Til Salg – Butik på Trianglen, Beliggenhed, beliggenhed og beliggenhed.

Trianglen nr. 7 lige overfor metroen, fælledparken, østre Alle (Parken) og med Østerbrogade, Nordre Frihavnsgade samt Blegdamsvej som alle rammer Trianglen. Så er kundestrømmen sikret til butikken.

Placering for denne Andelslejlighed som de seneste år har været Butik for en Paradis, kan nu blive rammen om dit koncept eller muligheden for at realisere din drømmen om bedre placering etc.

Butikken har en god og synlig facade ud mod trianglen, og er indrettet med foldedør i butikkens facade der kan skydes hel til side når vejret er til det.

Butikken på 31 m2 er velindrettet med den forreste del til butik, hvor butikken i dag er indretning med disk til at servicere kunderne med Is. Herfra er der et par trin op til baglokalet, hvor der findes køkken faciliteter samt plads til opbevaring. Der er fra baglokalet udgang til et grønt gårdmiljø, hvor du også finder toilettet.

Butikken er nabo til en velbesøgt Vin bar samt en sandwich butik.

Obs der kan ikke laves varmmad i butikken da der ikke er udsugning til tag.

Afståelse!

Kendt bilforretning og værksted til afståelse i Hørsholm. Placeringen i erhvervsområdet der er kendt som bil området i Hørsholm, hvor du finder blandt andet Mercedes, Audi samt div. leasing firmaer.

Den nuværende ejer har arbejdet og drevet forretningen siden 2008 i ejendommen, først med autoriseret bilforhandler og værksted, og efterfølgende i den nuværende form som Din Bilpartner medlem med bilsalg samt værksted og leasing af biler. Der har tidligere været drevet Aut. Forhandling af bla. Mazda, Citroën, Chevrolet og Seat.

Ejendommen er indrettet med salgsareal/showroom til salg af biler i den forreste del af ejendommen, som er et stort åbent areal med store facade vinduer, hvilket er det kunden møder når de ankommer. Når kunderne træder ind i salgsarealet, er det lyst og åbent, hvilket giver en god kunde oplevelse. Bagerst i salgs arealet er der adgang til kundetoilet samt personale køkken.

Indskrivning til værkstedet findes som et naturligt indhak i det højre hjørne af salgsarealet, hvor der også findes yderligere en kunde indgang. Bag indskrivningen findes mindre pluklager samt omklædning, bad og toilet til medarbejderne.

Værkstedet er placeret i den bagerste del af ejendommen, hvor der er 6 lifte samt rigtigt god loftshøjde, hvilket giver et meget funktionelt indrettet værksted. Adgang til værkstedet er placeret på bagsiden af ejendommen via stor og høj port.

Applus Bilsyn lejer sig ind på værkstedet, og har den ene lift af de i alt 6 lifte. Dette giver en lejeindtægt til ejeren, og de vil gerne forsætte aftalen.

Grundarealet er på 3.160 m2 og er indhegnet. Størstedelen benyttes til bilsalg, herudover kundeparkering og den bagerste del i forbindelse med værkstedet.

Her er muligheden for at placere dig/jer i et kendt bilområde, og med et stort samt købe stærkt opland i Nordsjælland.

BELIGGENHEDEN.

P-kælder/garage eller lager på Nørrebro med god beliggenhed tæt på Lyngbyvejen, Åboulevarden og indre by.

Ejendommens beliggenhed på Jagtvej 141 i Kbh. N giver en logistik fordel for de personer, firmaer eller lejere der udnytter den nemme placering når de skal til og fra byen.

BESKRIVELSE.

Istandsat P-kælder/garage eller lager centralt placeret i København N. Ejerlejligheden indeholder mange muligheder og kan eksempelvis benyttes som lager eller opbevaring for handelsvirksomhed eller håndværker virksomhed.

Desuden kunne den også være oplagt for en mindre forening af bilentusiaster. Adgangsforholdene til kælderen foregår via en stor elevator i baggården til moderejendommen, hvor gårdarealet bruges til p-pladser for ejendommens beboere etc.

Ejerlejligheden er inden for de seneste år istandsat med renovering af vægge og ny gulvbelægning, samt elevatoren er ny serviceret og repareret.

Der er installeret affugter i kælderen, således at fugtigheden kan holdes lav i relation til de produkter eller biler der potentielt skal opbevares i ejerlejligheden. Der er adgang til toilet og håndvask der ligger i forlængelse af P-kælderen.

Unik erhvervsandel til salg i Amaliegade.

 

Erhvervsandelen er beliggende på Amaliegade 28 kl., med direkte adgang fra Amaliegade.

Erhvervsandelen benyttes i dag af en advokatvirksomhed. Andelen er løbende renoveret og fremstår meget præsentabelt.

Planløsningen er i dag indrettet med storrumskontor med en L form. du træder direkte ind fra Amaliegade, og møder her et receptionsområde, hvorfra der er adgang til mødelokale samt storrumskontoret som også er oplagt som showroom. Bagerst i andelen finder du et større åbent køkken med spise plads og toiletfaciliteter. Ligeledes er der et depotrum i lejligheden bagved mødelokalet og mulighed for cykelparkering i gården.

Erhvervsandelen er placeret tæt på Amalienborg, havnepromenaden, Amaliehaven, Kastellet og det grønne område omkring Sankt Annæ plads med mange hyggelige og stemningsfyldte restauranter.

Amagerbrogade 212A, 2300 København S

Butikslejlighed Til Salg – Overtages tom, nuværende lejer opsagt i forbindelse med salget.

Nyhed. Her er muligheden for nye rammer til din forretning med en god placering på Amagerbrogade. Med god strøm af kunder lige foran døren, enten gående, på cykel, eller kørende i bil. Butikken er beliggende ud til Amagerbrogade, med parkering lige udenfor døren.

De tætteste nabobutikker inkluderer en veldrevet kaffebar som nærmeste nabo, og derudover pizzeria og en lang række andre erhverv i begge retninger af Amagerbrogade.

Butikslejligheden anvendes i dag til liberalt erhverv, og har været anvendt sådan siden 2017. Lejer er opsagt til fraflytning pr. 30/04-2023.

Ejendommen er i god stand, og er renoveret inden for de seneste år, derudover har den en rigtig god planløsning.

Når du træder ind i Butikslejligheden fra gaden, træder du ind i ejendommens største lokale, hvorfra der er adgang til den bagerste del af lejligheden. Den bagerste del indeholder yderligere to rum med vinduer ud til ejendommens baghave. Der er adgang til kælderen via intern trappe, hvor man også finder et disponibelt rum i god stand.

Lejligheden indeholder et nyere åbent køkken, samt et rigtigt pænt toilet med bad. Der er fra den bagerste del udgang til ejendommens trappeopgang, og herfra adgang til baghave.

Ejendommen indeholder tre enheder, som fordeler sig på en erhvervsenhed. Derudover besidder den to yderligere boliger, hvor af erhvervs anparten er til salg. Ejendommen er opdelt i anparter.

Der er busforbindelser lige udenfor døren, samt metro indenfor behørig afstand.

SOLGT – Unik Erhvervslejlighed i smukt baghus til strøget. Overtages tom og uden lejer.

Nyhed, Her er muligheden for nye rammer i hjertet af København, med strøget og byens puls lige uden for døren. Erhvervsejerlejlighed på 2.sal med en stille beliggenhed i et smukt charmerende baghus tilbagetrukket fra strøget, og med ankomst gennem en smuk smøge.

Ejerlejligheden er beliggende på 2 sal. uden naboer og har været benyttet af et firma indenfor modebranchen gennem 4 årtier pga. af beliggenheden i hjertet af København.

Der er stor afstand til naboejendommene, hvilket betyder masser af lysindfald og luft omkring ejendommen og ejerlejligheden, der giver en dybde i udsynet.

Ejerlejligheden er indrettet med et storrumskontor/showroom, hvor der vil kunne oprettes op til 8 arbejdsstation.

I forlængelse af dette er der indrettet et mindre kontor/møde, hvor der ligeledes er masser af lys fra vinduet med udsigt til spiret på Christiansborg. Den ene væg i mødet lokalet er en glasvæg.

Bagerst i lejemålet finder du køkken med masser af lys samt toilet faciliteter.

Ejendommen der er drevet af en sund ejerforening, er istandsat og velvedligeholdt, med en nyere fælles tagterrasse.

Der er mulighed for at leje p-plads i gården samt kælderrum i ejendommen.

300 meter til metroen, 500 meter til Rådhuspladsen og Kongens Nytorv.

NB! Ejerlejligheden kan ikke konverteres til bolig.

Spændende investeringsmulighed.

Erhvervsandel beliggende på Amaliegade 34 A st. i baghuset tilbagetrukket fra gaden.

Lejemålet er løbende renoveret og fremstår meget præsentabelt, og er i dag indrettet med storrumskontor som man træder direkte ind i fra opgangen, herfra er der adgang til større åbent køkken med spise plads. Ligeledes er der et møde mødelokale samt større depot rum med vask etc. samt toilet. Der er Cykelparkering i gården.

Denne investerings mulighed er placeret tæt på Amalienborg, Havnepromenaden, Amaliehaven, Kastellet og det grønne område omkring Sankt Annæ plads med mange hyggelige og stemnings fyldte restauranter.

Daginstitution sælges

Moderne og tidssvarende daginstitution opført i år 2000.

Ejendommen har rigtigt god planløsning, hvor du har en central toiletkerne, garderobe med tørreskab, depot og vaskerum, opholdsstuer, aktivitetsrum samt soverum langs bygningsfacaderne, og så er der et stort fælleslokale med køkkenniche med stort facadevindue fra gulv til loft samt dørparti. Alle opholds- og aktivitetsrum er forsynet med udgangsdør til udearealer.

Bygningen er opført i gule facadesten med en tagbelægning af listepap. Bygningen er forsynet med vinduer og døre i træ med termoglas. Bygningen har ventilationsanlæg og på 1. sal er der indrettet et teknikum til dette.

Bygningen er beliggende på 1.716 kvm. indhegnet grund, hvor du finder terrasse, legeplads og boldbane. Yder mere forefindes et udendørs depotrum som er opført i træ.

Foran bygningen forefindes en større fælles parkeringsareal med Ballerup Boligselskab med ret til 7 p-pladser.

Ejendommen er beliggende i gåafstand til stort grønt område og relativ tæt på Store Hareskov. Og buslinjer i umiddelbar nærhed.

Bygningen er velegnet til privat daginstitution, handicap institution, bofællesskab, foreningslokale og meget mere.

Nuværende ejer/bruger planlægger fraflytning august 2022