Til Salg – 3 ejerlejligheder i markant ejendom og tæt på Hellerup Station. 1 udlejet til bolig og 2 til erhverv.

Fakta:

  • Pris kr. 11.500.000
  • Afkast 4,20 %
  • Areal 483 m2, heraf kælder 85 m2.
  • fordelt på 2 erhvervslejligheder på 150 m2, 116 m2, boligen er på 132 m2,  til erhvervslejemålene høre 85 m2 kælder og 62 m2 terrasse/gårdhave og skur 11 m2.

Beskrivelse:

Lejligheder i Centralt beliggende ejendom til salg.

3 ejerlejligheder beliggende i en flot ejendom med god synlighed og placeret tæt på Hellerup station. Der er tale om én bolig og to erhvervslejligheder som er fuldt udlejet.

De to erhvervsenheder er fordelt i en butiksdel, hvor der er køkkenfaciliter og barområde til servering (tidligere restaurant). Her kommer du ind fra gade niveau, hvor der er siddepladser, toiletter og udgang til stort udendørs terrasse område til servering. Fra butikken er der nedgang til showroom i højkælder. I butikken er der en indvendig trappe som går direkte op til det andet lejemål som ligeledes bruges til showroom. Hertil er der også udgang til en separat terrasse, hvortil der ligeledes forefindes toiletter.

 Erhvervsdelen er udlejet til samme lejer og bruges til servering og showroom for tøj og boligindretning.

Boligen er i to plan med stue, køkken og bad i det ene plan og to værelser på andet plan. Boligen er pæn og vedligeholdt og indgangen hertil sker fra separat trappeopgang på bagsiden af ejendommen.