Boligudlejningsejendom (småhus) i Vanløse tæt på S-tog Station.

Fakta:

  • Pris      10.600.000
  • Afkast  3,16%
  • Areal    604 m2.
  • Andet.. Boligudlejningsejendom med lejereserver gemt samt et udviklingspotentiale.

Beskrivelse:

BELIGGENHEDEN: Ejendommen er beliggende i Vanløse/Husum i et charmerende område med parcelhuse/beboelsesejendomme samt daginstitutioner, skoler og fritidsaktiviteter inden for rækkevidde. Fra ejendommen er der 300 meter til S-toget og man kan ligeledes inden for et kvarter cykle til det centrale København og de større uddannelsesinstitutioner, arbejdspladser samt alt det som indre København i øvrigt har at byde på.

BESKRIVELSE: Ejendommen består af en 2½ etager boligudlejningsejendom samt bagvedliggende selvstændig en etagers garagebygning, begge opført i 1948, parkeringsgård og have, som benyttes af ejendommens beboere.

Selve ejendommen består i stueplan af et nyere istandsat forretningslokale på 170 m2, der har været udlejet til samme lejer – farvehandler – igennem flere år. Lejemålet blev fuldstændigt ombygget og istandsat ved nuværende lejers indflytning.

  1. sal indeholder to 4 værelses lejligheder på hver 85 m2, der i nuværende ejers tid begge er gennemgribende moderniseret med bla. nye køkkener, badeværelser og tekniske installationer.
  2. sal indeholder ligeledes to 4 værelses lejligheder på hver 82 m2. Den ene lejlighed er istandsat for en del år siden mens den anden fremstår som oprindeligt.

Kælderen indeholder depotrum for boliglejemål, lager for forretning, cykelparkering, fyrrum og to disponible kælderrum for køber.

Garagebygningen er på 102 m2 og består af 5 aflukkede garager.

Bygningerne er yderst vedligeholdt hvor nuværende ejer har ladet udføre nye belægninger i gård samt renovering af murværk på garagebygning. På etageejendommen er facaden mod Slotsherrensvej ligeledes renoveret ligesom vinduer og døre er af nyere dato. Her ud over er trappeopgang også istandsat indenfor de seneste par år.

Det er vores klare vurdering, at der er lejereserver gemt i denne investeringscase samt tillige et udviklingspotentiale.