Momsfrit lejemål til Klinik eller kontor placeret i
hjertet af gågaden i Hørsholm.

Perfekt beliggenhed til en klinik eller et kontor som vil
placeres centralt og praktisk med hovedgaden lige
nedenfor døren og som ligeledes har fine
parkeringsmuligheder i umiddelbar nærhed af
ejendommen.

Lejemålet er beliggende på 2. sal i en charmerende og
klassisk ejendom, hvor indgang findes i den åbne og
synlige port fra hovedgaden. Trappeopgangen er pæn
og præsentabel, men er uden elevator.

Lejemålet har et godt lysindfald med sin placering på 2
sal. samt godt med luft omkring sig.

Lejemålet er indrettet med 4 rum til kontorer/klinik
hvoraf det største kan opdeles. Herudover er der
entre/venteværelse, køkken samt to toiletter og et
separat bad.

Der er kort afstand til Helsingørmotorvejen samt
offentligt transport.

Momsfrit lejemål, KBH Ø, Østerbrogade, Kendt take away butik med spise plads og ret til varm mad afstås!

Butikken har i en årrække været Is butik og efterfølgende blev konceptet udvidet i 2023, med take away i form af varme retter fra Homemate. Homemate/Paradis konceptet har nu fundet en ny form, og derfor passer denne butik ikke længere til konceptet. Så nu er det blevet mulig at overtage, så skynd jer!

Butikken har perfekt planløsning med salgslokale med bredden som giver 2 store facade vinduespartier der kan åbnes helt op, dette giver synlighed og bedste præsentationen af jeres mad koncept. Der er plads til nogle spisende gæster også.

Fra selve butikken er der adgang til baglokalet, hvor der har været isproduktion og i dag er en række køleskabe samt fryserum og køkkenbordplads. Bagerst i lejemålet finder du to toiletter samt mindre depotrum. Der er udgang til grønt gårdmiljø, som er perfekt til en rolig kaffepause.

Der er ret til Varm mad i lejemålet og nuværende lejer har motoren til aftrækket til tag, men selve rørføringen skal der investeres i af den nye lejer.

Skal jeres koncept placeres centralt på Østerbrogade?

Butik, Showroom eller værksted.

Lejemålet er beliggende på Lyngby Hovedgade 44C i baghuset til den kendte ejendom Gudmundssons Hus, hvor du får guldsmeden Jytte Kløve som nabo blandt andet.

Lejemålet har tidligere været anvendt til salg af tøj og accessories samt kreativt værksted. Her kan du placere dit eget koncept og benytte det nuværende kundefundament i ejendommen og fra Lyngbyhovedgade til at udvikle din forretning.

Lejemålet er beliggende i Kælder/parterre plan med store vinduer ud mod den smukke går med kunst, lejemålet planløsning er et åbent areal med en naturlig opdeling på midten med entreen, hvor der i den ene ende er køkken.

Lejemålet er præsentabelt indrettet med grålige ensartet gulve med linoleum samt loft og vægge i hvide farver. Bagerst i lokalet har du adgang til bagtrappe, hvor et pænt toilet forefindes som deles med Guldsmeden Jette Kløve.

Lejemålets åbne planløsning give mulighed for en effektive m2 udnyttelse, og gør det nemt at indrette.

Hovedejendommen fremstår meget elegant og præsentable, lejemålet er placeret i gården, hvor du ankommer via af en præsentable smøge fra Lyngby Hovedgade til den smukke gård.

Falkoner Alle 49 – Hjørnebeliggenhed – Cafe/-restaurant, take away, eller butik med meget synlig beliggenhed.

Lejemålet er beliggende i en smuk klassisk Frederiksberg ejendom på den gode del af falkoner Alle og på et hjørne.

Lejemålet har i et par årtier været restaurant og beliggenheden er derfor kendt for dette, som vil gøre det lettere for en ny ejer at opbygge sin egen kundekreds.

Lejemålet er på samlet 205 m2 og  smagfuldt indrettet med entre og barområde samt stort åbent restaurant område til de spisende gæster i en L-form ud mod ejendommens facade. fra dette område er der i begge ender af restauranten adgang til køkkenet som er opdelt i to områder, der forefindes også kølerum. Herudover er der fra restaurantområdet adgang til 2 toiletter.

Så kom med dit koncept, og lad os se om der er et match. køkkenmaskiner, hårde hvidevare og inventar kan købes i forbindelse med overtagelsen.

Skynd dig! – Bedste beliggenhed til Pop-up lager butik eller lagersalg centralt i Hillerød.

Der er tale om et lejemål anvendt til lagerbutik, som nu flytter til ny adresse.  Lejemålet har en fantastisk planløsning med et stort salgsareal/lager som er næste helt kvadratisk og med en imponerende lofthøjde på 5,3 meter. Der er vinduer på to af sider af lagerhallen, hvilket giver lejemålet masser af dagslys og åbner rummet yderligere op. Foran lejemålet er der stort parkeringsareal, hvor kunderne altid kan finde plads.

Lejemålet er lyst og præsentabelt og klar til jeres koncept!!!

Anvendelsesmulighederne er mange, men vil være oplagt til salgsformål som den har været brugt til i en årrække!

Den kendte ejendom i krydset af københavnsvej og Helsingørgade, er beliggende i et område i det centrale Hillerød har været og er under udvikling, da byen forsat vokser, og derfor er der planer for ejendommen til videre udvikling i nærmere fremtid. derfor kan butikken lejes på gode vilkår ring og hør nærmere.

Kontor, Butik og lager på Tempovej i Ballerup

Spændende lejemål der kan anvendes som butik og/-eller lager. Lejemålet har i mange været butik og lager for kendt VVS-grossist.

Lejemålet er indrettet med et stort salgsareal/lager på ca. 825 m2, og med vare ind/udlevering på  ca.175 m2 samt personale faciliteter med kontor, mødelokale, køkken og 3 toiletter, omklædning og Bad.

Kontor delen er indrettet med et  flot indgangsparti i stueplan, med en hall med en bredtrappe op til lejemålet 1 sal.  planløsningen er fordelt på storrums kontorer der kan benyttes som showroom, samt mindre kontorer der passer til mødelokale eller som 2 eller 4 mands kontorer. Der er toiletter samt Bad i lejemålet, udlejer vil installere køkken i lejemålet.

Der er parkeringsareal til kunder umiddelbart foran lejemålet, og vare ind/udlevering er på siden af ejendommen med port i jordplan.

Lejemålet er oplagt til lager eller butik for f.eks. webshop eller anden form for grossist eller speciel vare virksomhed.

Der er kort afstand til motorvejsnettet samt Ballerup Boulevard og Ballerup Byvej, og kun ca. 1,8 km til Ballerup centrum og kun 800 meter til malmparken S-tog station.

Bedste hjørne beliggenhed til butik, showroom eller kontor centralt i Hillerød.

Der er tale om et lejemål anvendt til Kontor/butik for ejendomsmægler, som nu flytter til ny adresse i Hillerød.  Lejemålet har store facadevinduer ud mod Helsingørsgade/københavnsvej, hvilket både giver lejemålet masser af lys, men også stor synlighed fra den daglige trafik af biler, cykler og gående., foran lejemålet er der stort parkeringsareal, hvor kunderne altid kan finde plads.

Lejemålet er meget lyst og præsentabelt, lejemålet er indrettet med et meget stort og lyst butik/showroom/kontor, Som i dag er kontor/showroom for nuværende lejer. I forlængelse af dette er der adgang til mødelokale, samt adgang til baglokale med yderligere et kontor samt køkken med spiseplads samt printrum. I forlængelse af dette finder du bagerst i lejemålet toilet m. bad, og adgang til kælder lager.

Anvendelsesmulighederne er mange, og du kan nemt tilpasse det til dit forretningskoncept.

Den kendte ejendom i krydset af københavnsvej og Helsingørgade, er beliggende i et område i det centrale Hillerød har og er under udvikling, da byen forsat vokser, og derfor er der planer for ejendommen til videre udvikling i nærmere fremtid. derfor kan butikken lejes på gode vilkår ring og hør nærmere.

BELIGGENHEDEN:

Lejemålet er placeret i en pæn kontor-/lagerejendom på Naverland med stor synlighed. Området er et etableret erhvervsområde i Glostrup tæt på København og omegn.

Lejemålet er opdelt med 310 m2 lager og 191 m2 kontor.

Kontordelen indeholder:

Lagerdelen indeholder:

Udeareal:

Dette lejemål er perfekt til den virksomhed der ønsker at bo til en attraktiv leje med stor synlighed og som er nem at finde for kunder. Herudover er placeringen tæt på UBS Logistiks fordelagtig idet det gør det muligt, at afsende og modtage pakker sent og tidligt.

Lejemålene ligger i smørhullet mellem motorringvej 3 & 4 samt motorvej E47/E55. Dette gør det nemt og hurtigt at komme rundt i Storkøbenhavn eller ud til kunderne på Sjælland.

Til afståelse! Helt unikt lejemål til events og arrangementer beliggende i Adelgade kun 150 meter fra Gothersgade.

Den nuværende lejer har de sidste 7 år afholdt events, firmaarrangementer og udviklet et specielt esport event sted. Stedet har også være lejet ud til flere fotosessions for internationale brands.

Beliggenheden i stueplan på en offentlig betonbygning tilbagetrukket fra indkørsel til p-anlægget, skaber en helt speciel stemning der skal opleves. Lejemålet har i dag 3 porte der skal åbnes, så diverse effekter til events har nemt ved at komme ind i lejemålet.

Lejemålet er indrettet med to store åbne rum, som ligger i forlængelse af hinanden. Du træder ind i et åbent areal, hvor man  bliver mødt af en stor bar, hvilket fungere som stedets velkomstareal. Herfra er det lejemålets planløsning der naturligt trækker gæsternes opmærksomhed videre i lejemålet, og ind til det område der i dag benyttes til e-sport, men har været anvendt til både dinning område og produkt præsentationer etc.. Herudover finder du kontor samt toilet faciliteter i lejemålet.

Skynd jer! dette er en sjælden unik mulighed, og ved hurtigt overtagelse er der rabat på afståelsen.

Produktion og lager lejemål, med rigtigt god planløsning!

Produktion eller Lager med kontor, beliggende i et af de ældste erhvervsområder Tåstrup. Lejemålet er beliggende i en Præsentabel og funktionel erhvervsejendom.

Produktionen og lageret er på 260 m2, lejemålet har tidligere været anvendt til lager for chokolade fabrikant.

Lejemålet er 260 m2 og beliggende på 1 sal. Adgangen med vare foregår via truck som ejendommen stiller til rådighed for lejerne. Loftshøjden i lejemålet ligger medlem 3,25 meter og op til 3,86 meter.

Lad din virksomhed placere sig tæt på København, med kort afstand til motorvejsnettet. Det kan næsten ikke blive nemmere for kunder og medarbejdere. Der er desuden gåafstand til S-tog og gode busforbindelser.