Til leje – Butik i bymidten af Ballerup lige over for S-stationen. Beliggenhed er yderst attraktiv og kan ikke blive mere central i byen.

Fakta:

  • Basisleje pr. år kr. 208.631 inkl. drift + moms og forbrug.
  • Basisleje pr. mdr. kr. 17.386 inkl. drift + moms og forbrug
  • Areal 99 m2 – Butik 90 m2 + Kælder 9 m2
  • Lejemålene kan anvendes til mange former for butik, café, restaurant, liberalt erhverv, klinik eller udstilling/showroom.

Beskrivelse:

Fire nye erhvervslejemål i hjertet af Ballerup

Haages Estate har fornøjelsen af præsentere 4 flotte lejemål i nyopført ejendom i hjertet af Ballerup.

Beliggenhed:

Ejendommen ligger i bymidten af Ballerup lige over for S-stationen. Beliggenhed er yderst attraktiv og kan ikke blive mere central i byen. Der er massere af fodtrafik fra stationen og buspladsen samt det ligger i enden af Ballerups gågade. Selve Ejendommen ligger på en plads der bliver forskønnet med nye belægninger, springvand mm. Realdania og kommunen investere 25 mio. kr. i fornyelse af pladsen, og de kommende erhvervslejere ligger i første parket og med mulighed for udeservering på pladsen. Læs evt. mere om byfornyelsesprojektet her: https://realdania.dk/projekter/ballerup

Ejendommen:

Selve ejendommen er et bæredygtigt arkitekttegnet byggeri med fokus på det sociale miljø. På den gamle banegårdsplads i Ballerup bygges 30 boliger og 4 butikker i stueetagen med mulighed for ude servering. Selve pladsen gøres færdig med belægning, beplantning, belysning samt en vandkunst. Sammen med Athena Partners og CFP Group er byggeriet tegnet af NOVA5 Arkitekter, som har fokus på bæredygtighed og det sociale miljø. Deres arkitektur er kendt for solidt håndværk, hvor form, funktion, værdi, teknologi og miljø går hånd i hånd. Nogen kalder deres arkitektur for ny nordisk og bæredygtig, selv kalder de den robust.

Lejemålene:

De kommende erhvervslejere for gode vilkår med store flotte glaspartier i facaden både ud mod pladsen og mod gaden. Der er altså rig mulighed for at lokke gæsterne inden for. Ejendommen og beliggenheden giver samlet set lejeren de optimale muligheder for at drive sin forretning i en ny moderne ejendom. Størrelsen på lejemålene svinger fra a 89 m2 til 290 m2 med mulighed for fleksibilitet, da lejemålene kan deles op eller slås sammen. Der er også mulighed for at tilgå omklædningsfaciliteter i kælderen samt opbevaringsrum.

Lejemålet apteres i udgangspunktet af lejer, men kan også apteres af udlejer i dialog om konkrete vilkår.

Anvendelse:

Lejemålene kan anvendes til mange former for butik, café, restaurant, liberalt erhverv, klinik eller udstilling/showroom.