Domicil eller bolig med erhverv

Til Salg – Ejendom kombineret bolig m. erhverv, tæt på Hellerup station

Fakta:

  • Pris kr. 12.800.000
  • Areal 516 m2
  • Domicil eller bolig m. erhverv.

Beskrivelse:

Domicil ejendom, bolig til erhverv m.m. til salg tæt på Hellerup station.

Nu udbydes denne iøjefaldende ejendom med central beliggenhed i Hellerup med god synlighed og kun 150 meter fra Hellerup station samt 700 meter til strandvejen.

Ejendommen benyttes af den nuværende ejer som Domicil for dennes virksomhed, hvortil der er indrettet kontorer samt mødelokaler.

Ejendommen består af fire plan fordelt på kælder, stue, 1. sal samt tagetage (2 sal.), hvor alle etagerne forbindes af et smukt klassisk trappetårn.

Kælderetagen er indrettet med køkken og dertilhørende spiseplads til medarbejdere. Herudover er der mødelokale samt yderligere to disponible rum.

Stueetagen er indrettet med en række kontorer i forskellige størrelser med plads til 2-4 medarbejdere afhængig af størrelsen, herudover er der mødelokale, to toiletter samt bad. Der er ligeledes direkte udgang fra det ene kontor til ejendommens baghave. Etagen fremstår med hvide vægge og lyse trægulve som komplimenteres af store vinduer og god loftshøjde som giver massere af lys.

1.salen er indrettet med en række selvstændige kontorer samt 2 toiletter og et bad. Desuden er der køkken på denne etage, hvilket gør den nem at videreudleje til en ekstern virksomhed eller indrette som bolig.

På tagetagen (2.salen) finder du det mest fantastiske kontor, kaldet ”tårnværelset”, hvorfra der er en fantastisk udsigt over byen med lysindfald fra alle sider. Herudover befinder der sig et større disponibelt rum på denne etage som kan bruges til arkiv etc.

Ved denne ejendom får man muligheden for at placere sin virksomhed centralt, både bymæssigt og i forhold til offentlig transport til fordel for dine medarbejdere og kunder. Samtidig får man også muligheden for at benytte ejendommen som sin bopæl.