Kontor i nyrenoveret ejendom

Fakta:

  • Areal 66
  • Pris fra  pr. m2  kr. 1.500 + moms
  • Drift pr m2 kr. 245 + moms
  • Kontorene er beliggende på 2. sal og fungere som kontorhotel med fælles køkken og toilet etc. hotellæg kr. 80 pr.m2.

Beskrivelse:

Eksklusive nyistandsatte kontorlejemål i G7 huset.

Ejendommen er totalt ombygget og nyistandsat med eksklusive materialer, hvilket kommer klart til udtryk allerede ved ankomsten til ejendommen.

Beliggenheden er særlig attraktiv med 2 min. gang til Hellerup Station og med kort afstand til Strandvejen i Hellerup samt indkøb og cafe muligheder.

Lejemålene der udbydes til leje er beliggende med 285 m2 kontor og showroom i stueetagen, samt et kontorhotel på hele 2.sal på som er opdelt mindre enheder. De resterende lejemål i ejendommen er fuldt udlejet efter endt renovering

Omkring Lejemålene på 2. sal er der et kontorer tilbage på 66 m2 som deler køkken med spiseplads samt toiletter med 2 andre lejere. Kontoret på de 66 m2 har i mulighed for 4 pladser og udgang til egen terrasse.

Der befinder sig et yderst flot og velindrettet fælles mødelokale, samt større Køkken med spise/lounge plads i ejendommen til større lanceringer etc. Dette kan lejerne benytte sig af ved leje efter aftale på enten time eller dagsbasis.

Her får du ingen følelse af spild kvadratmeter til mødelokale der står ubrugt det meste af tiden. Desuden er det muligt at leje 1 p-plads ved ejendommen.