Boligudlejningsejendom fuldt udlejet.

Fakta:

  • Pris kr. 8.750.000
  • Afkast 4,40%
  • areal 371
  • Fuldt udlejet – benytter sig af bureau til klublejligheder, nemt og enkelt.

Beskrivelse:

Veldrevet Boligudlejningsejendom.

Ejendommen er beliggende i Brønshøj i et charmerende parcelhusområde med daginstitutioner, skoler og fritidsaktiviteter inden for rækkevidde. Fra ejendommen kan man inden for et kvarter cykle til det centrale København og de større uddannelsesinstitutioner, arbejdspladser samt alt det som indre København i øvrigt har at byde på. Samtidigt gør beliggenheden det nemt at komme ud til de store indfaldsveje og derved bevæge sig hurtigere rundt i Storkøbenhavn og resten af Sjælland.

Ejendommen er indrettet med 8 boliglejemål fordelt på 2 lejligheder og 6 klublejeligheder. Herudover er der også 2 garager samt kælder.

I stueetagen befinder sig 2 større lejligheder på henholdsvis 77 og 94 m2, begge med eget køkken, bad og have. Lejligheden på 77 m2 er indrettet med 2 værelser, en stue, et køkken samt et bad. Lejligheden er udlejet på korttidskontrakt 2 år til expadt.

I stueetagen befinder sig en klublejligheder på 12 m2 med egen have, hvor der deles bad, toilet og køkken med de 5 øvrige klublejligheder som udlejes på førstesalen.

I kælderen finder du vaskerum til stuelejligheden, samt vaskerum til de udlejede klublejligheder. Ligeledes er der depotrum til de enkelte lejligheder.

Omme bag huset finder du to garager som er udlejet til de samme lejere gennem flere år. Hertil befinder sig desuden også et kælderrum udlejet til opbevaring.

Ifølge kommuneplanen fra 2015 er bebyggelsesprocenten på 40%, hvor det forventes at der kan bygges yderligere 46 m2 placeret bagved den eksisterende ejendom.