BELIGGENHEDEN:  Præsentabelt og funktionelt Lager og kontor lejemål beliggende i større erhvervsejendom med mange p-pladser og gode tilkørselsforhold.

Erhvervsejendommen er beliggende tæt på motorvejsnettet, hvor du hurtigt kan komme i alle retninger, såsom Helsingør, Rødby, Frederikssund, Sjællandsodde samt til lufthavnen. Der er ligeledes kort til indre by.

Det ledige lejemål er beliggende med lager i stueplan og kontor på 1. sal, og har en super funktionel planløsning til Lager, showroom og kontor.

Lejemålets lager er forbundet via intern trappe til 1 sals fællesgang, og har en god størrelses fordeling. Alle kontorer har store vinduer med masser af dagslys. Lageret er indrettet som et stort lagerrum med store vinduer der giver masser af dagslys, hertil mindre lagerrum til montering, pakning eller kontor, hvor der er mindre the køkken. Lejemålets toilet er på 1 sal.

Lad din virksomhed placere sig tæt på indre København, få hundrede meter til motorvejsnettet, så kan det næsten ikke blive nemmere for kunder og medarbejdere i bil. Der befinder sig desuden også gode busforbindelser og i 2025 kommer den nye letbane til at køre tæt forbi på ringvejen.

Skynd dig at sikre dig dette super lejemål, med en god beliggenhed.

Lejemålet har en fantastisk beliggenhed i Frederiksstaden, på hjørnet af Fredericiagade og Store Kongensgade med kun 150 meter til metroen ved marmorkirken.

Oplagt til Kontor eller undervisning for mindre virksomhed som har brug for city nærhed i forhold til kunderne samt medarbejderne.

Lejemålets planløsning er effektivt indrettet, idet man træder ind i reception/forkontor, så dine gæster føler sig hurtigt mødt når de ankommer. Herfra er der adgang til storrumskontor, som er blevet benyttet af den nuværende lejer til undervisning. Der er ca. 6 til 10 kontorpladser afhængig af bordstørrelse

Herudover finder du et mødelokale samt mindre depotrum, der kan benyttes til opbevaring eller printerrum etc. Derudover er der køkken samt et toilet og separat bad for de kollegaer, der cykler på arbejde.

Ejendommen planlægger en facaderenovering med nye vinduer samt facade, der bliver bragt tilbage til sit historiske udseende. Dette vil gøre ejendommen endnu mere præsentabel. Til dette planlægges at bygge terrasse i gården, hvor man kan nyde en kop kaffe eller sin frokost. Renoveringen er på tegnebrættet, men ikke endeligt besluttet.

Placeringen er noget nær perfekt med kun 150 meter til metroen, buslinjer lige uden for døren og kun 900 meter til Østerport station med regionaltog, S-tog og metro. Desuden er der kun 400 meter til kastellet, som er oplagt til walk and talk møder i historiske omgivelser.

Lejemål til kontor, Showroom eller klinik.

Lejemålet er beliggende i Rødovre tæt på Rødovre centret og i et mindre erhvervsområde omgivet af boliger kvarterer.

Ejendommen er en kontorvilla med en synlig beliggenhed på hjørnet af Rødovrevej og Gunnekær.

Når du træder ind i lejemålet, mødes du af et storrumskontor, hvorfra der er adgang til et mindre kontor samt mødelokale og køkken. Der er to toilettet hvoraf det ene har bad.

Der er fra stuetagen nedgang til kælderen der er istandsat med hvidevægge og med klinkegulv og er yderst anvendelig til lager eller showroom.

Lejemålet overtages som det fremstår.

Placering er kun 10 min fra København C og med kort afstand til ring 3 motorvejen, så placeringen er både central, og med mulighed for at komme nemt rundt om Storkøbenhavn og til møder på Sjælland etc.

Momsfrit butikslejemål – Charmerende butik på Gl. Kongevej 127 til leje!Butikken fremstår istandsat og har de seneste 10 år været galleri med salg af kunst.

Butikken er beliggende lige ved hjørnet af Madvigs Alle og Gl. Kongevej. Butiksfacaden er placeret med fronten direkte ud til fodgængerfeltet, og der er således tale om en attraktiv beliggenhed med meget stor synlighed for den gående, cyklende, løbende og ikke mindst kørende trafik.

Butikkens planløsning er effektivt indrettet, idet man træder direkte ind i salgsarealet. Her er der betongulv med en firkant i midten af klinker samt hvide vægge og loft med stuk. Hele arealet kan overskues fra salgsarealet, hvor der er en mindre halvvæg, der giver fornemmelsen af en mindre adskillelse til den bagerste del af butikken. I denne bagerste del af butikken er der i dag et kreativt værksted/kontor, samt mindre køkkenlignende forhold med bordplade og skabe.

Der er et mindre rum der er forberedt med afløb og vand til etablering af toilet. Dette benyttes dog i dag som depotrum, idet der er toilet i gården som den nuværende lejer har valgt at benytte. Det skal dog bemærkes, at den nye lejer nemt kan færdiggøre toilettet i selve butikken.

Der er således tale om en spændende butik med en rigtigt god beliggenhed, som ikke er for stor, således at der er mange anvendelsesmuligheder. Desuden er der kun 3oo meter til Frederiksberg Alle Metrostation.

NYHED Til leje:
Kontorer beliggende i markant og nyrenoveret ejendom på kongevejen i hjertet af Holte. Kontorerne er
desuden placeret lige overfor Holte Midtpunkt, med kun 600 meter til Holte station.

Ejendommen er nyrenoveret med nymalet facade, indgangsparti og trappearealer, hvilket gør at både dine
kunder og medarbejdere bliver mødt af en præsentabel ejendom når de ankommer.

Lejemålet er på 153 m2 og fremstår nyistandsat yderst præsentabelt.

Lejemålene er indrettet med entre i fordelingsgang der giver adgang til de 5 kontorer i forskellige størrelser, herudover er der et mindre arkiv/telefonrum. Der er køkken med hvide køkken elementer, køleskab og opvaskemaskine. Der er trægulve i hele lejemålet udtagen på toilettet hvor der er klinke gulv. Der er hvide malede vægge og lofter samt stuklofter.

Der er adskillige p-pladser både bagved ejendommen samt på siden af ejendommen. Der er kort til Holte station, lyngbyvejen og Helsingør motorvejen.

Lejemål til kontor, psykologpraksis eller klinik.

Lejemålet er beliggende i Rødovre tæt på Rødovre centret og placeret i et mindre erhvervs område med masser af boliger omkring.

Lejemålet er beliggende i en kontorvilla på 1 sal, og med en synlig hjørneplacering med parkerings mulighed lige uden for døren.

Når du træder ind i lejemålet fra opgangen, mødes du af entre/reception, hvorfra der er adgang til de 4 kontorer/rum, herudover er der et større fælles areal, der kan opdeles i et kontor mere. Der er køkken samt bad og toilet i lejemålet.

Lejemålet overtages som det fremstår, og lejeren har derfor mulighed for at sætte sit eget præg.

Placering er kun 10 min fra København C og med kort afstand til ring 3 motorvejen, så placeringen er både central, og med mulighed for at komme nemt rundt om Storkøbenhavn og til møder på Sjælland etc.

 

Butik Magnifique i Holte Midtpunkt placeret lige ved parkeringspladserne og indgangen til selve centret. Her kommer største delen af kunderne til Holte Midtpunktet samt Kvickly forbi. Den nuværende indehaver anslår at der er tale om en gennemsnitlig daglig trafik af forbipasserende på 200 til 400 personer.

Magnifique har eksisteret i 28 år, og de sidste 18 år har den nuværende indehaver Dorte drevet butikken, og skabt en veldrevet butik. Konceptet er et kreativt varesortimentet med alt lige fra boligindretning, tøj og personlige accessories, alt dette krydret med tilpasning til årstiderne, og dette gennem et stort opbygget netværk af spændende leverandører, som du selvfølgelig overtager.

Butikkens planløsning er effektivt indrettet, som er et stort åbent salgsareal. Butikken blev i 2018 total renoveret med nymalet vægge, nye gulve, ny belysning, nyt dørparti, nyt udstillingsvindue og speciel byggede reoler, dette gør oplevelsen bedre for kunderne. Bagerst i butikken finder du disken for at trække kunderne gennem vare universet. Der et lille baglokale med tekøkken og toilet. Så ingen spild plads.

Skal denne butik være en del af din kreative fremtid?

Beliggenhed:

Butikken er beliggende Centralt i Vanløse på jydeholmen 40, som er placeret som forbindelsesvej mellem Jernbane Alle og Ålekistevej, så der er en del trafik med både busser, biler, cyklende og gående. Området er kendt for det tætte etagebyggeri med beboelseslejligheder.

Lejemålet er effektivt indrettet til brug for take away koncept f.eks. smørrebrød, sandwich eller varmt mad, butikken har godkendelse til varm mad og har allerede udsugning. Indretningen i stue plan er et stor rum du træder ind i med pizzaovn og stege zone på bagvæggen og en disk til forberede maden etc., Herfra er der nedgang til kælderen der er anvendt til grovkøkken, hvor du også finder toilet til personalet. Butikken er nem at indrette til dit koncept samt ønskede work flow.

Der er diverse køkken udstyr i lejemålet der kan indgå i lejekontrakten. Lejemålet overtages i nuværende stand.

Nb. Lejemålet er moms frit

Cafe/Take away/butikslejemål på Banegårdspladsen i Ballerup

Ejendommen i bymidten af Ballerup lige over for S-stationen. Beliggenhed på den nye etableret og forskønnede banegårdsplads er yderst attraktiv og kan ikke blive mere central i byen. Der er masser af gående til og fra stationen og buspladsen, samtidig er Banegårdspladsen beliggende i enden af Ballerups gågade.

Selve ejendommen er et bæredygtigt arkitekttegnet byggeri med fokus på det sociale miljø.

Take away/butikslejemål som tidligere har været et stor restaurantionslejemål der nu bliver opdelt i 3 mindre lejemål på hhv. 87, 108 og 124 m2

Lejemålene overtages uden indretning, og den ny lejer skal selv indrette sin nye butik. Der er store flotte glaspartier i facaden både ud mod pladsen og mod gaden. Der er mulighed for ude servering.

Der er adgang til personale omklædning i ejendommens kælder.

Selve ejendommen er et bæredygtigt arkitekttegnet byggeri med fokus på det sociale miljø.

Anvendelse:

Lejemålene kan anvendes til mange former for butik, café, restaurant, liberalt erhverv, klinik

OBS Trappeleje:

Der er tale om trappeleje, hvor lejen de første 2 år gives med lejerabat, således at lejen er fuldt indfaset fra år 3 og frem.

Trappeleje år 1 pr. m2 kr. 1.800 – Trappeleje år 2 pr. m2 kr. 2.000 – Basisleje år 3 pr. m2 kr. 2.200

Cafe/Take away/butikslejemål på Banegårdspladsen i Ballerup

Ejendommen i bymidten af Ballerup lige over for S-stationen. Beliggenhed på den nye etableret og forskønnede banegårdsplads er yderst attraktiv og kan ikke blive mere central i byen. Der er masser af gående til og fra stationen og buspladsen, samtidig er Banegårdspladsen beliggende i enden af Ballerups gågade.

Selve ejendommen er et bæredygtigt arkitekttegnet byggeri med fokus på det sociale miljø.

Take away/butikslejemål som tidligere har været et stor restaurantionslejemål der nu bliver opdelt i 3 mindre lejemål på hhv. 87, 108 og 124 m2

Lejemålene overtages uden indretning, og den ny lejer skal selv indrette sin nye butik. Der er store flotte glaspartier i facaden både ud mod pladsen og mod gaden. Der er mulighed for ude servering.

Der er adgang til personale omklædning i ejendommens kælder.

Selve ejendommen er et bæredygtigt arkitekttegnet byggeri med fokus på det sociale miljø.

OBS! Billeder fra før opdeling

Anvendelse:

Lejemålene kan anvendes til mange former for butik, café, restaurant, liberalt erhverv, klinik

OBS Trappeleje:

Der er tale om trappeleje, hvor lejen de første 2 år gives med lejerabat, således at lejen er fuldt indfaset fra år 3 og frem.

Trappeleje år 1 pr. m2 kr. 1.800 – Trappeleje år 2 pr. m2 kr. 2.000 – Basisleje år 3 pr. m2 kr. 2.200