Til Afståelse – Momsfrit Lejemål.

Selskabslokale/cafe, med stor gårdhave og tilhørende Take Away, til afståelse

Beliggenheden er attraktiv mellem Dyssegård og Emdrup og med utterslevmose i nærheden. Der er tale om en beliggenhed med et stort opland af boliger i form af villaer og lejligheder, så kunde grundlaget er lige uden for døren.

Lejemålet er indrettet med et stort cafe-/selskabslokale med godkendelse til 150 personer, hvorfra der er adgang til separat legeområde til de gæsternes børn. Der er udgang til stor gårdhave fra lejemålet, hvor gæsterne også kan rykke udenfor til forplejning. Der er flere toiletter til gæsterne.

Der er adgang til lejemålet fra Søborg hovedgade som er beliggende i synlig ejendom, og hvorfra der også på siden af ejendommen ligeledes er direkte adgang til gårdhaven.

Køkkenet anvendes også som Take Away, hvor der allerede i dag drives som en ret efterspurgt Take Away, hvilket den nye indehaver kan forsætte ved siden af Cafeen/selskabslokalet.

Kort sagt er der tale om en sjælden mulighed i Storkøbenhavn.

Til Salg – Unik Erhvervslejlighed i to plan med udsigt over byens tage.

Nyhed, Her er muligheden for en unik investering i hjertet af København, med strøget og byens puls lige uden for døren. Erhvervsejerlejligheden i to plan med en stille beliggenhed i et smukt charmerende baghus tilbagetrukket fra strøget, med adgang gennem en smuk smøge.

Ejerlejligheden i to plan er beliggende på de to øverste etager i ejendommen. Der er god afstand til naboejendommene og derfor masser af lys, luft, og udsigt udover byen.

Ejerlejlighedens nederste plan (3.sal) er indrettet med storrumskontor/showroom, som er opdelt af en let glasvæg, i forlængelse af dette er der åbent køkken, og herfra adgang til mødelokale etc.

På øverste etage (4.sal) er der adgang via indvendig trappe fra 3.sal, her er der et storrum til kontor eller mødelokale samt forrum, hvor der kan indrettes et mindre køkken. Herudover er der toilet m. bad samt depotrum.

Ejerlejlighedens indretning gør at den nuværende lejer kan benytte det som to separate lejemål. F.eks salg (3.sal) og administration (4 sal.)

Mulighed for selskabshandel med stor udskudt skattefordel.

300 meter til metroen, 500 meter til Rådhuspladsen og Kongens Nytorv.

NB! Kan ikke konverteres til bolig.

BELIGGENHEDEN

P-kælder/garage eller lager på Nørrebro med god beliggenhed tæt på Lyngbyvejen, Åboulevarden og indre by.

Ejendommens beliggenhed på Jagtvej 141 i Kbh. N giver en logistik fordel for de personer, firmaer eller lejere der udnytter den nemme placering når de skal til og fra byen.

BESKRIVELSE

Ejerlejligheden indeholder mange muligheder og kan eksempelvis benyttes som lager, P-kælder/garage og er dermed oplagt for en handels- eller håndværkervirksomhed.

Adgangsforholdene til kælderen foregår via en stor elevator i baggården til moderejendommen, hvor gårdarealet bruges til p-pladser for ejendommens beboere etc.

Der er installeret affugter i kælderen, så fugtigheden kan holdes lav i relation til de produkter eller biler der potentielt skal opbevares i ejerlejligheden. Der er adgang til toilet og håndvask der ligger i forlængelse af P-kælderen.

ELEVATOREN

Vareelevatoren har ikke opnået godkendelse ved sidste elevatorservice, og køber skal derfor være opmærksom på, at de overtager elevatoren i den stand den er og forefindes. Det er derfor den nye ejers omkostning at forestå de reparationer etc. der skal til for at opnå godkendelse samt en funktionel elevator.

Elevatoren er ikke funktionsdygtigt på nuværende tidspunkt.

Til Salg Udlejet butiksejerlejlighed – Charmerende butik på Gl. Kongevej 127 til salg, Butikken fremstår istandsat fra A til Z med blandt andet gulvvarme. Butikken har de seneste to årtier år været galleri, og nuværende lejer har salg af møbler og design items.

Butikken er beliggende lige ved hjørnet af Madvigs Alle og Gl. Kongevej. Butiksfacaden er placeret med fronten direkte ud til fodgængerfeltet, og der er således tale om en attraktiv beliggenhed med meget stor synlighed for den gående, cyklende, løbende og ikke mindst kørende trafik.

Butikkens planløsning er effektivt indrettet, idet man træder direkte ind i salgsarealet. Her er der betongulv med en firkant i midten af klinker samt hvide vægge og loft med stuk. Hele arealet kan overskues fra salgsarealet, hvor der er en mindre halvvæg, der giver fornemmelsen af en mindre adskillelse til den bagerste del af butikken. I denne bagerste del af butikken er der i dag et kreativt værksted/kontor, samt mindre køkkenlignende forhold med bordplade og skabe.

Der er et mindre rum der er forberedt med afløb og vand til etablering af toilet. Dette benyttes dog i dag som depotrum, idet der er toilet i gården som den nuværende lejer har valgt at benytte. Det skal dog bemærkes, at den nye ejer nemt kan færdiggøre toilettet i selve butikken.

Der er således tale om en spændende butik med en rigtigt god beliggenhed, som ikke er for stor, således at der er mange anvendelsesmuligheder. Desuden er der kun 3oo meter til Frederiksberg Alle Metrostation.

investering med 1. års afkast på 6,60 %

Udlejet Butikken beliggende Centralt i Vanløse på jydeholmen 40, som er placeret som forbindelsesvej mellem Jernbane Alle og Ålekistevej, så der er en del trafik med både busser, biler, cyklende og gående. Området er kendt for det tætte etagebyggeri med beboelseslejligheder.

Butikken er udlejet til take away koncept med varm mad, smørrebrød og sandwich etc.

Butikken har godkendelse til varm mad og har udsugning til over tag.

Indretningen i stue plan er et stor rum du træder ind i med ovn og stege zone på bagvæggen og en disk til at forberede maden etc.

Butikken har forbindelse til underetagen via intern trappe, denne etage er anvendt til grovkøkken.

Der forefindes ligeledes toilet m. bad til personalet i underetagen.

Butikken er nem at indrette til dit koncept samt ønskede work flow. Der er diverse køkkenudstyr i lejemålet der kan indgå i handlen. Ejerlejligheden overtages i nuværende stand.

Ejerlejligheden sælges i nuværende stand og med den nuværende lejer.

Butik Magnifique i Holte Midtpunkt placeret lige ved parkeringspladserne og indgangen til selve centret. Her kommer største delen af kunderne til Holte Midtpunktet samt Kvickly forbi. Den nuværende indehaver anslår at der er tale om en gennemsnitlig daglig trafik af forbipasserende på 200 til 400 personer.

Magnifique har eksisteret i 28 år, og de sidste 18 år har den nuværende indehaver Dorte drevet butikken, og skabt en veldrevet butik. Konceptet er et kreativt varesortimentet med alt lige fra boligindretning, tøj og personlige accessories, alt dette krydret med tilpasning til årstiderne, og dette gennem et stort opbygget netværk af spændende leverandører, som du selvfølgelig overtager.

Butikkens planløsning er effektivt indrettet, som er et stort åbent salgsareal. Butikken blev i 2018 total renoveret med nymalet vægge, nye gulve, ny belysning, nyt dørparti, nyt udstillingsvindue og speciel byggede reoler, dette gør oplevelsen bedre for kunderne. Bagerst i butikken finder du disken for at trække kunderne gennem vare universet. Der et lille baglokale med tekøkken og toilet. Så ingen spild plads.

Skal denne butik være en del af din kreative fremtid?

Nostalgi! Smørrebrødsforretning med 40 års historie til afståelse

Beliggenheden i Vester Voldgade nr. 90 lige ved nationalmuseet bliver ikke mere centralt, og med mange arbejdspladser som nabo, samt en lind strøm af gående, cykellister og med parkeringsmuligheder til bilerne lige foran forretningen findes kundeoplaget næste ikke bedre.

Forretningens originale facade skaber rammerne for en oplevelse af kvalitet og genkendelighed, denne oplevelse fastholdes når du træder ind i forretningen, hvor klinkerne på væggen, og terrazzogulvet samt indretning oser af historie.

Planløsning er effektiv i forretningen, når du træder ind mødes man af mindre salgsareal, hvor bestilling kan afgives over disken, bagved disken er der plads til præsentation og pakning af smørrebrødet. Der herfra adgang til kølerum.

Køkkenet er placeret i baglokalet i forlængelse af forretningen med 3 trin op, her finder du diverse køkkenmaskiner til produktion af smørrebrød og stålbord og vask. Bagerst i forretninger er der et kontor, hvor der er plads til skrivebord etc.

Kort sagt! Ploug and Play forretning med en eksisterende kundekreds der kommer ugentligt, og god mulighed for strøgkunder samt at øge omsætningen yderligere.

Grib muligheden for at blive indehaver!

Til Salg – Butik på Trianglen.

Trianglen nr. 7 beliggende lige overfor metroen, fælledparken, østre Alle (Parken) og med Østerbrogade, Nordre Frihavnsgade samt Blegdamsvej som alle rammer Trianglen. Så er kundestrømmen sikret til butikken.

Placering for denne Andelslejlighed som de seneste år har været Butik for en Paradis, kan nu blive rammen om dit koncept, og muligheden for at realisere dit koncept med en unik placering.

Butikken har en god og synlig facade ud mod trianglen, og er indrettet med foldedør i butikkens facade der kan skydes hel til side når vejret er til det.

Butikken på 31 m2 er velindrettet med den forreste del til butik, hvor den nuværende ejer i dag har valgt en indretning med disk til at servicere kunderne med Is.

Herfra er der et par trin op til baglokalet, hvor der findes køkken faciliteter samt plads til opbevaring. Der er fra baglokalet udgang til et grønt gårdmiljø, hvor du også finder toilettet.

Butikken er nabo til en velbesøgt Vin bar samt en sandwich butik.

Obs der kan ikke laves varmmad i butikken da der ikke er udsugning til tag.

Kendt bilforretning med værksted til afståelse!

Høj omsætning, og telefonerne ringer fra første dag!

Der er få præsentable bilhuse langs nordkysten på Sjælland, og denne mulighed er derfor unik. Nu har du muligheden for at drive forretningen videre i en af Danmarks måske mest købestærke postnumre.

Værkstedsdelen er medlem af Danmarks måske mest attraktive værkstedskæde og beskæftiger i dag 1 værkstedschef, 4 mekanikere og en lærling.

Værkstedet er apteret med lifte, udsugning, trykluft og en næsten helt ny udsugning specifikt beregnet til skadesarbejde.

Det eksisterende kundegrundlag overtages, og du og dit personale er i drift og tjener penge fra allerførste dag.

Salgsarealet rummer nemt 10-12 biler inde og 40-50 biler udendørs, og afdelingen beskæftiger i dag 2 medarbejdere.

Også her vil du med dit eget varelager have mulighed for at være i gang og tjene penge fra den dag, hvor du har nøglerne.

Placeringen er central i det erhvervsområde, der er kendt som bil-området i Hørsholm. Her finder du desuden blandt andet Mercedes, Audi, VW samt flere leasingfirmaer.

Den nuværende ejer har arbejdet og drevet forretningen siden 2008 i ejendommen, først med autoriseret bilforhandler og værksted, og efterfølgende i den nuværende form som Din Bilpartner medlem med bilsalg samt værksted og leasing af biler.

Før den nuværende ejer var stedet aut. bilforretning for flere forskellige mærker. Ejendommen er indrettet med salgsareal/showroom til salg af biler i den forreste del af ejendommen, som er et stort åbent areal med store facadevinduer.

Når kunderne træder ind i salgsarealet, er det lyst og åbent, hvilket giver en god kunde oplevelse. Bagerst i salgs arealet er der adgang til kundetoilet samt personale køkken.

Indskrivning til værkstedet findes som et naturligt indhak i det højre hjørne af salgsarealet, hvor der også findes yderligere en kunde indgang. Bag indskrivningen findes mindre pluklager samt omklædning, bad og toilet til medarbejderne.

Værkstedet er placeret i den bagerste del af ejendommen, hvor der er 6 lifte samt rigtigt god loftshøjde. Værkstedet er meget funktionelt indrettet og nemt at udnytte optimalt.

Adgang til værkstedet er placeret på bagsiden af ejendommen via stor og høj port. Applus Bilsyn lejer sig ind på værkstedet, og har den ene lift. Dette giver en lejeindtægt til ejeren, og de vil gerne forsætte aftalen, tillige med, det samtidig er adgang til nye kunder.

På første sal findes ét stort rum på 146 m² som i dag anvendes til dækopbevaring og delvist lager.

Grundarealet er på 3.160 m2 og er indhegnet, og grunden er i dag både videoovervåget og med alarm både ude og inde.  Størstedelen af grunden benyttes til bilsalg, herudover kundeparkering og den bagerste del i forbindelse med værkstedet.

Unik mulighed for at placere dig/jer i et kendt bilområde i et super købestærkt opland i Nordsjælland.

 

Skal Ses! – Attraktiv investering.

Butik med stor og synlig facade beliggende i markant ejendom på kongevejen i Holte. Butikken er placeret overfor Holte Midtpunkt med parkering lige uden for butikken med kun 600 meter til Holte station.

Butikken har en imponerende loftshøjde på over 4 meter samt store facade vinduer ud mod kongevejen i hele sin bredde. Butikken er indrettet som et stort salgslokale med store industrilamper. Butikkens nuværende lejer er EBK Huse A/S, Som opfører eksklusive sommerhus.

Med butikkens placering ved Holte Midtpunkt, en high end forretning som nabo og et fitnesscenter som genbo, er der altså tale om en ejendom, hvor forudsætningerne for et godt kundegrundlag er til stede. Ligeledes er der tale om en butik de lokale kender samt en placering der giver god synlighed fra kongevejen. Hvor der dagligt passere 21.175 køretøjer ifølge trafikmålingen fra 2019.

Ifølge ”lokalplan 19” kan butikken anvendes til centerlignende formål såsom butik, restaurant, klinik etc.