Butik i bymidten af Ballerup overfor stationen

Banegårdspladsen 2, 2750 Ballerup

expand
online CAM_1_30_04_02
online CAM_1_30_04_02
online 29085_illustration_bypladsen_morgen
ny online CAM_2_27_04_02
online 29085_illustration_bypladsen_eftermiddag
Udklip
online CAM_1_30_04_02
online CAM_1_30_04_02
online 29085_illustration_bypladsen_morgen
ny online CAM_2_27_04_02
online 29085_illustration_bypladsen_eftermiddag
Udklip

Fakta

Sag: SH2750UBB
Leje pr. måned: Kr. 35.066 kr.
Butiksareal: 180 m2
personaleareal kld: 21 m2
Energimærke: energy class a2020
Basisleje pr. m2 butik: Kr. 2.250 + moms
Basisleje pr. m2 kælder: Kr. 750 + moms
Varme pr. m2: Kr. 120 + moms

Kontakt os

NYHED:

Fire nye erhvervslejemål i hjertet af Ballerup.

Haages Estate har fornøjelsen af at præsentere 4 flotte lejemål i nyopført ejendom i hjertet af Ballerup.

Beliggenhed:

Ejendommen er beliggende i bymidten af Ballerup lige over for S-tog stationen. Beliggenheden er yderst attraktiv og kan ikke blive mere central i byen. Der er massere af fodtrafik fra stationen og buspladsen samt fra Ballerups gågade. Selve ejendommen er placeret på en plads der bliver forskønnet med nye belægninger, springvand mm. Realdania og kommunen investerer 25 mio. kr. i fornyelse af pladsen, hvilket betyder at de kommende erhvervslejere ligger i første parket og med mulighed for udeservering på pladsen. Læs evt. mere om byfornyelsesprojektet her: https://realdania.dk/projekter/ballerup

Ejendommen:

Selve ejendommen er et bæredygtigt arkitekttegnet byggeri med fokus på det sociale miljø. På den gamle banegårdsplads i Ballerup bygges 30 boliger og 4 butikker i stueetagen med mulighed for udeservering. Selve pladsen gøres færdig med belægning, beplantning, belysning samt vandkunst. Sammen med Athena Partners og CFP Group er byggeriet tegnet af NOVA5 Arkitekter, som har fokus på bæredygtighed og det sociale miljø. Deres arkitektur er kendt for solidt håndværk, hvor form, funktion, værdi, teknologi og miljø går hånd i hånd. Nogen kalder deres arkitektur for ny nordisk og bæredygtig, selv kalder de den robust.

Lejemålene:

De kommende erhvervslejere får gode vilkår med store flotte glaspartier i facaden både ud mod pladsen og mod gaden. Der er altså rig mulighed for at lokke gæsterne indenfor. Ejendommen og beliggenheden giver samlet set lejeren de optimale muligheder for at drive sin forretning i en nymoderne ejendom. Størrelsen på lejemålene svinger fra 89 m2 til 290 m2 med mulighed for fleksibilitet, da lejemålene kan deles op eller slås sammen. Der er også mulighed for at tilgå omklædningsfaciliteter i kælderen samt opbevaringsrum.

Lejemålet apteres i udgangspunktet af lejer, men kan også apteres af udlejer i dialog om konkrete vilkår.

Anvendelse:

Lejemålene kan anvendes til forskellige former for butik, café, restaurant, liberalt erhverv, klinik eller udstilling/showroom.