UDLEJET!!!!!!!!!!!!!

Jagtvej 193 – Momsfri Butik med mulighed for “Varmt Køkken” eller produktion, alternativt /showroom/værksted etc..

Lejemålet er beliggende på jagtvej lige ud for busstoppe sted i en klassik Østerbro ejendom. Selve lejemålet med to store facade vinduer og indgang med 4 trin ned i en højkælder med masser af lys fra de store vinduer. Synlige facade meter ud mod Jagtvej og med en blomster butik og skrædder som nabo der allerede har en god kundestrøm.

Lejemålet er rigtigt godt disponeret med et stort butikslokale/-Showroom som du træder direkte ind i fra jagtvej, i forlængelse af dette er baglokale med mulighed for køkken produktion og med flise belagt gulve samt klinker på væggen. Der er mindre opbevaringsdepot. Der er ligeledes adgang til to toiletter fra det store butikslokale.

Lejemålet er beliggende på jagtvej ud for et busstoppested lige over for fælledparken, Der er gode parkerings muligheder på jagtvej og langøgade for kunderne i dagtimerne.

Skal dette lejemål huse dit nye koncept?

Nyhed!  Momsfri Butik på Vesterbro tæt på Hovedbanegården med god størrelse og beliggenhed.

Her er muligheden for en butik med en attraktiv beliggenhed på Istedgade i den gode ende af Istedgade, hvor trafikken af cyklende og gående potentielle kunder er størst.

Butikken er beliggende i en meget præsentable ejendom og med en god synlighed for de forbipasserende kundegrundlag. Den tidligere lejer havde stor succes i lokalet og er flyttet til et større lejemål.

Butikken har en effektiv planløsning, hvor du træder ind i et stort regulært salgsareal, som fremstår præsentabelt med frilagt murstensvægge. Herfra er der adgang til baglokale med tekøkken og plads til bord og opbevaring.

Der er mindre depotrum og gangareal i baglokalet der kan bruges til opbevaring. Herudover er der pænt toilet og udgang til pænt gårdareal.

Der er parkerings muligheder lige udenfor butikken og med mindre end 300 meter til hovedbanegården og metro, bliver det ikke mere centralt for kunderne.

NB. Udlejer ønsker ikke følgende butiks koncepter i lejemålet, Mad (kold-/varm), kiosk, Frisør eller pakkeshop.

1-Persons Kontor til leje i hjertet af København.

Drømmer du om et flot og rummeligt kontor inde i et idyllisk renoveret pakhus på 4 sal.?

Kontoret er beliggende i hjertet af København K, i forlængelse af Inderhavnsbroen ved Krøyers Bassin og bærer præg af et kunstnerisk miljø lige uden for døren.

Kontoret er beliggende i en del af Færøernes Repræsentation, og er indrettet af deres arkitekt minimalistisk og smukt med respekt for omgivelserne og det gamle pakhus.

Kontoret udlejes møbleret, og med glasvægge for at give det bedste lysindfald. Det er beregnet til maksimum 3 personer og er med elektronisk adgangskort til bygningen samt kontoret.

Inspirer jeres dagligdag og dine kunder med denne beliggenhed i Strandgade på Christianshavn.

Der er 800 meter gåafstand fra henholdsvis Christianshavns/Metro samt Kongens Nytorvs/Metro.

Kontakt gerne udlejer direkte på tlf. 32833770, hverdage ml. kl. 10.00 til kl.14.00

BELIGGENHEDEN

P-kælder/garage eller lager på Nørrebro med god beliggenhed tæt på Lyngbyvejen, Åboulevarden og indre by.

Ejendommens beliggenhed på Jagtvej 141 i Kbh. N giver en logistik fordel for de personer, firmaer eller lejere der udnytter den nemme placering når de skal til og fra byen.

BESKRIVELSE

Ejerlejligheden indeholder mange muligheder og kan eksempelvis benyttes som lager, P-kælder/garage og er dermed oplagt for en handels- eller håndværkervirksomhed.

Adgangsforholdene til kælderen foregår via en stor elevator i baggården til moderejendommen, hvor gårdarealet bruges til p-pladser for ejendommens beboere etc.

Der er installeret affugter i kælderen, så fugtigheden kan holdes lav i relation til de produkter eller biler der potentielt skal opbevares i ejerlejligheden. Der er adgang til toilet og håndvask der ligger i forlængelse af P-kælderen.

ELEVATOREN

Vareelevatoren har ikke opnået godkendelse ved sidste elevatorservice, og køber skal derfor være opmærksom på, at de overtager elevatoren i den stand den er og forefindes. Det er derfor den nye ejers omkostning at forestå de reparationer etc. der skal til for at opnå godkendelse samt en funktionel elevator.

Elevatoren er ikke funktionsdygtigt på nuværende tidspunkt.

Lejemål til kontor, Showroom eller klinik.

Lejemålet er beliggende i Rødovre tæt på Rødovre centret og i et mindre erhvervsområde omgivet af boliger kvarterer.

Ejendommen er en kontorvilla med en synlig beliggenhed på hjørnet af Rødovrevej og Gunnekær.

Når du træder ind i lejemålet, mødes du af et storrumskontor, hvorfra der er adgang til et mindre kontor samt mødelokale og køkken. Der er to toilettet hvoraf det ene har bad.

Der er fra stuetagen nedgang til kælderen der er istandsat med hvidevægge og med klinkegulv og er yderst anvendelig til lager eller showroom.

Lejemålet overtages som det fremstår.

Placering er kun 10 min fra København C og med kort afstand til ring 3 motorvejen, så placeringen er både central, og med mulighed for at komme nemt rundt om Storkøbenhavn og til møder på Sjælland etc.

Momsfrit butikslejemål – Charmerende butik på Gl. Kongevej 127 til leje!Butikken fremstår istandsat og har de seneste 10 år været galleri med salg af kunst.

Butikken er beliggende lige ved hjørnet af Madvigs Alle og Gl. Kongevej. Butiksfacaden er placeret med fronten direkte ud til fodgængerfeltet, og der er således tale om en attraktiv beliggenhed med meget stor synlighed for den gående, cyklende, løbende og ikke mindst kørende trafik.

Butikkens planløsning er effektivt indrettet, idet man træder direkte ind i salgsarealet. Her er der betongulv med en firkant i midten af klinker samt hvide vægge og loft med stuk. Hele arealet kan overskues fra salgsarealet, hvor der er en mindre halvvæg, der giver fornemmelsen af en mindre adskillelse til den bagerste del af butikken. I denne bagerste del af butikken er der i dag et kreativt værksted/kontor, samt mindre køkkenlignende forhold med bordplade og skabe.

Der er et mindre rum der er forberedt med afløb og vand til etablering af toilet. Dette benyttes dog i dag som depotrum, idet der er toilet i gården som den nuværende lejer har valgt at benytte. Det skal dog bemærkes, at den nye lejer nemt kan færdiggøre toilettet i selve butikken.

Der er således tale om en spændende butik med en rigtigt god beliggenhed, som ikke er for stor, således at der er mange anvendelsesmuligheder. Desuden er der kun 3oo meter til Frederiksberg Alle Metrostation.

Momsfrit lejemål til Klinik eller kontor placeret i
hjertet af gågaden i Hørsholm.

Perfekt beliggenhed til en klinik eller et kontor som vil
placeres centralt og praktisk med hovedgaden lige
nedenfor døren og som ligeledes har fine
parkeringsmuligheder i umiddelbar nærhed af
ejendommen.

Lejemålet er beliggende på 2. sal i en charmerende og
klassisk ejendom, hvor indgang findes i den åbne og
synlige port fra hovedgaden. Trappeopgangen er pæn
og præsentabel, men er uden elevator.

Lejemålet har et godt lysindfald med sin placering på 2
sal. samt godt med luft omkring sig.

Lejemålet er indrettet med 4 rum til kontorer/klinik
hvoraf det største kan opdeles. Herudover er der
entre/venteværelse, køkken samt to toiletter og et
separat bad.

Der er kort afstand til Helsingørmotorvejen samt
offentligt transport.

Momsfrit lejemål, KBH Ø, Østerbrogade, Kendt take away butik med spise plads og ret til varm mad afstås!

Butikken har i en årrække været Is butik og efterfølgende blev konceptet udvidet i 2023, med take away i form af varme retter fra Homemate. Homemate/Paradis konceptet har nu fundet en ny form, og derfor passer denne butik ikke længere til konceptet. Så nu er det blevet mulig at overtage, så skynd jer!

Butikken har perfekt planløsning med salgslokale med bredden som giver 2 store facade vinduespartier der kan åbnes helt op, dette giver synlighed og bedste præsentationen af jeres mad koncept. Der er plads til nogle spisende gæster også.

Fra selve butikken er der adgang til baglokalet, hvor der har været isproduktion og i dag er en række køleskabe samt fryserum og køkkenbordplads. Bagerst i lejemålet finder du to toiletter samt mindre depotrum. Der er udgang til grønt gårdmiljø, som er perfekt til en rolig kaffepause.

Der er ret til Varm mad i lejemålet og nuværende lejer har motoren til aftrækket til tag, men selve rørføringen skal der investeres i af den nye lejer.

Skal jeres koncept placeres centralt på Østerbrogade?

Beliggenhed:

Butikken er beliggende Centralt i Vanløse på jydeholmen 40, som er placeret som forbindelsesvej mellem Jernbane Alle og Ålekistevej, så der er en del trafik med både busser, biler, cyklende og gående. Området er kendt for det tætte etagebyggeri med beboelseslejligheder.

Lejemålet er effektivt indrettet til brug for take away koncept f.eks. smørrebrød, sandwich eller varmt mad, butikken har godkendelse til varm mad og har allerede udsugning. Indretningen i stue plan er et stor rum du træder ind i med pizzaovn og stege zone på bagvæggen og en disk til forberede maden etc., Herfra er der nedgang til kælderen der er anvendt til grovkøkken, hvor du også finder toilet til personalet. Butikken er nem at indrette til dit koncept samt ønskede work flow.

Der er diverse køkken udstyr i lejemålet der kan indgå i lejekontrakten. Lejemålet overtages i nuværende stand. og der må påregnes istandsættelse.

Nb. Lejemålet er moms frit

Kontor til leje i hjertet af København.

Drømmer du om et flot og rummeligt kontor inde i et idyllisk renoveret pakhus på 4 sal.?

Kontoret er beliggende i hjertet af København K, i forlængelse af Inderhavnsbroen ved Krøyers Bassin og bærer præg af et kunstnerisk miljø lige uden for døren.

Kontoret er beliggende i en del af Færøernes Repræsentation, og er indrettet af deres arkitekt minimalistisk og smukt med respekt for omgivelserne og det gamle pakhus.

Kontoret udlejes møbleret, og med glasvægge for at give det bedste lysindfald. Det er beregnet til maksimum 3 personer og er med elektronisk adgangskort til bygningen samt kontoret.

Inspirer jeres dagligdag og dine kunder med denne beliggenhed i Strandgade på Christianshavn.

Der er 800 meter gåafstand fra henholdsvis Christianshavns/Metro samt Kongens Nytorvs/Metro.

Kontakt gerne udlejer direkte på tlf. 32833770, hverdage ml. kl. 10.00 til kl.14.00