Skynd jer trappeleje 25% i 2019 samt 10% i 2020

Kontor med bedste beliggenhed i Hellerup m. fælles tagterrasse

Fakta:

  • Areal 394,5 m2
  • Basisleje pr. m2 kr. 1.515, Drift pr. m2 kr. 401, Varme pr. m2 kr. 77
  • Trappeleje rabat 25% resten af 2019 og 10% rabat i 2020
  •  Placeret midt på strandvejen på 5 sal, og med Emmerys, lagkagehuset og joe & the juice inden for 200 meter.

Beskrivelse:

Fantastiske omgivelser

Nu kan I flytte virksomheden ind i flotte, historiske og moderne lokaler midt på Strandvejen – det mest eftertragtede strøg i Hellerup med god udsigt. En særdeles attraktiv adresse, der både låner fra Nordsjællands eksklusivitet og samtidig er tæt nok på København til at man ikke sidder fast i trafikken.

BESKRIVELSE: Lejemålet ligger på 5. sal i en erhvervsejendom, som har front ud mod Strandvejen. Der er butikker i stueetagen og elevator i bygningen. Ligeledes er der adgang til fælles tagterrasse med imponerende udsigt over Øresund.

Jeres nye naboer bliver blandt andet Vækstfonden, Jyske Bank og Lloyd’s Register. Der er rigtig gode parkeringsmuligheder på terræn samt i p-kælder, som kan lejes separat. I kælderen er der desuden depot- og arkivrum, der kan lejes.

Lejemålet på 5. sal er på 395 m² og er blevet moderniseret i 2014. Lejemålet er indrettet med selvstændige kontorer og møderum og fremstår som attraktive og moderne lokaler.

Der er glasfronter til kontorerne i den ene side ud mod strandvejen, og almindelig gipsfront med enkelt glasfag til kontorerne i den anden side. Herudover er der ankomst/lounge område ved indgangen og køkken med spise plads. Der er toilet kerne med bad samt herre- og dametoilet.