Skynd dig! – Bedste beliggenhed til Pop-up lager butik eller lagersalg centralt i Hillerød.

Der er tale om et lejemål anvendt til lagerbutik, som nu flytter til ny adresse.  Lejemålet har en fantastisk planløsning med et stort salgsareal/lager som er næste helt kvadratisk og med en imponerende lofthøjde på 5,3 meter. Der er vinduer på to af sider af lagerhallen, hvilket giver lejemålet masser af dagslys og åbner rummet yderligere op. Foran lejemålet er der stort parkeringsareal, hvor kunderne altid kan finde plads.

Lejemålet er lyst og præsentabelt og klar til jeres koncept!!!

Anvendelsesmulighederne er mange, men vil være oplagt til salgsformål som den har været brugt til i en årrække!

Den kendte ejendom i krydset af københavnsvej og Helsingørgade, er beliggende i et område i det centrale Hillerød har været og er under udvikling, da byen forsat vokser, og derfor er der planer for ejendommen til videre udvikling i nærmere fremtid. derfor kan butikken lejes på gode vilkår ring og hør nærmere.

Bedste hjørne beliggenhed til butik, showroom eller kontor centralt i Hillerød.

Der er tale om et lejemål anvendt til Kontor/butik for ejendomsmægler, som nu flytter til ny adresse i Hillerød.  Lejemålet har store facadevinduer ud mod Helsingørsgade/københavnsvej, hvilket både giver lejemålet masser af lys, men også stor synlighed fra den daglige trafik af biler, cykler og gående., foran lejemålet er der stort parkeringsareal, hvor kunderne altid kan finde plads.

Lejemålet er meget lyst og præsentabelt, lejemålet er indrettet med et meget stort og lyst butik/showroom/kontor, Som i dag er kontor/showroom for nuværende lejer. I forlængelse af dette er der adgang til mødelokale, samt adgang til baglokale med yderligere et kontor samt køkken med spiseplads samt printrum. I forlængelse af dette finder du bagerst i lejemålet toilet m. bad, og adgang til kælder lager.

Anvendelsesmulighederne er mange, og du kan nemt tilpasse det til dit forretningskoncept.

Den kendte ejendom i krydset af københavnsvej og Helsingørgade, er beliggende i et område i det centrale Hillerød har og er under udvikling, da byen forsat vokser, og derfor er der planer for ejendommen til videre udvikling i nærmere fremtid. derfor kan butikken lejes på gode vilkår ring og hør nærmere.

Til afståelse! Helt unikt lejemål til events og arrangementer beliggende i Adelgade kun 150 meter fra Gothersgade.

Den nuværende lejer har de sidste 7 år afholdt events, firmaarrangementer og udviklet et specielt esport event sted. Stedet har også være lejet ud til flere fotosessions for internationale brands.

Beliggenheden i stueplan på en offentlig betonbygning tilbagetrukket fra indkørsel til p-anlægget, skaber en helt speciel stemning der skal opleves. Lejemålet har i dag 3 porte der skal åbnes, så diverse effekter til events har nemt ved at komme ind i lejemålet.

Lejemålet er indrettet med to store åbne rum, som ligger i forlængelse af hinanden. Du træder ind i et åbent areal, hvor man  bliver mødt af en stor bar, hvilket fungere som stedets velkomstareal. Herfra er det lejemålets planløsning der naturligt trækker gæsternes opmærksomhed videre i lejemålet, og ind til det område der i dag benyttes til e-sport, men har været anvendt til både dinning område og produkt præsentationer etc.. Herudover finder du kontor samt toilet faciliteter i lejemålet.

Skynd jer! dette er en sjælden unik mulighed, og ved hurtigt overtagelse er der rabat på afståelsen.

Amagerbrogade 212A, 2300 København S

Butikslejlighed Til Salg – Overtages tom, nuværende lejer opsagt i forbindelse med salget.

Nyhed. Her er muligheden for nye rammer til din forretning med en god placering på Amagerbrogade. Med god strøm af kunder lige foran døren, enten gående, på cykel, eller kørende i bil. Butikken er beliggende ud til Amagerbrogade, med parkering lige udenfor døren.

De tætteste nabobutikker inkluderer en veldrevet kaffebar som nærmeste nabo, og derudover pizzeria og en lang række andre erhverv i begge retninger af Amagerbrogade.

Butikslejligheden anvendes i dag til liberalt erhverv, og har været anvendt sådan siden 2017. Lejer er opsagt til fraflytning pr. 30/04-2023.

Ejendommen er i god stand, og er renoveret inden for de seneste år, derudover har den en rigtig god planløsning.

Når du træder ind i Butikslejligheden fra gaden, træder du ind i ejendommens største lokale, hvorfra der er adgang til den bagerste del af lejligheden. Den bagerste del indeholder yderligere to rum med vinduer ud til ejendommens baghave. Der er adgang til kælderen via intern trappe, hvor man også finder et disponibelt rum i god stand.

Lejligheden indeholder et nyere åbent køkken, samt et rigtigt pænt toilet med bad. Der er fra den bagerste del udgang til ejendommens trappeopgang, og herfra adgang til baghave.

Ejendommen indeholder tre enheder, som fordeler sig på en erhvervsenhed. Derudover besidder den to yderligere boliger, hvor af erhvervs anparten er til salg. Ejendommen er opdelt i anparter.

Der er busforbindelser lige udenfor døren, samt metro indenfor behørig afstand.

NYHED: 111 m2 kontor

Kontor i N.Y stil  beliggende i markant og nyrenoveret ejendom på kongevejen i hjertet af Holte. Kontoret er desuden placeret lige overfor Holte Midtpunkt, med kun 600 meter til Holte station.

Ejendommen er nyrenoveret med nymalet facade, indgangsparti og trappearealer, hvilket gør at både dine kunder og medarbejdere bliver mødt af en præsentabel ejendom når de ankommer.

Kontorets 111 m2 er velindrettet med et storrumskontor og i forlængelse af dette et kontor/mødelokale i glas. Herudover er der yderligere et kontor samt et mindre samtalerum og et lille depotrum. Der er tekøkken med spiseplads og toiletfaciliteter. lejemålet er nymalede og overtages istandsat og yderst præsentabelt.

Lejemålet er indrettet med trægulve, hvidevægge og lofter med frit læggende bjælker, hvide køkkenelementer og toilet-/badefaciliteter med hvidevægge og klinker på gulvet.

Der er adskillige p-pladser både bagved ejendommen samt på siden af ejendommen.

Nyhed: UDLEJET

Stemningsfuld domicil lejemål beliggende tæt på Christiansborg i en fredet ejendom i indre København på Dybensgade.

Dybensgade er noget helt særligt, hvilket også afspejler dette lejemål som indeholder charme, skævhed, historie og københavneridyl fra øverste hylde.

I kan således få jeres eget domicil på 213 m2 i 4 forskudte plan med enkelte rum med 2 etager loftshøjde.

De 4 plan indeholder flere arbejdsstationer, som er placeret på forskellige etager og indeholder ligeledes mulighed for at indrette forskellige mødelokaler.

Denne ejendom er svær at beskrive og bør uden tvivl opleves.

Den nuværende lejer er et arkitektfirma som også har holdt flere workshops i de fantastiske højloftede rum. Kort sagt er der her tale om et unikt lejemål i smukke historiske lokaler med mange muligheder for den virksomhed som bliver ejendommens næste beboer.

Lejemålet overtages med nymalede hvide vægge, flotte trægulve og mange vinduer, som bidrager til en lys og indbydende atmosfære i lejemålet.

Med ejendommens placering tæt på Christiansborg får du både ro og byens puls lige uden for døren, og med kun 200 meter til metroen ved enten Gammelstrand eller på Kongens Nytorv, så bliver det ikke mere centralt.

NYHED! – 1279 m2 lager mulighed på Meterbuen 6-12 i Herlev/Skovlunde.

Lejemålet er perfekt til onlinevirksomhed, pluklager eller til lettere om pakning eller produktion.

Lejemålet er beliggende i stuetagen og på 1. sal, hvor der mellem etagerne er adgang af intern trappe, og med varerne via ny installeret vareelevator (platformslift) i størrelsen 150cm*160cm med en lasteevne på 500 kg.

Stuetagen har adgang via rampe med port til stort regulært lager, hvor der i den ene ende er to mindre kontorer, der er ved rampen, monterer en lift til vare der leveres med mindre varevogne.

med hensyn til 1. salen er det et stort lager der eventuelt kan indrettes efter lejers ønsker, der er adgang via intern trappe fra stuetagen, og vare adgang via ny installeret vareelevator

Der er mulighed for at installere et mindre tekøkken i lejemålet på begge etager. Toiletter forefindes på trappeopgangen.

Der er mulighed for at lager størrelse kan tilpasses en størrelse på 858 m2

Kort sagt, kom og se mulighederne i dette lyse lager.

NB Billeder af lageret på 1 sal indgår der modelfoto af mulig indretning.

NYHED: UDLEJET

Højloftet lager med mulighed for butik/afhentning i Præsentabelt og funktionelt større erhvervsejendom beliggende i Rødovre med mange p-pladser og gode tilkørselsforhold.

Det højloftede lager er på 1689 m2 og har en lofthøje på 7 meter og 6, 2 meter under drager, der er et rigtigt godt lysindfald og nem adgang via de to porte.

Pluklagret/værksted/butik/kontor i stueetagen ligger i forlængelse af det højloftede lager og er inddelt i to store rum samt et mindre der kan bruges til kunder der kommer for at afhente eller aflevere vare.

Der er to toiletter i forbindelse med lageret.

Kontoret er beliggende på 1. sal hvorfra der er en interntrappe ned til lageret og butikken, og indeholder et præsentabelt ankomstområde, samt kombination af åbent kontorlandskab, mindre kontorer, mødelokaler, og køkken med spiseplads. Herudover er der Toiletter.

Lad din virksomhed placere sig tæt på indre København, få hundrede meter til motorvejsnettet, så kan det næsten ikke blive nemmere for kunder og medarbejdere i bil. Der er desuden også gode busforbindelser og i 2022 kommer letbanen.

Nyhed:

Stemningsfuldt kontorlejemål i historisk ejendom i indre København.

Allerede inden du er trådt ind i ejendommen kan man mærke, at Ny Adelgade er noget helt særligt. Dette lejemål indeholder charme, skævhed og københavneridyl fra øverste hylde. Du kan således forvente et stemningsfuldt lejemål, der nu kan blive jeres kontor.

På ejendommens 1. sal får du 289 kvadratmeter fordelt på 2 storrums kontorer med udsigt ud til gaden, samt 5 kontorer/mødelokaler i forskellige størrelser. Derudover er der et stort køkken med spiseplads, som er oplagt til afholdelse af fælles møder etc. samt med dertilhørende toiletfaciliteter med bad.

Lejemålet overtages med nymalede hvide vægge, flotte trægulve og mange vinduer som bidrager til en lys og indbydende atmosfære i lejemålet.

Lejemålet er perfekt til virksomheden, der ønsker at være placeret midt i Københavns gader med byens puls lige uden for døren, og med kun 200 meter til metroen på kongens Nytorv, så bliver det altså ikke mere centralt.

SOLGT – Unik Erhvervslejlighed i smukt baghus til strøget. Overtages tom og uden lejer.

Nyhed, Her er muligheden for nye rammer i hjertet af København, med strøget og byens puls lige uden for døren. Erhvervsejerlejlighed på 2.sal med en stille beliggenhed i et smukt charmerende baghus tilbagetrukket fra strøget, og med ankomst gennem en smuk smøge.

Ejerlejligheden er beliggende på 2 sal. uden naboer og har været benyttet af et firma indenfor modebranchen gennem 4 årtier pga. af beliggenheden i hjertet af København.

Der er stor afstand til naboejendommene, hvilket betyder masser af lysindfald og luft omkring ejendommen og ejerlejligheden, der giver en dybde i udsynet.

Ejerlejligheden er indrettet med et storrumskontor/showroom, hvor der vil kunne oprettes op til 8 arbejdsstation.

I forlængelse af dette er der indrettet et mindre kontor/møde, hvor der ligeledes er masser af lys fra vinduet med udsigt til spiret på Christiansborg. Den ene væg i mødet lokalet er en glasvæg.

Bagerst i lejemålet finder du køkken med masser af lys samt toilet faciliteter.

Ejendommen der er drevet af en sund ejerforening, er istandsat og velvedligeholdt, med en nyere fælles tagterrasse.

Der er mulighed for at leje p-plads i gården samt kælderrum i ejendommen.

300 meter til metroen, 500 meter til Rådhuspladsen og Kongens Nytorv.

NB! Ejerlejligheden kan ikke konverteres til bolig.