HAAGES estate optimerer din virksomheds fysiske rammer.

Spar tid, penge og ressourcer.

En af vores spidskompetencer er at finde de lokaler, der passer til dine behov og din forretning. Med udgangspunkt i din virksomheds brand, kultur og arbejdsgang finder vi rammerne, der matcher virksomhedens strategi og vækstplaner. Beliggenhed, størrelse og indretning er vigtige elementer, når de rigtige lokaler skal identificeres.

Vi betragter din virksomheds fysiske rammer som et aktiv. De fysiske rammer er virksomhedens rygrad og vigtige for dine medarbejderes trivsel. Derfor har de fysiske rammer en direkte sammenhæng til din virksomheds produktivitet. HAAGES estate hjælper med at synliggøre behov og efterfølgende identificere en række løsningsmuligheder.

Nogle gange er den rigtige løsning ikke at flytte virksomheden fysisk. Måske er der blot behov for et tjek af dine nuværende lokaler og lejevilkår. I tæt samarbejde med dig og din virksomhed guider og supporterer HAAGES estate hele processen fra udvikling af behovsanalyse til færdiggørelse af en lejekontrakt med de optimale vilkår. HAAGES estate gør processen nemmere for dig.

HAAGES estate hjælper med

  • Afsøgning af markedet og identificering af de rigtige lokaler til den rigtige pris.
  • Gennemgang af kontrakter og aftaler, så du får de bedst mulige vilkår.
  • Rådgivning om boligmarkedet.
  • Konsulentbistand ved genforhandling af lejeaftaler.
  • Kort sagt: Vi tager hånd om dine søgeopgaver, lejeaftaler og lokaler. Du bruger tiden på din virksomhed.

Lad os tage et uforpligtende møde for at se, hvor vi kan hjælpe.