285 m2 tæt på Hellerup station og i ny renoveret ejendom.

Fakta:

  • Areal 285 m2
  • Årlig basisleje kr. 1.400,00 pr. m2 + moms.
  • Drift pr. m2 kr. 253.
  • Lejemålet er beliggende i stueplan oplagt til showroom.

Beskrivelse:

Eksklusive nyistandsatte kontorlejemål i G7 huset.

Ejendommen er totalt ombygget og nyistandsat med eksklusive materialer, hvilket kommer klart til udtryk allerede ved ankomsten til ejendommen.

Beliggenheden er særlig attraktiv med 2 min. gang til Hellerup Station og med kort afstand til Strandvejen i Hellerup samt indkøb og cafe muligheder.

Lejemålene der udbydes til leje er beliggende med 285 m2 kontor og showroom i stueetagen, samt to lejemål på 2.sal der fungere som kontorfællesskab på hhv. 66 og 224 m2. De resterende lejemål er fuldt udlejet efter endt renovering.

Lejemålet i stueetagen er effektivt indrettet med storrum, som kan indrettes til kontorpladser eller showroom. Desuden er der store dørpartier i glas fra gulv til loft ud mod gården, hvor du også ankommer til lejemålet. Kombination af plankegulve og gulvtæpper i lejemålet, samt synlige bærende stolper, giver en fornemmelse af New Yorker stemning i lejemålet.

Der er adgang til ejendommen 24/7 via nøglebrik der både styre alarmen og adgangen til de enkelte kontorer.

Der er i ejendommen indrettet to yderst flot og velindrettet fælles mødelokale, samt et større Køkken med spise/lounge plads i ejendommen til større lanceringer etc. Dette kan lejerne i ejendommen benytte sig af efter nærmere aftale.

Slip for følelse af spild kvadratmeter til mødelokale der står ubrugt det meste af tiden, og flyt ind i en ejendom, som er attraktiv for medarbejderne samt præsentabel overfor kunderne.

Der er mulighed for at leje 1 p-plads ved ejendommen.