Solgt! – 2 Unikke Erhvervslejlighed i smukt baghus til strøget.

Nyhed, Her er muligheden for nye rammer i hjertet af København, med Strøget og byens puls lige uden for døren. De 2 Erhvervsejerlejligheder på 1.sal med en stille beliggenhed i et smukt charmerende baghus tilbagetrukket fra strøget, og med ankomst gennem en smuk smøge.

Ejerlejlighederne i er beliggende på 1 sal. tv & th og benyttes som en enhed i dag. Afstanden til naboejendommene er god, hvilket betyder masser af lysindfald, luft, omkring ejendommen og ejerlejlighederne.

Ejerlejligheden 1.sal.tv. er indrettet med et storrumskontor/showroom med åbent køkken. Herudover er der depotrum samt adgang til toilet med bad.

Ejerlejligheden 1.sal.th er indrettet med et storrumskontor/showroom som nemt kan opdeles, herudover er der køkken samt adgang til toilet med. Bad.

Ejerlejlighedernes grundplan, gør det nemt at opdele den i de oprindelige to enheder. Alternativt indrette flere kontorer, samt ændre adgangen til toiletfaciliteten. Kort sagt flere spændende indretningsmuligheder.

Ejendommen er istandsat og velvedligeholdt med en nyere fælles tagterrasse, der er drevet af en sund Ejerforening med lave ejerudgifter.

Der er mulighed for at leje p-plads i gården samt kælderrum i ejendommen.

300 meter til metroen, 500 meter til Rådhuspladsen og Kongens Nytorv.

NB! Lejlighederne kan ikke konverteres til bolig.

Solgt – 2 Erhvervslejlighed m. udsigt til Frederiksberg Rådhus.

Nyhed, Her er muligheden for nye rammer i hjertet af Frederiksberg, med Gammel Kongevej, Allégade og Frederiksbergs Alle lige uden for døren.

De 2 Erhvervsejerlejligheder beliggende på 1.sal i en klassiks Frederiksberg ejendom som fremstår velvedligeholdt. Med Frederiksbergs Rådhus overfor samt en beliggenhed med udsigt til den grønne oase på Allegade. Den store afstand til naboejendommen giver masser af lysindfald og luft omkring ejendommen samt ejerlejlighederne.

Erhvervsejerlejlighederne i er beliggende på 1 sal. tv & th som er matrikulært to selvstændige ejerlejligheder, men er i dag lagt sammen, så de benyttes som en samlet enhed for sælger til kontor.

Erhvervsejerlejlighederne frem står i dag rigtigt pæn og præsentable for den nuværende anvendelse.

Den sammenlagte Ejerlejligheden er indrettet med entre hvorfra du træder ind i et storrumskontor/mødelokale, hvilket kan rumme mange personer til møder og andre events.  Dette kontor nemt kan opdeles i mindre enheder. Herfra er der adgang til stort køkken med spiseplads samt toilet og et separat bad.

Ejerlejlighedernes grundplan har her udover 3 større kontorer/rum hvor af det ene kan laves til et mindre mødelokale, der er i denne del af erhvervslejligheden også en separat adgang fra hovedtrappen. Herudover er der et mindre toilet som er under renovering.

Den kommende ejer kan vælge at benytte ejerlejligheder til sin virksomhed eller udleje til erhverv, eller gå i gang med muligheden for konvertering til bolig enten som en lejlighed eller som de to oprindelige ejerlejligheder. Muligheden her er flere konvertere nu eller gemme denne mulighed til et senere tidspunkt.

Moder ejendommen fremstår velvedligeholdt og præsentable, og med kun 50 meter til busstoppested samt 400 meter til nærmeste Metro station ved Frederiksberg centret.

 

Jagtvej 193 – Butik/showroom/værksted eller kontor.

Lejemålet er beliggende på hjørnet i en klassik Østerbro ejendom. Selve lejemålet er beliggende med 4 trin ned i en højkælder med store vinduer og gode synlige facade meter ud mod Jagtvej.

Lejemålet er rigtigt godt disponeret med et stort butikslokale/-Showroom som du træder direkte ind i fra jagtvej, i forlængelse af dette er der yderligere et lokale der kan bruge til butik/showroom/værksted eller kontor for den nye lejer.

I den bagerste del bag ved de to større lokaler findes to gode lagerrum, køkken samt toilet og udgang til ejendommens gård areal.

Lejemålet er beliggende på hjørnet af jagtvej og Langøgade lige over for fælledparken, lejemålet har to indgangen og med masser af parkeringsmuligheder for kunder etc. i dagtimerne.

For fremvisning kontakt gerne Vicevært Per Viberg på mobil 22735882

Gersonsvej 1, 2900 Hellerup

Investeringsejendom til salg – Stueetage samt kl. ledig til købers dissipation. Tæt på Hellerup station.

Nu udbydes denne markante investeringsejendom med central beliggenhed i Hellerup.

Ejendommen består af fire plan fordelt på kælder, stue, 1. sal samt tagetage (2 sal.), hvor alle etagerne forbindes af et smukt klassisk trappetårn.

Kælderetagen er indrettet med køkken og dertilhørende spiseplads til medarbejdere. Herudover er der mødelokale samt yderligere to disponible rum. Der er et nyrenoveret toilet i kælderen.

Stueetagen er ledig og er indrettet med en række kontorer/-mødelokaler med særdeles god loftshøjde. Herudover er der køkken samt to toiletter, hvoraf det ene er med bad.

Stueetagen fremstår med hvide vægge og lyse trægulve, som komplimenteres af store vinduer, der giver masserer af lys.

1.salen er en nyrenoveret beboelseslejlighed, som er udlejet. Lejligheden indeholder 4 værelser, 2 ny renoverede toiletter, hvoraf det ene er med bad samt helt nyt køkken fra Invita.

2.salen (tagetagen) er udlejet til erhverv på kortidskontrakt til november 2023. Det er også her at bygningens mest fantastiske rum, kaldet ”tårnværelset”, befinder sig, hvorfra der er en fantastisk udsigt ud over Hellerup med lysindfald fra alle sider. Der er i 2020 etableret toilet på denne etage.

Ejendommens Facade er nyrenoveret med reparation af murværk, afrensninger, nye fuger og tagrender.

Ejendommens brandtrappe på bagsiden er fjernet. Der opsættes ny trappe med balkon på 1 sal & afsats på 2 sal. Sælger afholder udgiften til dette

Grundarealet er ligeledes ny anlagt med fliser på hele grunden med henblik på parkering bag ved ejendommen. Der er ligeledes nyt plankeværk der afgrænser grunden.

Med denne investeringsejendom får du en markant ejendom tæt på Hellerup station.

BELIGGENHEDEN: Højloftet lager med kontor centralt beliggende i Tåstrup med rigtig gode tilkørsels forhold samt mange p-pladser. Lejemålet er beliggende i en Præsentabel og funktionel erhvervsejendom, hvor det højloftede lager er  på 1380 m2.

Det højloftede lager på 1380 m2, har en lofthøje på 5,5 meter, der er et rigtigt godt lysindfald på lageret og nem adgang via de 3 høje porte. Bag ved lagerbygning er der mindre areal til opbevaring.

Kontoret på 429 m2 er beliggende på første sal, hvor der er en række kontorer/mødelokaler i forskellige størrelser, samt køkken, toiletter, og omklædnings faciliteter.

Der er en meget pæn indgang til bygningen, hvor der er trappe op til kontorerne, med direkte udsigt til lageret. Der er foran bygningen et areal med 10 til 12 p-pladser.

Lad din virksomhed placere sig tæt på København, med kort afstand til motorvejsnettet. Det kan næsten ikke blive nemmere for kunder og medarbejdere. Der er desuden gåafstand til S-tog og gode busforbindelser.

Præsentabelt og funktionelt lager lejemål beliggende i større erhvervsejendom med mange p-pladser og gode tilkørselsforhold.

Erhvervsejendommen er beliggende tæt på motorvejsnettet, hvor du hurtigt kan komme i alle retninger, såsom Helsingør, Rødby, Frederikssund, Sjællandsodde samt til lufthavnen. Der er ligeledes kort til indre by.

Det ledige lejemål er beliggende  på 1. sal og har en super fordeling mellem kontor/-showroom og lager.  Adgangen med varer til lejemålet foregår dette via vareelevator.

Lejemålet er oplagt til lager/-showroom for webshop eller anden lager/-produktionsvirksomhed. der er toilet og bad i lejemålet.

Lad din virksomhed placere sig tæt på indre København, få hundrede meter til motorvejsnettet, så kan det næsten ikke blive nemmere for kunder og medarbejdere i bil. Der befinder sig desuden også gode busforbindelser og i 2025 kommer den nye letbane til at køre tæt forbi på ringvejen.

Ledigt fra 1 juli 2022.

Højloftet lager til attraktiv leje.

Lejemålet er placeret i kontor-/lagerejendom på Naverland. Området er et etableret erhvervsområde i Glostrup tæt på København og omegn.

Lejemålet er på 940 m2 højloftet lager, med 1 kontor.

Lagerdelen indeholder:

Dette lejemål er perfekt til den virksomhed der ønsker lagerplads og ingen kontor på nær et lager kontor. Attraktiv leje og nemt at komme til for kunder etc. Herudover er placeringen tæt på UBS Logistiks fordelagtig idet det gør det muligt at afsende og modtage pakker sent og tidligt.

Lejemålene ligger i smørhullet mellem motorringvej 3 & 4 samt motorvej E47/E55. Dette gør det nemt og hurtigt at komme rundt i Storkøbenhavn eller ud til kunderne på Sjælland.

NB. Overtagelse tidligst den 1. juli 2022, Ny lejer overtager eksisterende lejekontrakt fra nuværende lejer.

Lager med kontor centralt beliggende i Tåstrup med rigtig gode tilkørsels forhold samt mange p-pladser. Lejemålet er beliggende i en Præsentabel og funktionel erhvervsejendom, hvor lageret og kontoret har en samlet størrelse på 1074 m2.

lageret på 975 m2 er indrettet som et stort lager/-produktions område samt et mindre Lager område der er opdelt med lette vægge, således at opdeling kan nemt ændres til et stort lager/-Produktions areal. Der er 2 alu porte samt en dobbelt dør på bagsiden af ejendommen.

Kontoret og personale faciliteter er på 99 m2 og har en meget funktionel fordeling, med to kontorer, stort køkken med god plads til spise område, herudover er der omklædning med toiletter.

Lad din virksomhed placere sig tæt på København, med kort afstand til motorvejsnettet. Det kan næsten ikke blive nemmere for kunder og medarbejdere. Der er desuden gåafstand til S-tog og gode busforbindelser.

Til Salg – Fuldt udlejet erhvervsejendom med mulighed for etablering af 94 m2 bolig.

Spændende erhvervsejendom beliggende i Kastrup og med stor synlighed ud til Amager Landevej. Der er tale om en grund som støder op til lufthavnen og med en placering i et kombineret bolig- og erhvervsområde.

Der er to fuldt udlejet bygninger på grunden med en nem opdeling i forhold til deres placeringer på grunden.

Bygning 1.

Denne bygning er en tidligere produktions bygning og er i 2 etager med fuld kælder, i dag er ejendommen udlejet til en lejer der er har indrettet den i mindre enheder.

Der er i denne bygning en ret til at etablere en bolig på 92 m2.

Bygning 2.

Denne bygning anvendes til autoværksted og har været udlejet til dette formål i mange år og til samme lejer, og der er et godt grundareal til parkering af biler etc. i forbindelse med værkstedet.

Der er et realiseret potentiale i ejendommen både med hensyn til boligen og leje niveauet som vurderes at at lægge i den nedre kvartil.

BELIGGENHEDEN: Højloftet samt Alm lager med kontor centralt beliggende i Tåstrup med rigtig gode tilkørsels forhold samt mange p-pladser. Lejemålet er beliggende i en Præsentabel og funktionel erhvervsejendom, hvor lageret er fordelt på to bygninger, med et areal på hhv. 1380 m2 højloftet lager og 708 m2 alm lager.

Det almindelige lager på 708 m2 og er indrettet som et stort rum med port i begge ender. Der er et mindre kontor samt ekstra rum til printer etc. Der er et godt lysindfald i lageret og vil være oplagt til kombineret lager, showroom og salg.

Foran dette lager forefindes der 400 m2 indhegnet grundareal til opbevaring eller salgsareal.

Lad din virksomhed placere sig tæt på København, med kort afstand til motorvejsnettet. Det kan næsten ikke blive nemmere for kunder og medarbejdere. Der er desuden gåafstand til S-tog og gode busforbindelser.