NYHED! Butik Fremleje

Jagtvej 193/langøgade 2 – Butik/showroom/værksted eller kontor (fremleje).

Lejemålet er beliggende på hjørnet i en klassik Østerbro ejendom. Selve lejemålet med egen indgang direkte er beliggende med 4 trin ned i en højkælder med store vinduer og gode synlige facade meter ud mod Langøgade.

Lejemålet er rigtigt godt disponeret med et stort butikslokale/-Showroom som du træder direkte ind i fra jagtvej, i forlængelse af dette baglokale til lager/værksted og opbevaring.

Lejemålet er en fremleje og ligger i forlængelse af en eksisterende og velfungerende Blomster butik, hvilket man har fælles toilet med.

Lejemålet er beliggende på hjørnet af jagtvej og Langøgade lige over for fælledparken, lejemålet har to indgangen og med masser af parkeringsmuligheder for kunder etc. i dagtimerne.

For fremvisning kontakt Kongsbro Blomster, Juli Rasmussen på mobil 20733141.

BELIGGENHEDEN: Lager på 435 m2, centralt beliggende i Tåstrup med rigtig gode tilkørsels forhold. Lejemålet er beliggende i en Præsentabel og funktionel erhvervsejendom.

Det rektangulære lager på 435 m2, har en god lofthøje på 4 meter, der er et rigtigt godt lysindfald på lageret fra vinduerne på begge sider af lejemålet. Der er nem adgang via en høj port i jordplan. Der er omklædning med toilet og bad i forbindelse med lagret.

Lad din virksomhed placere sig tæt på København, med kort afstand til motorvejsnettet. Det kan næsten ikke blive nemmere for kunder og medarbejdere. Der er desuden gåafstand til S-tog og gode busforbindelser.

BELIGGENHEDEN:

Momsfrit butikslejemål placeret i hjertet af Hørsholm gågade.

Perfekt beliggenhed til en butik eller klinik som vil placeres centralt på hovedgaden, samt praktisk i forhold til kunder som kommer i bil. Gode parkeringsforhold 30 meter fra lejemålet.

Lejemålets beliggenhed midt på hovedgaden tilbyder en god strøm af kunder. Med kulturhuset for enden af gågaden og Hørsholm midtpunkt, er kundestrømmen konstant.

Lejemålets facade indeholder store vinduer på samlet 9 meter, hvilket giver store muligheder for synlighed af varesortimentet, samt at friste potentielle kunder.

Butikken er indrettet med et stort salgsareal i hele facadens brede, salgsarealet forsætter i dybden i højre del af butikken. Bagerst er der nedgang til kælderlager via intern trappe. Herudover er der i stueplanen personaleområde med køkken samt toiletter.

Lejemålet overtages med nymalede hvide vægge.

 

Nyhed:

Helt nyistandsat kontorlejlighed beliggende centralt i købehavn lige ved latinerkvarteret.

Kontorlejligheden er indrettet med et stort kontor med køkken, herfra er der adgang til mindre kontor/mødelokale samt toilet med bad, ligeledes er der adgang til mindre altan.

Kontorlejligheden er perfekt for den mindre virksomhed inden for Coaching eller som psykolog praksis med base i København.

Med kun 400 til Nørreport station, hvor alle metro linjer, S-tog samt regionaltog køre fra bliver det ikke mere centralt, herudover er der kun 500 meter til Rådhuspladsen. Parkeringen klares nemt på Israels plads eller på selve Nørre Voldgade

NB: Den oplyste lejer er gældende det første år, hvor udlejer har ydet 15% lejerabat, Herefter betales normal basisleje. Udlejer ønsker at lejemålet benyttes af maks. 2 medarbejdere.

NYHED:

Kontor beliggende i markant og synlig ejendom på kongevejen i hjertet af Holte. Lejemålet er desuden placeret tæt på Holte Midtpunkt, og med kun 600 meter til Holte station.

Ejendommen er i gang med at blive renoveret, så den overtages istandsat.  hvilket gør at både kunder og medarbejdere bliver mødt af et meget præsentabel lejemål samt ejendom.

Lejemålet er på 194 m2 beliggende på 1 sal. De 194 m2 på 1 sal er fordelt med 2 storrums kontorer samt 2 mindre kontorer/mødelokaler samt køkken og toilet.

Placer din virksomhed så det er nemt for jeres kunder og samarbejdspartnere tæt på motorvejsnettet samt S-tog. Der er adskillige p-pladser på kongevejen og umiddelbart på sidevejen udfor lejemålet.

Sjældent lager og produktions lejemål, nuværende anvendelse er til fødevareproduktion!

Fødevareproduktion, produktion samt Lager med kontor, beliggende i et af de ældste erhvervsområder Tåstrup. Lejemålet er beliggende i en Præsentabel og funktionel erhvervsejendom.

Produktionen og lageret er på samlet 651 m2, lejemålet anvendes i dag til produktion og lager for en chokolade fabrikant.

Lejemålet er opdelt med 271 m2 produktions og 260 m2 lager. Lejemålet er beliggende på 1 sal og adgangen med vare foregår via truck som ejendommen stiller til rådighed for lejerne. Loftshøjden i lejemålet ligger medlem 3,25 meter og op til 3,86 meter.

Lad din virksomhed placere sig tæt på København, med kort afstand til motorvejsnettet. Det kan næsten ikke blive nemmere for kunder og medarbejdere. Der er desuden gåafstand til S-tog og gode busforbindelser.

 

BELIGGENHEDEN: NYHED! – Spændende lager mulighed på Meterbuen 6-12 i Herlev/Skovlunde.

Lejemålet er perfekt til handel, onlinevirksomhed, pluklager eller til lettere ompakning eller produktion.

Lejemålet er i to plan med rampe og port i stueplan og på 1. sal er der adgang via ny installeret vareelevator (platformslift) i størrelsen 150cm*160cm med en lasteevne på 500 kg.

Lejemålet i stuen er i dag fordelt med et stort lager areal og to mindre kontorer. 1 salen forbindes via indvendig trappe, og er i dag et stort rum men kan indrettes efter lejers behov i forhold til evt. vægge og lagerrum.

Der er mulighed for at installere et køkken /tekøkken i lejemålet, og der forefindes toiletter på trappearealet.

Kort sagt, kom og se mulighederne i dette lyse lager.

BELIGGENHEDEN:

Attraktivt lejemål beligger i en pæn kontor/lagerejendom på Naverland som er et etableret erhvervsområde i Glostrup tæt på København og omegn.

Lejemålet har en størrelse på 57 m2 og er perfekt til kontor, showroom eller mindre pluklager. Indretning er fordelt på to rum et stort rum med direkte indgang ude fra, hvor der også er mulighed for at åbne en skydedør så større ting kan levere ind og ud af lejemålet, herudover er der et mindre rum som er køkkenet hvor der også er spise plads. Der er udgang fra det store rum til fælles areal med Toilet.

Kort sagt perfekt lejemål til den mindre virksomhed der har brug for kontor/-showroom eller mindre lager til deres webshop.

Lejemålet er perfekte til den virksomhed der ønsker at bo til en attraktiv leje helt tæt på UBS Logistiks der gør det muligt at afsende og modtage pakker sent og tidligt, hvilket vil reducere leveringstiden til deres kunder.

Lejemålets placering i smørhullet mellem motorringvej 3 & 4 samt motorvej E47/E55. Dette gør det nemt og hurtigt at komme rundt i Storkøbenhavn eller ud til kunderne på Sjælland.

NYHED:

299 m2 inkl. 40 m2 kælder Showroom og kontor beliggende i markant og synlig ejendom på kongevejen i hjertet af Holte. Lejemålet er desuden placeret tæt på Holte Midtpunkt, og med kun 600 meter til Holte station.

Ejendommen er i gang med at blive renoveret, så den overtages istandsat.  hvilket gør at både kunder og medarbejdere bliver mødt af et meget præsentabel lejemålt.

Lejemålet på 299 m2 inkl. 40 m2, hvor de 259 m2 er beliggende i stueetagen, hvor man mødes af stort dørparti af glas, og træde herfra direkte ind i et stort showroom eller kontor. I forlængelse heraf er der 3 kontorer eller mødelokaler som forbindes via fordelingsgang. Der er køkken og toilet.

Synlig placering i markant ejendom så det er nemt for jeres kunder og samarbejdspartnere. Der er adskillige p-pladser på kongevejen og umiddelbart på sidevejen ved ejendommen.

NYHED: 111 m2 kontor

Kontor i N.Y stil  beliggende i markant og nyrenoveret ejendom på kongevejen i hjertet af Holte. Kontoret er desuden placeret lige overfor Holte Midtpunkt, med kun 600 meter til Holte station.

Ejendommen er nyrenoveret med nymalet facade, indgangsparti og trappearealer, hvilket gør at både dine kunder og medarbejdere bliver mødt af en præsentabel ejendom når de ankommer.

Kontorets 111 m2 er velindrettet med et storrumskontor og i forlængelse af dette et kontor/mødelokale i glas. Herudover er der yderligere et kontor samt et mindre samtalerum og et lille depotrum. Der er tekøkken med spiseplads og toiletfaciliteter. lejemålet er nymalede og overtages istandsat og yderst præsentabelt.

Lejemålet er indrettet med trægulve, hvidevægge og lofter med frit læggende bjælker, hvide køkkenelementer og toilet-/badefaciliteter med hvidevægge og klinker på gulvet.

Der er adskillige p-pladser både bagved ejendommen samt på siden af ejendommen.