Investeringsejendom ROE 10,13%

Callisensvej 36, 2900 Hellerup

expand
ejendom
ejendom
8
10
Inde19
Inde26
Inde32
Inde57
5
ejendom
ejendom
8
10
Inde19
Inde26
Inde32
Inde57
5

Fakta

Sag: SH2900SCP
Salgspris: 26.750.000 kr.
Boligareal: 606 m2
Energimærke: energy class c
Afkast: 3,22%
ROE: 10,13%

Kontakt os

Klassisk Palæejendom  med ejerlejligheder beliggende i hjertet af Hellerup

Unik mulighed for at erhverve en ejerlejlighedsejendom, der er udlejet efter reglerne om fri lejefastsættelse.

Ejendommen er en smuk palæejendom i Hellerup opdelt i to ejerlejligheder, således at man overtager selve ejendommen og frit kan disponere over, hvorvidt lejlighederne forsat skal være samlet eller ej.

Lejlighederne er fuldt udlejet efter reglerne om fri lejefastsættelse, hvorfor der ingen bekymringer er i forhold til lejeniveauet og huslejenævnet.

Callisensvej 36, 2900 Hellerup

Palæejendom er med to store herskabsejerlejligheder på hver ca. 300 m2, der er blevet konverteret fra erhverv til bolig i 2015, og er dermed udlejet efter reglerne om fri lejefastsættelse.

Lejlighederne og ejendommen er gennemgribende renoveret i 2015, herunder med nye vindue, fuldpudset facade og nyt ægte skifertag samt nye VVS- og elinstallationer. Renoveringen er udført med stor respekt for ejendommens mondæne udtryk og stil, hvilket blandt andet indebærer massive slideparket etc.

Ejendommen har en god placering, hvilket betyder at man får det bedste fra både Hellerup og Østerbro. Med placeringen i Ambassadekvarteret får man et unikt og eftertragtet kvarter, hvor børn og voksne stortrives i trygge rammer på de hyggelige villaveje med mondæne ejendomme og flotte omgivelser. Denne beliggenhed giver et roligt miljø tilbagetrukket fra den larmende by og med langt mere frisk luft omkring sig end resten af Østerbro. På Callisensvej får I derfor både en ejendom tæt ved vandet og Hellerup Strand samt lystbådehavnen, men samtidig også tæt på Strandvejens unikke handelsstrøg, spændende butikker og flotte omgivelser.

Lejlighederne mondæne karakter og ejendommens beliggenhed bevirker, at der ikke er tomgang i ejendommen.

Desuden er der en sjælden nærhed til alt hvad en lejer kan ønske sig, f.eks. sports- og fritidstilbud, flere populære institutioner samt nogle af Danmarks bedste skoler, herunder internationale skoler. Der er kun 100 meter til offentlig transport via Hellerup Station og ejendommen ligger tæt på motorvejsnettet, hvorfor transportmulighederne er i top.