Til Salg – 3 ejerlejligheder i markant ejendom og tæt på Hellerup Station. 1 bolig ledig for køber og 2 fuldt udlejet til erhverv.

Fakta:

  • Pris kr. 10.000.000
  • Afkast 4,89 %
  • Areal 483 m2, heraf kælder 85 m2.
  • fordelt på 1. ledig bolig på 132 m2 samt 2 erhvervslejligheder på 150 m2 og 116 m2 til erhvervslejemålene høre 85 m2 kælder og 62 m2 terrasse/gårdhave og skur 11 m2.

Beskrivelse:

Ejendommen er beliggende i Hellerup overfor Hellerup Station, hvor der er flere togforbindelser med S-tog og regionaltog samt flere busforbindelser. Inden for 5 min gang har du strandvejen i Hellerup og ligeledes er der kort afstand til lyngbyvejen og motorvejsnettet.

BESKRIVELSE.

Centralt beliggende ejendom til salg, med 1 ledig bolig for køber på 132 m2.

3 ejerlejligheder beliggende i en markant ejendom med god synlighed og placeret tæt på Hellerup station. Der er tale om én bolig og to erhvervslejligheder, hvor bolig bliver ledig for køber erhvervsdelen er fuldt udlejet.

De to erhvervsenheder er netop blevet gennemrenoveret af et nyt team der har overtaget lejemålet og åbner en gourmet pizza restaurant. Denne nye ejer har tidligere med sit team udviklet en kæde af restauranter.

Den renovering de har valgt at gennemfører omhandler alt i lejemålet, el, vvs etc., hvor både køkken, serveringsområder, toiletforhold samt udearealer er blevet renoveret. Restauranten åbner med sit nye udtryk og koncept januar 2020.

Boligen er i to plan med stue, køkken og bad i det nedre/stue plan og to værelser på øvre plan. Boligen er pæn og funktionel, men anbefales at renoveres for at hæve huslejen eller opnå langt højere pris ved et frasalg. Indgangen til lejlighederne sker fra separat trappeopgang på bagsiden af ejendommen.

Selve hovedejendommen har et vedligeholdelsesmæssigt efterslæb, men ejeren af den sidste lejlighed i EF er interesseret i at bringe ejendomme up to date. Der er tale om en selskabshandel med en skattefordel for køber.