285 m2 tæt på Hellerup station og i ny renoveret ejendom.

Fakta:

  • Areal 285 m2
  • Årlig basisleje kr. 1.400,00 pr. m2 + moms.
  • Drift pr. m2 kr. 253.
  • Lejemålet er beliggende i stueplan oplagt til showroom.

Beskrivelse:

Eksklusive nyistandsatte kontorlejemål i G7 huset.

Ejendommen er totalt ombygget og nyistandsat med eksklusive materialer, hvilket kommer klart til udtryk allerede ved ankomsten til ejendommen.

Beliggenheden er særlig attraktiv med 2 min. gang til Hellerup Station og med kort afstand til Strandvejen i Hellerup samt indkøb og cafe muligheder.

Lejemålet der udbydes til leje er beliggende med 285 m2 kontor og showroom i stueetagen, hvor der er to større åbne rum, det ene rum med stort ovenlys, de kan begge bruges til enten kontor eller showroom. Herudover er der åbent køkken med spiseplads og launch område.

Desuden er der store dørpartier i glas fra gulv til loft ud mod gården, hvor du også ankommer til lejemålet. Kombination af plankegulve og gulvtæpper i lejemålet, samt synlige bærende stolper, giver en fornemmelse af New Yorker stemning i lejemålet.

Der befinder sig et yderst flot og velindrettet fælles mødelokale, samt større Køkken med spise/lounge plads i ejendommen til større lanceringer etc. Dette kan lejerne benytte sig af ved leje efter aftale på enten time eller dagsbasis.

Her får du ingen følelse af spild kvadratmeter til mødelokale der står ubrugt det meste af tiden. Desuden er det muligt at leje 1 p-plads ved ejendommen