med bus og tog.

Ejendommen indeholder 6 lejligheder i størrelser fra 61 m2 til 116 m2. Alle lejligheder er udlejet efter endt renovering.

Den Idylliske ejendom er nænsomt renoveret såvel klimaskærmen samt indvendigt med blandt andet følgende:

Der er kort fortalt tale om en boligudlejningsejendom, som kræver minimal vedligeholdelse de næste mange år frem, med en nem genudlejning.

Ejendommen sælges som en selskabshandel med som bidrager til en høj egenkapital forrentning, udover et positivt cash flow fra første år.

BELIGGENHEDEN.

Ejendommen/ejerlejlighederne er beliggende i Hellerup overfor Hellerup Station, hvor der er flere togforbindelser med S-tog og regionaltog samt flere busforbindelser. Inden for 5 min gang har du strandvejen i Hellerup og ligeledes er der kort afstand til lyngbyvejen og motorvejsnettet.

BESKRIVELSE.

Centralt beliggende 3 restejerlejligheder til salg, i mindre ejerforening med 4 ejerlejligheder.

Ejerlejlighederne er beliggende i en markant ejendom med god placering og stor synlighed. Fordelt på to erhvervslejligheder samt 1 bolig. hvor boligen bliver ledig for køber i marts 2021.

De to erhvervsenheder er blevet gennemrenoveret 2019/2020, og lejemålet er fornyelig overtaget kendt restauratør, Der åbner en italiensk inspireret restaurant.  Der er større udearealer til servering.

Boligen på 1. sal er i to plan, med stue, køkken og bad i det nedre plan samt to værelser på øvre plan med skrå vægge.

Boligen er pæn og funktionel, men anbefales at renoveres for at hæve huslejen eller opnå langt højere pris ved et frasalg.  Indgangen til lejlighederne sker fra separat trappeopgang på bagsiden af ejendommen.

Moderejendommen har et vedligeholdelsesmæssigt efterslæb, men ejeren af den ejerlejlighed nr. 2. ser positivt på at bringe ejendomme up to date.

Der er tale om en selskabshandel.