Til Salg – Butik på Trianglen, Beliggenhed, beliggenhed og beliggenhed.

Trianglen nr. 7 lige overfor metroen, fælledparken, østre Alle (Parken) og med Østerbrogade, Nordre Frihavnsgade samt Blegdamsvej som alle rammer Trianglen. Så er kundestrømmen sikret til butikken.

Placering for denne Andelslejlighed som de seneste år har været Butik for en Paradis, kan nu blive rammen om dit koncept eller muligheden for at realisere din drømmen om bedre placering etc.

Butikken har en god og synlig facade ud mod trianglen, og er indrettet med foldedør i butikkens facade der kan skydes hel til side når vejret er til det.

Butikken på 31 m2 er velindrettet med den forreste del til butik, hvor butikken i dag er indretning med disk til at servicere kunderne med Is. Herfra er der et par trin op til baglokalet, hvor der findes køkken faciliteter samt plads til opbevaring. Der er fra baglokalet udgang til et grønt gårdmiljø, hvor du også finder toilettet.

Butikken er nabo til en velbesøgt Vin bar samt en sandwich butik.

Obs der kan ikke laves varmmad i butikken da der ikke er udsugning til tag.

Afståelse!

Kendt bilforretning og værksted til afståelse i Hørsholm. Placeringen i erhvervsområdet der er kendt som bil området i Hørsholm, hvor du finder blandt andet Mercedes, Audi samt div. leasing firmaer.

Den nuværende ejer har arbejdet og drevet forretningen siden 2008 i ejendommen, først med autoriseret bilforhandler og værksted, og efterfølgende i den nuværende form som Din Bilpartner medlem med bilsalg samt værksted og leasing af biler. Der har tidligere været drevet Aut. Forhandling af bla. Mazda, Citroën, Chevrolet og Seat.

Ejendommen er indrettet med salgsareal/showroom til salg af biler i den forreste del af ejendommen, som er et stort åbent areal med store facade vinduer, hvilket er det kunden møder når de ankommer. Når kunderne træder ind i salgsarealet, er det lyst og åbent, hvilket giver en god kunde oplevelse. Bagerst i salgs arealet er der adgang til kundetoilet samt personale køkken.

Indskrivning til værkstedet findes som et naturligt indhak i det højre hjørne af salgsarealet, hvor der også findes yderligere en kunde indgang. Bag indskrivningen findes mindre pluklager samt omklædning, bad og toilet til medarbejderne.

Værkstedet er placeret i den bagerste del af ejendommen, hvor der er 6 lifte samt rigtigt god loftshøjde, hvilket giver et meget funktionelt indrettet værksted. Adgang til værkstedet er placeret på bagsiden af ejendommen via stor og høj port.

Applus Bilsyn lejer sig ind på værkstedet, og har den ene lift af de i alt 6 lifte. Dette giver en lejeindtægt til ejeren, og de vil gerne forsætte aftalen.

Grundarealet er på 3.160 m2 og er indhegnet. Størstedelen benyttes til bilsalg, herudover kundeparkering og den bagerste del i forbindelse med værkstedet.

Her er muligheden for at placere dig/jer i et kendt bilområde, og med et stort samt købe stærkt opland i Nordsjælland.

BELIGGENHEDEN.

P-kælder/garage eller lager på Nørrebro med god beliggenhed tæt på Lyngbyvejen, Åboulevarden og indre by.

Ejendommens beliggenhed på Jagtvej 141 i Kbh. N giver en logistik fordel for de personer, firmaer eller lejere der udnytter den nemme placering når de skal til og fra byen.

BESKRIVELSE.

Istandsat P-kælder/garage eller lager centralt placeret i København N. Ejerlejligheden indeholder mange muligheder og kan eksempelvis benyttes som lager eller opbevaring for handelsvirksomhed eller håndværker virksomhed.

Desuden kunne den også være oplagt for en mindre forening af bilentusiaster. Adgangsforholdene til kælderen foregår via en stor elevator i baggården til moderejendommen, hvor gårdarealet bruges til p-pladser for ejendommens beboere etc.

Ejerlejligheden er inden for de seneste år istandsat med renovering af vægge og ny gulvbelægning, samt elevatoren er ny serviceret og repareret.

Der er installeret affugter i kælderen, således at fugtigheden kan holdes lav i relation til de produkter eller biler der potentielt skal opbevares i ejerlejligheden. Der er adgang til toilet og håndvask der ligger i forlængelse af P-kælderen.

Unik og fredet Investeringsejendom der overtages tom og uden lejere.

Den historiske rosa ejendom fra år 1800 har kort til byens puls samt muligheder, og har alligevel en diskret beliggenhed i hjertet af københavn. hvor der kun er 100 meter til Strøget, Kompagnistræde og Gammel Strand

Ejendommen er fredet, og indeholder i dag 3 lejemål fordelt på 2 erhvervs lejemål samt et boliglejemål alle med en rigtigt god loftshøjde. Ejendommen skulle kunne opdeles i ejerlejligheder pga. fredningen.

Butik er beliggende i høj stueplan med fem store facade vinduer, den tilhørende underetage (kl) har ligeledes fem facade vinduer. Der er indvendig trappe i butikken til underetagen, som begge er blevet nrugt til salgsareal.

Kontoret på 1. sal er indrettet med fire kontorer, toilet samt køkken, dr er i det ene kontor et meget smukt glasloft. kontoret er oplagt til konsulentvirksomhed eller liberalt erhverv. Alternativ kunne det være en mulighed at konvertere til bolig.

Beboelseslejligheden på 137 m2 er i to plan beliggende på 2 og 3 sal (tagetage), og forbindes via en trappeopgangen der er inddraget i dette lejemål. Lejlighed med den københavner charme mange drømmer om.

Potentialet er stort og muligheder mange, etagerne på 1, 2 og 3 sal kan re-tænkes til en samlet enhed for en familie med hovedøren i stueplan, eller opdeles i 3 enheder. slip kreativiteten løs.

Ejendommen har et vedligeholdelsesmæssigt efterslæb, og der må derfor forventes istandsættelse. I den forbindelse er det en klar fordel, at ejendommen overtages tom og uden lejere.

Ejendommen er kortlagt som forurenet på vidensniveau 2, men den nuværende ejer har investeret i oprensning af forurening der stammen fra en gammel olietank.

300 meter til metroen ved gl. strand. 100 meter til Amagertorv, og Rådhuspladsen og Kongens Nytorv ligger indenfor få minutters gang.

Til afståelse! Helt unikt lejemål til events og arrangementer beliggende i Adelgade kun 150 meter fra Gothersgade.

Den nuværende lejer har de sidste 7 år afholdt events, firmaarrangementer og udviklet et specielt esport event sted. Stedet har også være lejet ud til flere fotosessions for internationale brands.

Beliggenheden i stueplan på en offentlig betonbygning tilbagetrukket fra indkørsel til p-anlægget, skaber en helt speciel stemning der skal opleves. Lejemålet har i dag 3 porte der skal åbnes, så diverse effekter til events har nemt ved at komme ind i lejemålet.

Lejemålet er indrettet med to store åbne rum, som ligger i forlængelse af hinanden. Du træder ind i et åbent areal, hvor man  bliver mødt af en stor bar, hvilket fungere som stedets velkomstareal. Herfra er det lejemålets planløsning der naturligt trækker gæsternes opmærksomhed videre i lejemålet, og ind til det område der i dag benyttes til e-sport, men har været anvendt til både dinning område og produkt præsentationer etc.. Herudover finder du kontor samt toilet faciliteter i lejemålet.

Skynd jer! dette er en sjælden unik mulighed, og ved hurtigt overtagelse er der rabat på afståelsen.

Unik erhvervsandel til salg i Amaliegade.

 

Erhvervsandelen er beliggende på Amaliegade 28 kl., med direkte adgang fra Amaliegade.

Erhvervsandelen benyttes i dag af en advokatvirksomhed. Andelen er løbende renoveret og fremstår meget præsentabelt.

Planløsningen er i dag indrettet med storrumskontor med en L form. du træder direkte ind fra Amaliegade, og møder her et receptionsområde, hvorfra der er adgang til mødelokale samt storrumskontoret som også er oplagt som showroom. Bagerst i andelen finder du et større åbent køkken med spise plads og toiletfaciliteter. Ligeledes er der et depotrum i lejligheden bagved mødelokalet og mulighed for cykelparkering i gården.

Erhvervsandelen er placeret tæt på Amalienborg, havnepromenaden, Amaliehaven, Kastellet og det grønne område omkring Sankt Annæ plads med mange hyggelige og stemningsfyldte restauranter.

NYHED: Skal Ses! – Attraktiv investering Afkast 5,87%.

Butik med stor og synlig facade beliggende i markant ejendom på kongevejen i Holte. Butikken er placeret overfor Holte Midtpunkt med parkering lige uden for butikken med kun 600 meter til Holte station.

Butikken har en imponerende loftshøjde på over 4 meter samt store facade vinduer ud mod kongevejen i hele sin bredde. Butikken er indrettet som et stort salgslokale med store industrilamper. Butikkens nuværende lejer er EBK Huse A/S, Som opfører eksklusive sommerhus.

Med butikkens placering ved Holte Midtpunkt, en high end forretning som nabo og et fitnesscenter som genbo, er der altså tale om en ejendom, hvor forudsætningerne for et godt kundegrundlag er til stede. Ligeledes er der tale om en butik de lokale kender samt en placering der giver god synlighed fra kongevejen. Hvor der dagligt passere 21.175 køretøjer ifølge trafikmålingen fra 2019.

Ifølge ”lokalplan 19” kan butikken anvendes til centerlignende formål såsom butik, restaurant, klinik etc.

Magstræde 16, 1204 København K

Unik Investeringsejendom/byhus beliggende i historisk Gade.

Unik byejendom beliggende i hjertet af København i et af de ældste stræder. Investeringsejendommen er fredet og opdelt i 2 ejerlejligheder. Den smukke blå ejendom har kort til byens puls samt muligheder, og alligevel en stille og diskret beliggenhed.

Erhvervslejligheden som er i 3 etager kl., stue og 1. sal er udlejet til erhvervslejer med 5 årsuopsigelighed, lejeren er Gorm´s som i dag er en high end pizza kæde med flere restauranter. De starter i 2009 deres første restaurant i Magstræde 16.

Restauranten er indrettet med toilet, teknik samt opbevaring faciliteter i kældere, i stuen plan finder du køkken samt bar og spisepladser til gæster, 1 salen er ligeledes indrettet til spisende gæster, alle 3 plan bindes sammen via indvendige trapper.

Beboelseslejligheden  er en sand perle med den københavner charme mange drømmer om, lejligheden er i 4 plan og med en opdeling der gør den nem som delelejlighed til 3 eller perfekt til et par/familie.

I det nederst plan (2.sal) finder du entre med toilet samt stue og åbent køkken med spiseplads. På det næste niveau (3.sal) finder du et værelse, stue/alrum samt et toilet.

Lejligheden 3 niveau (4.sal) finder du værelse/stue, mindre køkken, nyistandsat bad og udgang til den mest charmerende overdækket terrasse hvor eftermiddagssolen kan nydes. På det øverste niveau (5.sal) finder du et stort værelse meget charmerende med fritlæggende bjælker og udsigt til rådhustårnet.

300 meter til metroen gl. strand. Rådhuspladsen og Kongens Nytorv ligger indenfor få minutters gang.

Daginstitution sælges

Institutions benyttet til dagpleje og udlejet til Roskilde kommune siden 1970.

Ejendommen har rigtigt god planløsning, hvor du har køkken/grupperum med udgang til udendørsarealerne, herudover er der en række hobby/grupperum, garderobe, toilet til børene, depot og tørreskab, og kontor samt toilet faciliteter til personalet.

Det store fælleslokale med køkkenniche har stort facadevindue samt dørparti til ude arealerne. Alle opholds- og aktivitetsrum har vinduer i rummets brede og derfor rigtigt god lysindfald.

Dagplejen har adgang til udeareal hvor der er plads til leg med stier, sandkasser, gynger, rutsjebane og lejehuse. Herudover findes der en

overdækning hvor børnene kan sove til middag og et skur til opbevaring af diverse leje materialer. Udearealet er indhegnet

Der er parkering tæt på institutionen samt offentlig transport.

Ejendommen er beliggende i stort boligområde tæt på kommuneskole samt gåafstand til grønne områder og Roskilde centrum.