Til Salg – Kontor/Showroom i Nordhavnen.

Fakta:

  • Pris                1.800.000 Kr
  • Areal             70 m2
  • Andet..         Kontor/showroom, New Yorker stemning, 3,5 meter til loftet.
  • Fakta            Sælges som erhvervslejlighed..

Beskrivelse:

Kontor mulighed i gammelt pakhus med placering i den centrale del af Nordhavn, som nok er en af de mest attraktive beliggenheder.

Ejendommen bliver facade renoveret og kommer til at fremtræde ny renoveret med samme røde karakter, sælger har afholdt udgifterne til dette. Ejerlejligheden er kun godkendt til erhverv og sælges med denne status.

Ejerlejligheden overtages som en form for råhus, således at køber selv færdiggøre lejligheden, hvor der er indrettet køkken og toilet faciliteter. Lejligheden har en loftshøjde på ca. 3,5meter

Skal dit nye kontor ligge et stenkast fra livet på Østerbro – I en Helt ny og spændende bydel -Tæt på S-tog og kommende Metrostation – Tæt på indkøb – Tæt på det kommende café og restauranter miljø.

Ejerlejligheden er beliggende tæt på P-hus placeret inden for en afstand af 300 meter, og med Korttids parkering lige ved ejendommen.

Det er i ejerforeningen blevet besluttet at udskifte vinduer og døre, dette vil for denne ejerlejlighed betyde en investering udover købssummen på ca. kr. 85.000 + moms for den nye ejer.

OBS billeder på forsiden er henholdsvis fra før ombygning og et model foto.

NB: Konvertering til bolig skal overholde gældende lovgivning og kommunens retningslinjer i lokalplanen etc., ligeledes skal køber være opmærksom på, at by og havn skal afregnes en afgift på kr. 1.500 pr. m2 ved evt. konvertering. Nuværende ejer vil ikke afvente evt. bygge tilladelse til dette fra Københavns kommune i forbindelse med en handel.