Nyhed: UDLEJET

Stemningsfuld domicil lejemål beliggende tæt på Christiansborg i en fredet ejendom i indre København på Dybensgade.

Dybensgade er noget helt særligt, hvilket også afspejler dette lejemål som indeholder charme, skævhed, historie og københavneridyl fra øverste hylde.

I kan således få jeres eget domicil på 213 m2 i 4 forskudte plan med enkelte rum med 2 etager loftshøjde.

De 4 plan indeholder flere arbejdsstationer, som er placeret på forskellige etager og indeholder ligeledes mulighed for at indrette forskellige mødelokaler.

Denne ejendom er svær at beskrive og bør uden tvivl opleves.

Den nuværende lejer er et arkitektfirma som også har holdt flere workshops i de fantastiske højloftede rum. Kort sagt er der her tale om et unikt lejemål i smukke historiske lokaler med mange muligheder for den virksomhed som bliver ejendommens næste beboer.

Lejemålet overtages med nymalede hvide vægge, flotte trægulve og mange vinduer, som bidrager til en lys og indbydende atmosfære i lejemålet.

Med ejendommens placering tæt på Christiansborg får du både ro og byens puls lige uden for døren, og med kun 200 meter til metroen ved enten Gammelstrand eller på Kongens Nytorv, så bliver det ikke mere centralt.

NYHED: UDLEJET

Højloftet lager med mulighed for butik/afhentning i Præsentabelt og funktionelt større erhvervsejendom beliggende i Rødovre med mange p-pladser og gode tilkørselsforhold.

Det højloftede lager er på 1689 m2 og har en lofthøje på 7 meter og 6, 2 meter under drager, der er et rigtigt godt lysindfald og nem adgang via de to porte.

Pluklagret/værksted/butik/kontor i stueetagen ligger i forlængelse af det højloftede lager og er inddelt i to store rum samt et mindre der kan bruges til kunder der kommer for at afhente eller aflevere vare.

Der er to toiletter i forbindelse med lageret.

Kontoret er beliggende på 1. sal hvorfra der er en interntrappe ned til lageret og butikken, og indeholder et præsentabelt ankomstområde, samt kombination af åbent kontorlandskab, mindre kontorer, mødelokaler, og køkken med spiseplads. Herudover er der Toiletter.

Lad din virksomhed placere sig tæt på indre København, få hundrede meter til motorvejsnettet, så kan det næsten ikke blive nemmere for kunder og medarbejdere i bil. Der er desuden også gode busforbindelser og i 2022 kommer letbanen.

UDLEJET !

Butik med stor og synlig facade beliggende i markant ejendom på kongevejen i Holte. Butikken er placeret overfor Holte Midtpunkt med parkering lige uden for butikken med kun 600 meter til Holte station.

Butikken har en imponerende loftshøjde på over 4 meter samt store facadevinduer ud mod kongevejen i hele sin bredde. Butikken er indrettet som et stort salgslokale med store industrilamper. Butikkens nuværende lejer er en eksklusiv køkkenbutik.

Med butikkens placering ved Holte Midtpunkt, en high end forretning som nabo og et fitnesscenter som genbo, er der altså tale om en ejendom, hvor forudsætningerne for et godt kundegrundlag er til stede. Ligeledes er der tale om en butik de lokale kender samt en placering der giver god synlighed fra kongevejen. Hvor der dagligt passere 21.175 køretøjer ifølge trafikmålingen fra 2019.

Ifølge ”lokalplan 19” kan butikken anvendes til centerlignende formål såsom butik, restaurant, klinik etc.

Der er i butikken en indvendig trappe der går ned til toiletfaciliteterne.

Showroom/kontor i helt nyistandsat kontorejendom i det hyggelige Trørød/vedbæk. Ejendommen er ny renoveret med ny klimaskærm/facade samt indvendig med nye gulve, køkken, toiletter samt varmeanlæg etc. Kort sagt meget præsentable ejendom.

Lejemålet er fordelt på tre selvstændige kontorer i forskellige størrelse, hvor der kan etableres fra 2 til 6 arbejdsstationer i de enkelte kontorer. Det ene kontor er også oplagt til at bruge til showroom. Lejemålet er beliggende i stueetagen th, der er adgang til fælleskøkken/mødelokale der deles med lejeren i st. tv. der er fælles bad og toilet til lejemålet.

Der er gode parkeringsmuligheder på og ved ejendommen, så det er nemt for dine kunder og medarbejdere.

Ejendommen er placeret tæt på Helsingør motorvejen og med busforbindelser i nærheden og kystbanen inden for rækkevidde.

2 personers kontor i helt nyistandsat kontorejendom i det hyggelige Trørød/vedbæk. Ejendommen er ny renoveret med ny klimaskærm/facade samt indvendig med nye gulve, køkken, toiletter samt varmeanlæg etc. Kort sagt meget præsentable ejendom.

Lejemålet er fordelt på tre selvstændige kontorer i forskellige størrelse, hvor der kan etableres fra 2 til 6 arbejdsstationer i de enkelte kontorer. Det ene kontor er også oplagt til at bruge til showroom. Lejemålet er beliggende i stueetagen th, der er adgang til fælleskøkken/mødelokale der deles med lejeren i st. tv. der er bad og toilet til lejemålet.

Der er gode parkeringsmuligheder på og ved ejendommen, så det er nemt for dine kunder og medarbejdere.

Ejendommen er placeret tæt på Helsingør motorvejen og med busforbindelser i nærheden og kystbanen inden for rækkevidde.

Nyhed 82m2 kontor/værksted/lager i helt nyistandsat kontorejendom i det hyggelige Trørød/vedbæk. Ejendommen er ny renoveret med ny klimaskærm/facade. samt nyt varmeanlæg etc. Kort sagt meget præsentable ejendom.

Lejemålet er helt perfekt til mindre håndværker virksomhed der har brug for mindre lager samt mindre kontor/værksted. lejemålet er fordelt på et kontor/værksted med indgang i jordplan, som er placeret på bagsiden af ejendommen med rampe tilkørsel, der er fra dette rum adgang til mindre tekøkken. Det andet rum kontor/lager er placeret lige på den anden side af gangen, og har to større vinduer så der er et godt lysindfald, som på den side er en højkælder. Der er lige ledes toilet til lejemålet.

Kort sagt et rigtigt godt lejemål for den mindre virksomhed.

Der er gode parkeringsmuligheder på og ved ejendommen, så det er nemt for dine kunder og medarbejdere.

Ejendommen er placeret tæt på Helsingør motorvejen og med busforbindelser i nærheden og kystbanen inden for rækkevide.

NYHED:  Sjældent udbudt kontorlejemål i baghus, placeret i hjertet af Hellerup.

Beliggenheden er med 2 minutters gåafstand til strandvejen og med 5 minutters gåafstand til Hellerup station.

Lejemålet er istandsat og beliggende i et charmerende baghus i stueetagen med egen direkte indgang samt et godt lysindfald.

Lejemålet er effektivt indrettet og der kan være 6 til 8 arbejdsstationer, der alle kan placeres i nærheden af hinanden i det semi åbne kontormiljø. Der er lyst sandfarvet gulvtæpper i lejemålet og hvide vægge. Gården og selve baghuset giver en fornemmelse af den hyggelige stemning og historie.

Lejemålet er velindrettet med mødelokale bagerst i lejemålet, og kontor pladserne placeret fremme ved indgangen, herudover er der mindre køkken samt toilet.

Der er p-pladser til kundeparkering i gården, således at jeres kunder altid kan finde en p-plads.

Ejendommen har fælles rengøring 1 gang ugentligt, denne ydelse er obligatorisk.

Solgt! – 2 Unikke Erhvervslejlighed i smukt baghus til strøget.

Nyhed, Her er muligheden for nye rammer i hjertet af København, med Strøget og byens puls lige uden for døren. De 2 Erhvervsejerlejligheder på 1.sal med en stille beliggenhed i et smukt charmerende baghus tilbagetrukket fra strøget, og med ankomst gennem en smuk smøge.

Ejerlejlighederne i er beliggende på 1 sal. tv & th og benyttes som en enhed i dag. Afstanden til naboejendommene er god, hvilket betyder masser af lysindfald, luft, omkring ejendommen og ejerlejlighederne.

Ejerlejligheden 1.sal.tv. er indrettet med et storrumskontor/showroom med åbent køkken. Herudover er der depotrum samt adgang til toilet med bad.

Ejerlejligheden 1.sal.th er indrettet med et storrumskontor/showroom som nemt kan opdeles, herudover er der køkken samt adgang til toilet med. Bad.

Ejerlejlighedernes grundplan, gør det nemt at opdele den i de oprindelige to enheder. Alternativt indrette flere kontorer, samt ændre adgangen til toiletfaciliteten. Kort sagt flere spændende indretningsmuligheder.

Ejendommen er istandsat og velvedligeholdt med en nyere fælles tagterrasse, der er drevet af en sund Ejerforening med lave ejerudgifter.

Der er mulighed for at leje p-plads i gården samt kælderrum i ejendommen.

300 meter til metroen, 500 meter til Rådhuspladsen og Kongens Nytorv.

NB! Lejlighederne kan ikke konverteres til bolig.

Solgt – 2 Erhvervslejlighed m. udsigt til Frederiksberg Rådhus.

Nyhed, Her er muligheden for nye rammer i hjertet af Frederiksberg, med Gammel Kongevej, Allégade og Frederiksbergs Alle lige uden for døren.

De 2 Erhvervsejerlejligheder beliggende på 1.sal i en klassiks Frederiksberg ejendom som fremstår velvedligeholdt. Med Frederiksbergs Rådhus overfor samt en beliggenhed med udsigt til den grønne oase på Allegade. Den store afstand til naboejendommen giver masser af lysindfald og luft omkring ejendommen samt ejerlejlighederne.

Erhvervsejerlejlighederne i er beliggende på 1 sal. tv & th som er matrikulært to selvstændige ejerlejligheder, men er i dag lagt sammen, så de benyttes som en samlet enhed for sælger til kontor.

Erhvervsejerlejlighederne frem står i dag rigtigt pæn og præsentable for den nuværende anvendelse.

Den sammenlagte Ejerlejligheden er indrettet med entre hvorfra du træder ind i et storrumskontor/mødelokale, hvilket kan rumme mange personer til møder og andre events.  Dette kontor nemt kan opdeles i mindre enheder. Herfra er der adgang til stort køkken med spiseplads samt toilet og et separat bad.

Ejerlejlighedernes grundplan har her udover 3 større kontorer/rum hvor af det ene kan laves til et mindre mødelokale, der er i denne del af erhvervslejligheden også en separat adgang fra hovedtrappen. Herudover er der et mindre toilet som er under renovering.

Den kommende ejer kan vælge at benytte ejerlejligheder til sin virksomhed eller udleje til erhverv, eller gå i gang med muligheden for konvertering til bolig enten som en lejlighed eller som de to oprindelige ejerlejligheder. Muligheden her er flere konvertere nu eller gemme denne mulighed til et senere tidspunkt.

Moder ejendommen fremstår velvedligeholdt og præsentable, og med kun 50 meter til busstoppested samt 400 meter til nærmeste Metro station ved Frederiksberg centret.

 

Jagtvej 193 – Butik/showroom/værksted eller kontor.

Lejemålet er beliggende på hjørnet i en klassik Østerbro ejendom. Selve lejemålet er beliggende med 4 trin ned i en højkælder med store vinduer og gode synlige facade meter ud mod Jagtvej.

Lejemålet er rigtigt godt disponeret med et stort butikslokale/-Showroom som du træder direkte ind i fra jagtvej, i forlængelse af dette er der yderligere et lokale der kan bruge til butik/showroom/værksted eller kontor for den nye lejer.

I den bagerste del bag ved de to større lokaler findes to gode lagerrum, køkken samt toilet og udgang til ejendommens gård areal.

Lejemålet er beliggende på hjørnet af jagtvej og Langøgade lige over for fælledparken, lejemålet har to indgangen og med masser af parkeringsmuligheder for kunder etc. i dagtimerne.

For fremvisning kontakt gerne Vicevært Per Viberg på mobil 22735882